Arama sonuçları: *

• Users: Wegass
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

65.000-70.000₺ Toplama Sistem Önerisi

Aklımda RX 9070 XT var ama adam akıllı yanına koyacak işlemci, anakart ve bütçemi çok zorlamayacak RAM bulamadım. Game Garaj’dada RTX 5070’li bir laptop hoşuma gitti. Zaten bu sene mezuna bıraktım, seneye üniversiteye gidicem; laptop üniversitede işime yarar ama üniversiteye gideceğim yerdede...
  2. W

AOC24G2SPU yerine monitör önerisi

Şu anda AOC24G2SPU/BK kullanıyorum. Panel arızası yüzünden ekranın altında birkaç aydır çizgiler oluşuyor ve gün geçtikçe artıyor. Ekranda Japon yapıştırıcısı izleri olduğu için garantisi de iptal oldu. Monitörü tamir ettirmek yerine yeni monitör almayı düşündüm; çok pahalı olmasını istemiyorum...
  3. W

IPhone 13 hala alınır mı?

Birkaç gündür iPhone 15 bakıyorum ama 60Hz olması ve fansız olması pek hoşuma gitmedi. 13-14'ün Pro modellerine baktım ama yenilenmiş dışı satılan bulamadım ve iPhone 13'ün hem fiyatının daha uygun olması sebebiyle merak ettim hala alınır mı? Çok oyun oynamıyorum en fazla Clash Royale giriyorum...
  4. W

1.000-1.300TL'ye Fingertip mouse Önerisi

El ölçülerim 17.3X8.5 aklımda aşağıdaki mouseler var alınırlar mı? Ayrıyeten mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Attack Shark X3 Pro. VXE R1 SE.
  5. W

9000-10.000₺ 3d Yazıcı Önerisi

Creality ender 3 v3 SE önerdiler bunun yerine başka onerebilceginiz 3d yazıcı varmı?,
  6. W

Çözüldü✓ 7000₺ Sıfır Direksiyon seti önerisi

En fazla 7000₺ olacak şekilde direksiyon seti onerir misiniz? Vites olmasına gerek yok o sonra da alınır. Başlıkta yazdıgım gibi sıfır almayı düşünüyorum. Sarı siteye baktım g29 en düşük 10kdan başlıyor sıfırın vitessiz hali 13k. Hem de o fiyata direksiyon seti bana fazla geliyor. Aklımda bu...
  7. W

8BitDo Ultimate vs 8BitDo Ultimate Xbox

İki ürün arasında ne fark var hangisini almalıyım? https://www.gizala.com.tr/8bitdo-ultimate-kablolu-kontroller-oyun-kolu-xbox-black-urun6402.html https://www.gizala.com.tr/8bitdo-ultimate-kablolu-controller-switch-pc-windows-10-android-steam-deck-raspberry-pi-siyah-urun5854.html
  8. W

Banggmod güvenilir mi??

banggmod'dan böyle bi gamepad gördüm ama siteye pek güvenemedim güvenip almalımıyım yoksa amazondan linkini bıraktığım gamepad'imi almalıyım ? Banggmod'daki Gamepad...
Geri