Arama sonuçları: *

1. rdrsevenbikişi

Cheat engine valoranttan ban yedirtir mi?

Yanlış anlaşılmak istemem online oyunlarda hile kullanmıyorum sadece fc25 te cheat engine kullanarak kariyer modu oynuyacam pcde valo cs gibi oyunlar var o oyunlar açıkken cheat engine kapalı olucak herhangi bir sorun olur mu?
  2. rdrsevenbikişi

Fallout dizisi ile oyunların bağlantısı var mı?

Diziyi izlemek istiyorum oyunla bağlantısı var mı?
  3. rdrsevenbikişi

La case de papel tarzı dizi önerisi

La case de papeli geçte olsa izledim dizi her ne kadar sonlarda sıksada başı aşırı sardı ve onun hatırına diziyi bitirdim sonra hikayesiyle bağlantılı olan berlinide bitirdim bu tarz soygun ve aşkı birlikte yapan dizi önerir misiniz?
  4. rdrsevenbikişi

Monster klavye aldım ancak fotoğraf gelmedi...

Klavye satın aldım ancak fiziksel olarak kağıt bir fatura gelmedi ancak site üzerinden e fatura görebiliyorum. Acaba herhangi bir sıkıntıda e fatura yeterli olur mu
  5. rdrsevenbikişi

Epic Games "Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi

Kurarken bu hatayı alıyorum biraz uğraştım çözemedim tam bir çözümü var mı? Epic Games "Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi 1734151559 Ekran görüntüsü bu...
  6. rdrsevenbikişi

Açık Dünya Oyun önerisi

Klasik oyunların çoğunu oynadım hikayesi güzel açık dünya oyunu söyler misiniz? (gta serisi, cyberpunk 2077, rdr 1 ve 2 , Ghost of Tsushima bunları oynadım)
  7. rdrsevenbikişi

Monster Klavye Led sorunu

Monster abra a7 v11.1 kullanıyorum yaklaşık bi 4 senelik bilgisayar başlarda tüm rgblerde sorun yoktu, ancak özellikle son birkaç aydır rgblerin sol tarafı sadece yanıyor başta sağ taraftaki rgbler bozuk diye düşündüm ancak çok kısa bir dönem tüm rgblerde sorunsuz yandı, ancak çok kısa sürdü ve...
  8. rdrsevenbikişi

Chill açık dünya oyun önerisi

Daha yeni cyberpunk bitirdim ağır hikayesi olmayan chill bi açık dünya önerisi 1728580367 bekliyorum....
  9. rdrsevenbikişi

Gta San hesabı satın almak istiyorum (konu halledildi)

Merhabalar eğer sitenin politikalarında problem yaratmıyorsa içinde gta san bulunan bi steam hesabı satın almak istiyorum satan bir arkadaş varsa bana ulaşsın (neden aile paylaşımlı hesaplarla uğraşmak istemiyorum) 1728221971 aile paylaşımlı hesaplar baya problem çıkarıyor şahsi bir hesap...
  10. rdrsevenbikişi

Gta Vice city Türk modunda oyunun yavaşlaması

Gta vice city oyunu steam versiyorunu orjinal ilk oyunu bir kere normal bitirdim sonra türk modunu internetten kurdum. Arada sırada oyun yavaşlıyor (sanırım yanlış tuşa basıyorum) ama tam hangi tuştan kaynaklı bilmiyorum hatayı nasıl düzeltebilirim veya tamamen nasıl bu yavaşlatma modunu...
  11. rdrsevenbikişi

Ukrayna Steam Üzerinden Oyun alma

Sadece fc 25 alıcam ukranya steam hesabım var gift üzerinden kendi hesabıma atıcağım direk paparadan alıp hediye etsem sorun olur mu? (Sadece tecrübe edenler yazarsa sevinirim :D )
  12. rdrsevenbikişi

Gta 5 tarzı oyun onerisi

Gta 5 gibi oyun önerisi isiyorum gta serisindeki tüm oyunları bitirdim ondan o tarz bi oyun arıyorum eski oyunlarda olabilir sadece gta serisinden olmasın onu istiyorum
  13. rdrsevenbikişi

Ps3 hangi versiyon alınmalı

ps 3 almak istiyorum hangi versiyonu almalıyım 2. el olarak.
  14. rdrsevenbikişi

CRYSİS REMASTED ALINIR MI?

CRYSİS TRİLOGİY 105 TL TEK TEK 60 TL SATILIYOR EPİCTE SİZCE SADECE TEK BİR OYUNUNU MU ALAYIM YOKSA TRİLOGİT Mİ?
  15. rdrsevenbikişi

Rdr 1 pc türkçe bir şekilde nasıl kurabilirim?

Tolunay Ören (kendisi yayıncı) bi uygulama ile açıp türkçe bir şekilde oynuyordu pc de nasıl kurulduğunu bilmiyorum hem türkçe hem güvenli şekilde nasıl kurabilirim? Sistemim Gtx 1650 4gb Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz 16 gb ram Win 11 Pro 1724083325 Yapan birisi daha...
  16. rdrsevenbikişi

Paylaşımlı hesap destek

Paylaşımlı bir ubisoft hesabı aldım far cry6 oynucam nası offiline olabilirim save gitmesin istiyorum...
  17. rdrsevenbikişi

Bir dizi arıyorum tam ismini hatırlamıyorum

Seneler önce bi youtube türk dizisi vardı böyle adam görünmez oluyordu tam ismini hatırlamıyorum ama 2. kelimesi adam dı Daha önceden izleyen birisi ismini söylüyebilir mi?
  18. rdrsevenbikişi

Açık dünya olmayan oyun önerisi

Açık dünya oyunları çok sıkmaya başladı resmen o göreve git bu göreve git derken sadece araba sürme oynuyormuş gibi hissetmeye başladım :D Oyun süresi uzun olmayan hikayesi ilgi çekici olan oyun istiyorum... Ama bazı kriterlerim var: Korku oyunu olmasın... inanılmaz zor bi oyun olmasın...
  19. rdrsevenbikişi

Windows 10 için soru

Flaşıma Windows 10 yüklicem refus ile sonra içine birkaç video aktarıcam çok ağır değliller format anında bir problem çıkarırlar mı?
  20. rdrsevenbikişi

Xboxun hatası nasıl çözülyor

Geri