Arama sonuçları: *

• Users: firatness
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. firatness

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Dostlar selam. Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha...
  2. firatness

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti

Dostlar selam. Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha...
  3. firatness

ASUS Rog Strix 17 Kaça Alınır?

Dostlar 2. el bir laptop buldum bu laptopu kaça satarım? al-sat yapmıyorum sadece alış ve satışı kaç olmalı sizce? Kutu fatura yok sadece laptop adaptör ve laptop temiz [H3...
  4. firatness

Sağlam Oyuncu Kulaklığı Arıyorum

Dostlar aklımda Razer blackshark v2 pro var bazı sitelerde 6900'e filan buldum hatta a-101'de 5000 diyor bknz: https://www.teknosa.com/razerblackshark-v2pro-kbsksyh-2023-outlet-p-202407246995 aklımı çeliştiren soru şu playstation edition diyeni var birde başka bir model. Ben arkadaşımda...
  5. firatness

Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Eğer ki herhangi bir sızıntı mail adresiniz var ise tüm hesaplarınıza ait şifreleri değiştirin. Hatta mümkünse 2 adımlı doğrulamayı da her kullandığınız sitede/uygulamada aktif edin. haveibeenpwned.com
  6. firatness

Dying Light: The Beast Kırıldı!

Dostlarım biraz araştırdıktan sonra sonuca varabilirsiniz. Başarılar İlgili Konu Hakkında Ki Haber: https://repack.info/en/581-dying-light-the-beast-deluxe-edition-repack.html
  7. firatness

Turkcell’den geçilebilecek operatör ve en iyi paket?

Dostlar Taahhütüm bitiyor fakat fiyatlandırma çok uçuk gelmeye başladı artık bana, Turkcell dışında hızlı ve 50-60 Gb internet sunan paket var mıdır öneriniz acaba hızlı çekebilen?
  8. firatness

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum. O zaman ben başlıyorum: Merhabalar ben...
  9. firatness

Rtx 4080'den 4090'a geçmeye veya 5080'e geçmeye değer mi?

ne dersiniz dostlar?
  10. firatness

Gta 6 Oyun İçi Görüntüler!

[Kaynak rockstargames.com]
  11. firatness

Gta 6 2.Trailer Çıktı! Ve Rockstar Gizli Hamlesi MindsEye

Bu bir inceleme konusudur. Dostlar yaklaşık 1 saat önce Gta 6 2.Trailer yayınlandı ve gerçekten oyun içi görüntüler paylaştılar, şahsen ben öyle olduğunu düşünüyorum ve bence bunu bir kenara yazın umarım hatırlarsınız: Lucia ve Jason uneski suçlarından dolayı bir örgütten kaçtığı ve sürekli...
  12. firatness

Gta 6 2. Fragman Geldi!

13. firatness

Motorsikletten anlayan dostlar gelebilir mi?

Dostlar artçı ile beraber uzun yol yapabileceğim veya şehir içi çekişi güzel 2.el 50 k bandında motor bakıyorum ama? yardımcı olur musunuz? drift l nasıldır? ya da raider?
  14. firatness

Yormayacak Motor Arıyorum

40-50 Bin bütçem var hocam, daha önce Rs200 vardı A sınıfı ehliyetim var. Parça sorunu-Kronik sorunu az olan, uzun yol motoru arıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 2.EL :blobdance:
  15. firatness

Bu Mafia 1 Definitive Edition Neymiş Böyle!

Dostlar oyuna çok önyargı ile başladım fakat oyunu az önce bitirdim böyle bir hikaye anlatımı olamaz, oyunda REMAKE budur! Grafikler ve atmosfer inanır mısınız sanki Rdr 2,5 oynuyormuşum gibi hissettirdi, texture-kaplamalar! Hikayenin sonu Mafia ikiye güzel bir gönderme yaparak devam ettirmesini...
  16. firatness

Hesabımdan iznim olmadan para kullanıldı, ne yapmam gerek?

Dostlar 15 dakika önce hesabımdan ne bir kod, ne bir doğrulama gerekmeden 046 lifecell dijital ser diye bir işlem yapılmış, akbank kullanıyorum, bu nasıl olabilir? Nasıl kod veya onayım olmadan işlem yapıyorlar? Ödemenin asıl nedenini? Sebebini nasıl öğreniriz?
  17. firatness

Fotoğraftaki Tabloyu Taratıp Word'e Nasıl Çeviririm?

Dostlar tabloyu nasıl excel veya worde çevireceğim, chatgpt bile yapamıyor
  18. firatness

Depremde Bir ***'a Yaramayan Gsm Operatörleri Hk.

Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
  19. firatness

Bu takas mantıklı olacak mı?

Dostlar bende kasa her parçanın kfg si olan kasa var özellikleri şu: corsair 5000d kasa ry 7800x3d artic lıquıd freezer 2 280 sıvı soğutma gainward phoenıx 4080 msi mag x670e tomahawk wifi amd fsp hydro g pro 1000 w gold+ supply 2x kingston nv3 pcı 4.0 1tb toplam 2tb m2 ssd gskill 32 gb 2x16...
  20. firatness

Ev Kiraları Kaç Olmalı?

Dostlar İzmirin en orta zeminlerinde kira sizce kaç olmalı? kaç para kiraya oturursanız normal sayarsınız?
Geri