Arama sonuçları: *

• Users: omerys54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

20-30k arası android telefon önerisi

s.a öncelikle elimde ki telefon çok eskidi iş için kullanıyorum, aldığım telefonu da 6-7 sene kullanırım. böyle uzun süre kullanabileceğim kamerası yeterli android bi telefon önerirseniz sevinirim.
  2. O

FC25 player lock yapamıyorum

FC25 de iki analoga aynanda bassam da player lock asla yapamıyorum sebebi nedir platform: pc gamepad:logitech f310
  3. O

FC 25 tam ekran olmuyor yardım

3 ekran kullanıyorum. Oyunu açtıktan sonra oyunun olduğu ekran sağda ki ekranıma geçiyor ama oyun ana ekranda kalıyor fakat görüntüsü 3. resimde de gözüktüğü gibi gelmiyor. Oyun açıkken başka bir yere basınca ekranlar düzeliyor, oyun pencereli şekilde ana ekrana geliyor fakat oyunu...
  4. O

FC 25 epicten indirdim steamdan alsam açılır mı?

epic games den ea play almıştım orada 10 saatlik deneme sürümünü oynamak için fc 25'i yükledim. şimdi steamdan alsam oyun açılır mı? 1735058969 cahiliz diye ne gülüyon @Tkoc1234
  5. O

EA FC 25 daha indirime girer mi?

fc 25 şuanda epic games de 1k tl ye düşmüş bundan daha düşük bi fiyata iner mi 1k fazla geldi
  6. O

ÇOK ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

max fiyatım 5k bu 2 monitörü buldum öneriniz varsa atabilirsiniz Casper Excalibur monitör Asus TUF monitör
  7. O

Gameon GOPS24180IPS 24" alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gameon-gops24180ips-24-0-5-ms-full-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,234172339.html bu monitör alınır mı çok bütçe arttıramam
  8. O

max 17k okul için laptop önerisi

en fazla 17-18k olsun iş ve üni. için laptop önerir misiniz?
  9. O

Tv Box önerir misiniz?

ucuzundan güzel kablosuz bağlantı falan tv box önerir misiniz
  10. O

Android telefon önerisi

22.5k bütçe android oyun ve kamera için telefon önerir misiniz?
  11. O

Hâlâ iPhone 12 alınır mı?

genellikle oyun için ve kamerası güzel olduğu için alacağım başka android önerileriniz varsa söylerseniz iyi olur 20-22k max bütçe
  12. O

F/P telefon önerisi

kamerası güzel olsun biraz oyun oynatsın yeter bütçede 15-16k
  13. O

Kamerası güzel,oyun oynatan f/p telefon önerisi

güzel,ucuzundan kamerası güzel ve oyunlarda 60fps civarı veren telefon önerisi var mı
  14. O

EA "Presence Update Failed" hatası

düne kadar bir şey yoktu ama bugün ea fc de arkadaşımla oynayamadım ea app i açınca bu hatayı gördükm sebebi nedir
  15. O

EA presence update failed hatası çözümü

iyi akşamlar, normalde arkadaşımla ea fc 24 te division rivals oynuyorduk bugün birbirimize davet attık attık ama davet gelmedi. EA app te de bu hatayı gördüm youtube da çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?
  16. O

R5 5600 soğutucu önerisi

işlemcim r5 5600 ea fc de 72-65 arası geziyor daha düşük olsun istiyorum bu nedenle soğutucu almayı planlıyorum. sıvı mı kule tipi mi gerekir bilmiyorum önerinizi bekliyorum max 2k TL
  17. O

F/p işlemci soğutucu

işlemcim r5 5600 ea fc de 72-65 arası geziyor daha düşük olsun istiyorum bu nedenle soğutucu almayı planlıyorum. En fazla 1300-1500TL olacak kule tipi soğutma öneriniz varsa iyi olur teşekkürler hayırlı sahurlar.
  18. O

EA FC 24 vs atamıyorum

Arkadaşım ps4 ve ultimate sürüm ben pc deyim ve standart sürüm vs atamıyoruz sürüm farkıından dolayı mı?
  19. O

4060 ti 8gb den iyi ekran kartı

elimde 28 günlük bi 4060 ti 8gb var bunun yerine başka bir ekran kartı istiyorum çünkü 8gb vram olması hoşuma gitmiyor, amacım da bu kartı verip 2. elden başka bir kart almak. Genelde fps oyunları oynuyorum bunun için bana 3000 serisinden iyi bir fiyata alabileceğim ekran kartı önerir misiniz?
  20. O

3500TL 165hz 1ms IPS panel Monitör

Hayırlı sahurlar ilk defa ismini duyduğum bu monitör sizce alınır mı alınmaz mı?
Geri