Arama sonuçları: *

• Users: Talha_1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bu sorun neyden kaynaklıdır Lütfen destek

Arkadaşlar Bu sorun neyden kaynaklıdır 1 ay önce bir anda başladı bu sorun Daha 1 senelik sistem format attım düzelir diye fakat düzelmedi
  2. T

Steamde oyunu farklı diske taşıma

Merhaba sistemime parça güncellemesi yaptım eski sistemimdeki satayı yeni sisteme taktım oyunlarımı m2 ssd ye aktardım fakat steame girdiğimde oyunları tekrardan yüklüyor ne yapmam gerekli
  3. T

Yardım B550M A PRO Anakartı önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar sistemimde anakartımı değiştirmek istiyorum kardeşim eski bir bilgisayarı güncelliyor yeni parçalar alıyor bende kendi sistemimdeki anakartı kardeşime verip kendime yeni anakart satın almak istiyorum...
  4. T

Bu imleç arkasındaki sorun nedir

videoda gözüktüğü üzere 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum sorun neyden kaynaklıdır bilgisi olanlar lütfen yazsın
  5. T

Bu imleç arkasındaki sorun nedir Acil destek

Arkadaşlar son birkaç gündür bu sorun var pc de donmalar falanda başladı mouse imleci arkasında bi çizgi geliyor sanki yüklemiyormuş gibi bu sorun nedir acil destek
  6. T

Argb kablosunu nereye takacağım

Merhaba arkadaşlar kule tipi soğutucu satın aldım fan kablosu dışında argb kablosu var nereye takacağım anakart b450m-a pro max
  7. T

İşlemci ve anakart önerisi

Merhaba benim eski bir sistemim var kardeşim kullanmak istiyor oynayacağı oyunlar Steam PUBG Valorant Rust vb. oyunlar çok pahalı bir şeyler istemiyoruz sisteme RX 570 8 GB ekran kartı satın aldım fakat işlemci ve anakart eksik kaldı eski parçalar ise. Anakart: ASUS H81M-C İşlemci: Intel i5...
  8. T

5600x fazla ısınma sorunu

Merhaba Yeni bir sistem aldım ilk başlarda standarttı fakat şimdilerde masaüstünde bile 70 derece görüyorum oyunda 90 derece bu bir sorunmudur yoksa normalmi birde extra olarak sıvı soğutma ne önerirsiniz
  9. T

Steelseris nova 1 mi cloud 2 mi

Merhaba Arkadaşlar cloud 3 wireless aldım fakat cızırtı vardı iade ettim cloud 2 mi almalıyım yoksa nova 1 mi
  10. T

Hyperx cloud 3 wireless cızırtı sorunu

Merhaba 1 hafta önce Hyperx cloud 3 wireless siparişi verdim geçen hafta cumartesi günü elime ulaştı yani daha 4 günlük kulaklık fakat şu anda robotlaşıyor gibi cızırtı sesleri geliyor nedeni nedir
  11. T

Hyperx Cloud 3 şarj sorunu

Merhaba Hyperx cloud 3 wireless kulaklık aldım bugün elime ulaştı fakat şarjı 0 idi bilgisayara bağladım şarj olmadı direk prize bağlasam sorun olurmu
  12. T

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-wireless-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-kirmizi-1234258.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.85.6 Arkadaşlar Wireless bir kulaklık istiyorum yüksek seste müzik...
  13. T

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.n11.com/urun/steelseries-arctis-7-kablosuz-71-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-2299205?magaza=jetklik&renk=beyaz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Merhaba bu kulaklığı almak istiyorum oyun için ve sohbet için kullanacağım iyi midir? bu fiyata daha iyi bir...
  14. T

Hangi kulaklığı almalıyım

Merhaba uzun zamandır kulaklık arayışındayım fakat tam karar veremedim taksit ile bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kulaklık olarak SteelSeries Arctis 7+ Wireless almayı düşündüm iyi midir? daha iyi bir f/p kulaklık önerir misiniz?
  15. T

Yeni sistem fps sorunu

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir sistem aldım valorant oynarken fps 300 400 arası gidip geliyor fakat youtube dan baktığımda ise aynı sistem 400 500 fps arası alıyor yapmam gereken bir ayarmı var yoksa bir sıkıntı varmıdır bir sıkıntı olmasından korktuğum için bu konuyu açıyorum...
  16. T

arkadaşlar yeni sistem aldım güncelleme nasıl yaparım

Arkadaşlar ben yeni bir sistem aldım sürücülerimi güncellemek istiyorum anakartımın sitesine gittiğimde hangilerini yüklemem gerekiyor yonga seti falan yazıyor onları indirmem gerekiyormu
  17. T

4060 a uygun monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 4060 lı bir sistem almayı düşünüyorum valo cs GTA online oyunlar oynuyorum görüntü kalitesinde önem veriyorum uygun fiyatlı bir sistem önerir misiniz?
  18. T

Bu sistem f/p alanına girermi

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v2-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-_h25854 Arkadaşlar bir sistem almak istiyorum şuan arayışta yım bu sistem uygunmudur uygunsa hangi parçaları yükseltmemi önerirsiniz ve bu sisteme uygun bir monitör istiyorum bunları...
  19. T

Eski sistemim için ekran akrtı önerisi

Arkadaşlar benim eski bir sistemim var ekran kartı bozuldu yeni bir sistem alacağım ama eski sistemimi çöpe atmak istemiyorum kardeşime vereceğim o da oyun oynayacak ( gta5 ve bazı güncel oyunlar) en azından çok yüksek FPS vermese bile uygun ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartı...
  20. T

Türktelekom taahhüt bitimi

Merhaba arkadaşlar şu anki internetim türktelekom taahhütümün bitmesine 22 gün kaldı türknete geçmek istedim başvuruda bulundum başvuru bulunduktan sonra aklıma geldi taahhüt bitmeden geçiş ücreti kesilirmi yada o zamana kadar benim taahhütüm bitermi cevap veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Geri