Arama sonuçları: *

1. L

1 FPS düşme sorunu yardımcı olun

Apex legends ta oyun 1 FPS e düşüp 2 sn sonra tekrar yükseliyor daha cok donma sorunu , apex hariç hiç bir oyunda bu problem yok Random meydana geliyo oyun keyfini aşırı kaçırıyor, her şeyi denedim clean boot , throttle programları vs çözümü yok bilen var mı. ? Oyunu dx12 modunda açıyorum çünkü...
  2. L

Torima p4 plus gamepad kesinlikle almayın!!!

Gamepad kalitesi oldukça iyi hatta l2 r 2 tuşları hassasiyeti benim orjinal dualshock 4 ten iyi olmasına rağmen adamlar Xbox 360 taki analoglari cakmislar kola deadzone korkunç aim asla alınmıyor aldığıma bin pişman oldum ds4 Windows tan steamin custom ayarlarına kadar her şeyi denedim yok...
  3. L

ACİL PSU YARDIM HEMEN ALMAM LAZIM

Maks 1400 TL'ye kadar PSU Alicam kararsız kaldım f/p ürün önerebilen varmı ? Aerocool alcaktim yorumlardan kararsız kaldım
  4. L

Çözüldü✓ Ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görüntü kesilme sorunu

Dün PC kendin kendine reset attı acilmadi . Format attım attiktan sonra ekran kartı sürücüsünü kurarken sinyal yok mesajı geliyo makine çalışıyor ama görüntü yok her şey denedim hard disk , SSD , tek ramde çalıştırma bios update aklınıza ne gelirse . Güncellemeler dahi yapılıyor ama ne zaman...
Geri