Arama sonuçları: *

• Users: hakocuk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hakocuk

Excalibur G870 alınır mı?

Merhaba dostlar bu laptopu 9 ay taksit ile almayı düşünüyorum. Sizce buna değer mi? Yoksa farklı bir öneriniz var mı? (9 Ay taksit peşin fiyata denk gelmektedir.) https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5050-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html#yorumlar
  2. hakocuk

Ps5 üzerinde HDMI 2.0 destekleyen bir monitör de 2k 120hz mümkün mü?

Merhaba dostlar 2k 240hz bir monitörüm var (Gigabyte gs27q x). PlayStation 5'de 2k ve 120hz oyun oynayabiliyoruz ama bu benim monitörüm de mümkün olur mu? Monitörümün 2 adet HDMI girişi olup ikiside 2.0 desteklidir. Buna rağmen 2k 120hz oynayabilir miyim?
  3. hakocuk

Monitörümün hertz ayarını nasıl yaparım?

Merhaba arkadaşlar ben PlayStation 5 üzerinden oyunlar oynuyorum ve bugün yanlışlıkla elimin değmesi sonucunda monitörümün ayarlar kısmından monitörümün 60 herz olduğunu gördüm ama monitörüm normalde 240 herze kadar destekliyor. Ayarlar bölümünü araştırdım ama bir türlü bir yer bulamadım siz de...
  4. hakocuk

Laptop çift ekran kartından hangisi daha iyi

Merhaba arkadaşlar benim bir laptopum var ama eski bir model bunu bir monitöre bağladım ama monitörde çok iyi ayrıca bağlamadan önce laptopu sıfırladım çünkü uzun zamandır kullanmıyordum. Şimdi laptopumda intel grafik 3000 ve gt540m ekran kartları var hangisi saha iyi bir ekran kartı bilmiyorum...
  5. hakocuk

Lenovo LOQ X4 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar İtalyadayım ve dönemden tax free ile bir laptop almak istiyorum sizce bu laptop alınır mı? Yoksa Türkiyeden mi almalıyım? Link
  6. hakocuk

Avrupadan oyuncu laptopu alınır mı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay boyunca İtalyadayım Eylül 15 gibi Türkiye dönücem. Dönmeden önce bir laptop almak mantıklımı yaklaşık 60.000TL bütçem var. Yaklaşık 1300Euro oluyo ama %13-20 arasında bir free tax imkanım var. Sizce burdan laptop almalımıyım yoksa Türkiyede kasa mı almalıyım...
  7. hakocuk

Streetcam fotoğraf makinesi alınır mı?

Merhaba yaz tatilinde Türkiyeyi biraz dolaşıcam. Yks sınavından sonra biraz kafa dinlemek istiyorum. Gittiğim yerlerde anı biriktirmek için kamera almayı düşünüyorum. Instagram üzerinde bu sayfa karşıma çıktı. Sizce sattığı ürün alınır mı yoksa telefon kameramı mı kullanmalıyım? Telefonum Redmi...
  8. hakocuk

Minecraft hata kodu boğulmuş ne yapmam lazım?

Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım. (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum) Hata böyle gözüküyor: Oturum açılamadı Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, Profiller ve Mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata kodu ...
  9. hakocuk

240hz 2k 10bit olarak aldığım monitör 120hz 1080p 8bit çıktı neden?

Dostlar merhaba şuan kendimi aşırı kötü hissediyorum. Nedeni de aylarca çalışıp ufak ufak kenara para atıp aldığım monitör istediğim özelliklerde değil. Neden böyle bi bakar mısınız? Acaba şunlardan dolayı mı? 1. Monitör laptopa bağlı kullanıyorum. 2. Hdmi kablosu ile bağlı. Fotoğraf nedense...
  10. hakocuk

Bu derecede ışık sızması fazla mı?

Monitör açıkken çıplak gözle fark edilmiyor ama kamera ile bu şekil duruyor. Ürünü daha yeni amazondan aldım iade etmeli miyim?
  11. hakocuk

12.000 TL monitör tavsiyesi

2k çözünürlüğe sahip bir monitör mü almalıyım yoksa yüksek hz sahip bir monitör mü almalıyım? Sistemim yok yazın dizicem. Düşündüğüm sistem 4070ti r7 9800x3d yani 2k kralı bir sistem. TV olarak oled 4k 120hz bir tv ye sahibim yani ps5 için çok iyi bir tv. Ps5 i tv de mi oynamalıyım yoksa monitör...
  12. hakocuk

Gigabyte GS27Q X alınır mı?

Merhaba bugün size bu monitör hakkında birkaç sorum olacak öncelikle Amazon üzerinden bu monitörü aldıktan sonra herhangi bir ölü piksel veya ışık sızması ile karşılaştıktan sonra iade edebiliyor muyum ve bu monitörü öneriyor musunuz kullananlar varsa yazabilir mi monitörü alma nedenim yüksek hz...
  13. hakocuk

Attack Shark X11 vs Ajaaz AJ159 Pro

Merhaba arkadaşlar hangi mouse den almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. El boyutum büyük değil ama küçük de değil tam orta büyüklükte bir elim var. Acil bir öneriye ihtiyacım var. Ürünlerin Linkleri; Attack Shark X11 bu ürün için indirim kuponum var vergiler ile beraber toplam 1050 tl...
  14. hakocuk

SD kartıma oyun yüklenir mi?

Merhaba SD kartıma oyun yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok yardımcı olur musunuz? Telefonum Samsung Galaxy A13 , SD kartım 64GB SanDisk SD kartıma Wildrift oyununu yüklemek istiyorum. Yükleyebilir miyim?
  15. hakocuk

Dualsens aldım orjinal mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar sahibinden aldığım dualsense orjinal mi bir bakar mısınız bana orjinal gibi geldi.
  16. hakocuk

PlayStation Storedan işlem yaptım paramı almadı ama oyunlar bende.

Merhaba kartım yurt dışına açık değildi ve bende bir alışveriş yaptım kartımdan para çekilmedi ama oyunlar bende oyunların geri gideceğini düşünüyorum ve size ne zaman gideceğini soruyorum işlem bugün saat 14.05 de gerçekleşti. Veya oyunlar gitmese bile yurt dışı alımını açsam parayı çeker mi...
  17. hakocuk

Asus TUF H3 kulaklık alıcam ama giriş tipi farklı.

Merhaba arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/115298/asus-tuf-gaming-h3-silver-7-1-surround-oyuncu-kulaklik/ Kulaklık bu https://www.gaming.gen.tr/urun/16809/asus-prime-b450m-k-ii-amd-am4-4400mhz-oc-ddr4-vga-dvi-d-hdmi-m-2-matx-anakart/ Ana Kart da bu...
  18. hakocuk

35Bin TL Full Sistem Önerisi Lazım

Monitör PC Kulaklık Klavye Mouse Mouse Pad Dahil Full Hazır Sistem Önerir Misiniz? Bütçe : 35.000TL
  19. hakocuk

Full Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Ryzen 5 5600x RTX 3070 16 GB Ram 1 TB SSD Kule Tipi Soğutma Zoko Amiral 4 argb modlu fanlı mesh ön panel mid atx tower beyaz kasa Acer 2k 165hz ips panel 27inc Gametech black rider red switch Steel series rival 3 Viper nightsilver 7.1 Hepsi Toplam 32bin TL tuttu. Sizce iyi mi kötü mü?
  20. hakocuk

Bütçem 30.000TL her şey dahil bir sistem önerisi var mı?

Merhaba bütçem 30 Bin TL. ilk defa bilgisayar alacağım için monitör,klavye,mouse,kulaklık da fiyata dahil olucak. bilgisayarı oyun için kullanıcam render yapmak için almıyorum sadece oyun için alıyorum. önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar <3
Geri