Arama sonuçları: *

• Users: Uataberk1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uataberk1

Yardım Güç kaynağı ve kasa seçimi

Cümleten hayırlı işler elimde am4 Ryzen 5 3600 2x8 DDR4 ram Ve 250 gb SSD mevcut Bu bileşenleri göz önünde bulundurarak am4 Genellikle CS2 oynamak ve takılmak için bir sistem toplamaya karar verdim Bütçe olarak 5/6 k bandında Ayrı ayrı veya set halinde güç kaynağı ve kasaya ihtiyacım var...
  2. Uataberk1

Çözüldü✓ Rusya'dan alınabilecek laptop önerisi

Arkadaşlar yurtdışı( Rusya) gaming laptop almayı düşünüyorum bütçe Max 40/50k olacak şekilde öneri istiyorum eğer daha önce dışarıdan alan varsa mağaza önerisi de alabilirim
  3. Uataberk1

WARP MÖNİTOR ACİL DESTEK

Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar daha önce denk gelmediğim bir markaya ait bir monitor buldum bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  4. Uataberk1

320m-k Windows ekranı gelmiyor

Arkadaşlar a320m-e anakart ve rx 570 olan bir kasam var GTA 5 oynarken birden dondu kasadan reset attım açılmadı gücü kesip açtığımda ise bios ekranı kalıyor Windows gelmiyor yardımcı olur musunuz
  5. Uataberk1

Pubg mobile için 90/120 fps alabilecek fiyat performans ürünü arıyorum

Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar bütcem10/15k arası sadece pubg mobile için çok büyük erkanı olmayan 90/120 fps alıp beni üzmeyecek tablet arıyorum ilgilenen bigisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  6. Uataberk1

Çözüldü✓ Epindigital.com yanlış bakiye yükledim 🚨‼️🚨‼️

Siteye yanlış bakiye yükledim iade alamıyorum canlı destek de yok yardımcı olabilecek var mı acaba
  7. Uataberk1

Yardım Epin dijital yanlış bakiye yükledim lütfen yardım

Epin dijital sitesine yanlışlıkla fazla bakiye yükledim (12k) sitede canlı destek yok geri de çekemiyorum bir el atsanız ne yapabiliriz
  8. Uataberk1

Fiyat performans nedir arkadaşlar biran almış bulundum

https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2417ff-24-inc-1ms-165hz-hdmi-displayport-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor-fiyatlari,2300528176 Biran fiyatı uygun bulup almış bulundum sizce değer mi yoksa iade mi edilmeli kullan varsa görüş bekliyorum
Geri