Arama sonuçları: *

• Users: promises22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

2K-4K Oled Monitör Önerisi

Merhabalar , Ryzen 9 7950x3D l, 32GB RAM, RTX5080 Ekran kartlı bir sistemin var. Mevcutta 2K IPS MONİTÖR kullanıyorum. Oled e geçmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz modelleri paylaşabilirmisiniz. Genel kullanım olarak günde en fazla 4 saat aktif olarak kullanıyorum lakin bazen acil işim...
  2. P

Unreal Engine Oyunlarından Atma

Merhabalar Oynadığım bazı Unreal Engine ile yapılmış oyunlarda , oyunda yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra ya da yükleme ekranında atma oluyor. Kullandığım Sistem bu özelliklere Sahip , Sadece Ekran kartını değiştirip yerine RTX 5080 aldım Stellar Blade ve Fort Solis oyunlarında genelde...
  3. P

Yardım FORT SOLİS aşırı ısınma ve yükleme ekranında kalmansorunu

Merhabalar , Epi Store'dan aldığım Fort Solis Menü ekranına kadar hiç bir sıkıntı olmadan açılıyor. New Game yaptıktan sonra yükleme ekranında takılıp kalıyor. Bununla beraber PC yi yoğun bir şekilde kasmaya başlıyor. Bir kaç defa ısındığı için kapandığı bile oldu PC nin . Oyunu kaldırıp...
  4. P

RTX 5080 Isınma ve Oyunlarda çökme problemi

Merhabalar 1,5 ay önce PNY GeForce RTX 5080 EPIC-X RGB OC ekran kartı aldım. Bir kaç gün öncesine kadar problem yoktu. Son güncellemeden sonra oyunlarda(RoboCop Rouge City ve Fort Solis) çökme ve ısınıp kapanma problemi ortaya çıktı. Eski sürücüleri yüklememe rağmende böyle yapıyor. Sorun neden...
  5. P

Marka fark ediyor mu ve Ani Fiyat değişikliği

Merhabalar , RTX 5090 almak istiyorum aylardır. Şuan stokta istediğim markayı buldum. Lakin dün gece fiyat 133 bin iken şimdi 143 oldu. Palit markayı almayı düşünüyordum. Lakin piyasada gainward marka ve MSI Ventus var. Gainward dahabucuz ama sadece fiyatı için almak istemiyorum. MSI VENTUS...
  6. P

Asus Prime x670E-Pro WIFI sorunu

Merhabalar Bundan 10 ay evvel topladigim PC nin anakartini Asus Prime x670E-Pro WIFI seçtim. Aldığım zamanlar 6400 MHz kadar ram frekans desteği vardı. Şuan Asus sayfamda donanımıma bakınca 8000mhz desteği olduğunu gördüm. Bir yanlışlık olabilir mi ? Ya da son bios güncellemesi bu ram...
  7. P

4K Monitör Önerisi ( Dahili Hoparlörlü)

Merhabalar, Sistemime ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. RTX5090 veya RTX 5080 almayı düşünüyorum. Eski monitörüm 2K ASUS TUF VG27AQL3A modeli. Ama sistemi yuseltecegim için tavsiye edebileceğiniz 4K monitör var mı . Özellikle Hoparlörlü olmasına dikkat ediyorum.
  8. P

Sistemim Darboğaz yapar mi

Merhabalar , sistemim resimde görüldüğü gibi. Sistemimde yükseltmeler yapacağım. Sistemi alırken mağazada 4080 ve 4090 yoktu bu sebeple RTX5090 almayı düşünüyorum. Sistemindeki işlemcimden dolayı darboğaz yaşarmıyım ? Ekran kartlarının özellikleri belli olduğu için bu soruyu sormak durumunda...
  9. P

S.T.A.L.K.E.R Anomaly Custom

Merhabalar, S.T.A.L.K.E.R için yapılan modlarla ilgili kafama takılan bir kaç şey sormak istiyorum. Bu modlar (ANOMALY, GAMMA, EF) S.T.A.L.K.E.R ın ilk 3 oyununun grafileri ve oynanışı düzeltilmiş halimi yoksa başlı başına oyunlar mı ?
  10. P

Rtx 4090 mı Yoksa Rtx 5090 mı ?

Ryzen 9 7900x3d işlemciye sahibim. Sistemindeki ekran kartı , PC yi aldığım dönemde sitede rtx4090 ve 4080 super olmadığı için RTX 4070 Tİ SUPER almak zorunda kaldım. Rtx 4070 Tİ SUPER i satıp , RTX 4090 mı almalıyim yoksa bekleyip RTX 5090 mı almayim . Bu arada işlemcim darboğaz yaratmaz değil mi
  11. P

Ekran Kartı Ön sipariş

Merhabalar , ekran kartı almak istiyorum ama yeni modelleri bekleyip öyle alacam. Rtx 5000 serisi için ön sipariş verme gibi bir durum söz konusu olur mu ? Lansman dan sonra genelde hemen tükeniyor bu sebeple ön sipariş olarak alma durumum söz konusu olabilir mi. Konu hakkında bilgi sahibi olan...
  12. P

17k Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhabalar, oyuncu koltuğu almak istiyorum lakin ilk defa alacağım için pek bir bilgim de yok. Genelde hawk öneriliyor ama yine de sormak istedim. Verebileceğiniz tavsiyeye göre seçmek istiyorum. Bütçem 17 bin. Bu arada Hawk ın Special Editions çeşitleri çok hoşuma gitti.
  13. P

15000 TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar kulaklık almak istiyorum ama çokta hakim olmadigim bir konu. Hem oyun hemde gündelik kullanım için istiyorum. 15-16k bütçem var, yardımcı olabilir misiniz ?
  14. P

SSD önerisi alabilirmiyim ?

Merhabalar Sistemimde kullandığım SSD yüksek sıcaklıkları gördüğü için servise yollayacağım. Genelde oyunlarda bölümler yüklenirken aniden donmalar meydana geliyor. Bu donmalar olurken PC fanı deli gibi çalışıyor . Servise yollayacağım SSD gelene kadar 1 TB depolaması olan bir SSD almak...
  15. P

Yükleme Ekranında takılma ve donma

Merhabalar, bir sorunumdan bahsetmek istiyorum . Sistemimde basit oyunlarda bile oyundan atma ya da yükleme ekranlarında aniden fanın hızlanıp kasma durumu oluşuyor. Sebebi neden olabilir ? Bilgi sahibi bir arkadaş yazabilir mi ? Sistemim görseldeki gibidir. Genelde oyunları türkçe yamayla...
  16. P

Ryzen 9 7900X3D Yeterli mi

Merhabalar Sistemimde ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Rtx4090 takarsan işlemcimden dolayı darboğaz yaşarmıyım ? Sistemim resimde görüldüğü gibi
  17. P

Ubuy Sitesi güvenilir mi

Merhaba , Ubuy sitesinden gamepad almak istiyorum. Aynı gamepadi amazondan istedim ama 1 hafta sonra teslim edilmez diye bilgilendirildim. Aynı gamepadi ubuy sitesinden alanlar olduğu söylendi ama o yorumlara aldanmak istemedim. Site güvenilir mi ? Ya da alışveriş yapan biri var mı ?
  18. P

Sistemime uygun 2k monitör Max 17k fiyatlı

Merhabalar Asus Prime X670-E Pro wifi DDR5 Ryzen 9 7900X3D NVİDİA RTX 4070 Tİ SUPER XPG Lancer 32GB DRR5 6400MHZ Bu sistem için maximum 17 bin lira civarı , G-sync uyumlu bir monitör almak istiyorum. Uzun süreli kullanım için iyi bir monitör önerisi verebilen arkadaşlar var mı ?
  19. P

ELMB SYNC Özelliği ?

Merhabalar , Asus Tuf Gamın VG27AQL3A Modelini almış bulunuyorum. Monitör hala elime ulaşmadı. Nette gezinirken bir durum ilgimi çekti. Asus monitörlerde bulunan ELMB SYNC özelliğini aktif hale getirirken G-sync veya Freesync özellikleri kapanıyor mu ?.
  20. P

RTX4070 TI SUPER İçin Monitör Önerisi

Merhabalar , RTX 4079 TI SUPER sistemim için monitör önerebilir misiniz? ? 10.000 TL ye kadar gücüm yetiyor. 2K önerebilirseniz çok sevinirim.
Geri