Arama sonuçları: *

• Users: Pharos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

PS5 Slim 2. el 20.000TL Buldum alınır mı?(V1 mi daha iyi V2 mi)

Merhaba genelde 2. el alan biri değilim de ps5 slim 2 kol sarj istasyonu var ama kolları v1 miş sizce alınır mı evine gelip test etmeme izin verdi
  2. P

Öneri 25k Ekran Kartı önerisi

Şu anki sistemim bu şekilde. Ekran kartımı satıp yükseltmeyi düşünüyorum, özellikle GTA 6 için. Aklıma ilk olarak Palit RTX 5060 Ti geldi. Ya da Super serilerini beklemeyi de düşünebilirim. Sizce ne yapmalıyım? Zaten çok acelesi yok GTA 6 büyük ihtimalle 2 yıl içinde çıkar.
  3. P

100bin tl hazır sistem almayı düşünüyorum sistem önerisi olan var mı?

kalan 50 bin tl de monitör klavye vb alıcağım önerilerinizi beklerim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  4. P

15 k Elektrikli scooter önerisi

Merhaba elektrikli scooter arıyorum sadece işte gitmek için kullanacağım kara cuma indirimi varken aliyim dedim öneriniz var mı. (iş yerim 20 dk lık yürüme mesafesinde) 1732871935 Beyler yok mu öneri yapacak 1732873192...
  5. P

Öneri Gaming Mouse Önerisi

Merhaba bir kaç gündür mouse almayı düşünüyorum ama ne alsam bilemedim ajazz 159 pro düşündüm ama stok bulamadım https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCPB2T1?tag=akakceprime-21&th=1...
  6. P

Çözüldü✓ GTX 1650 Super 2. el alınır mı?

merhaba bu kartı 2. el almayı düşünüyor 2500-3000 tl civarında geziniyor yada indirim mi beklesem 2. el bir ürün hiç almadım
  7. P

Foxcon 2abf ana kart ekran kartı önerisi

Merhaba sistemim foxconn 2abf i5 3470 gt 1030 4+4 ram ddr3 300 watt power supply ekran kartı olarak gtx 1650 almayı düşünüyorum ama sistemim uyumlu mu? bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz 2. el almayı düşünüyorum
Geri