Arama sonuçları: *

1. B

Arkadaşlarım arasındaki anlaşmazlık ta arada kaldım

Sınıfta 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var okul o grup ile iyi geçiyordu okulun başında 3 kişiydik sonra başka okuldan nakil eski 5-6 yıllık kardeşim gibi olan arkadaşım geldi ( A kişisi olarak bahsedeceğim). her şey iyiydi sonrasında A arkadaşım gruptaki B arkadaşını çok samimi bulmamaya...
  2. B

Razer Deadthadder V2 X Hyperspeed alınır mı

Bu mouseyi almayı düşünüyorum. Pille çalışıyor galiba kasam masanın altında bağlantı konusunda bir problem yaşarmıyım daha önce kablosuz mouse kullanmadım neler yapmam gerekiyor
  3. B

1000tl altında kablosuz mouse

Arkadaşlar 1k altı kablosuz mouse lar var mı. Genellikle LoL oynuyorum
  4. B

Moba oyuncusu için 800tl mouse önerisi

genellikle LoL oynuyorum. Şu anda Hyperx pulsefire haste düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mı
  5. B

Kortizon tedavisinde spor yapmak sorun oluşturur mu

Yaklaşık 1,5 haftadır kortizon tedavisi görüyorum bu süreçte spor yapabilirmiyim
  6. B

Büyük el için mouse önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır Everest sgm x7 kullanıyorum boyut olarak referans alabilirsiniz. Bütçem 600tl bandında bir mouse önerir misiniz?
  7. B

Epic games den oyun tavsiyesi

Kış indirimlerin de god of War alabilmiştim şimdi bütçem biraz daha arttı alabileceğim AAA kalitede ya da AA oyun önerebilir misiniz?
  8. B

AMD 24.1.1 deneyimlerim

RX6600 ekran kartıma yeni gelen 24.1.1 da sürümünü yaklaşık 2-3 saat önce kurdum. Normalde eski sürümde kalacaktım fakat AFMF kullanmak istedim. God of War da ve Fortnite da denedim şimdiye kadar yarın denediğim başka oyunların da before after değerlerini eklerim. God of War da bir FPS artışı...
  9. B

Gpu kullanımı anlık düşüyor

Arkadaşlar Online oyunlardan yana sıkıntı yok fakat GoW gibi AAA oyunlarda GPU kullanımı anlık olarak %40 gibi değerlere düşüyor bu da FPS düşmesine sebep oluyor. Az önce scannow komutu ile sistemi taradım bozuk bir iki dosya buldu düzeltti ama işe yarar mı bilemiyorum. SSD sağlığını kontrol...
  10. B

RX6600 Hangi driverı kurmalıyım

En son sürüm olan 23.12.1 kullanıyorum fakat sisteme pek yaramadı gibi oyunlarda ekran kartımın kullanımı %40 Lara kadar düşüyor ve drop yiyorum. Daha stabil çalışan bir sürüm önerebilir misiniz?. Yarın ddu ile şu anki sürücüyü kaldırıp 23.8 kurmayı düşünüyorum
  11. B

Ryzen 5 5500 RX6600 FPS düşüklüğü

Arkadaşlar son bir aydır forumdaki tüm konularım bilgisayarım da oynadığım AAA kalite oyunlardaki V-Sync ve FreeSync açmama rağmen devam eden kasma hissiyatı ile alakalı. En son sinirden RDR2 silmiştim bugün de God of War oyununu deneyim dedim 60 FPS de olsa kasma hissiyatı aşırı derecede fazla...
  12. B

CS2 RMR 2020 Stickerları düzeltildi mi

Arkadaşlar en son baktığımda renkleri soluklaşmıştı şimdi düzeldi mi oyunu aktif oynayan varsa söyleyebilir mi
  13. B

GameBarPresenceWriter kapatmak fps arttırır mı

Birçok videoda FPS drop sorunu için bu yöntemi uygulayıp GameBarPresenceWriter kapatıyorlar sizce etki eder mi
  14. B

FPS Yüksek fakat oyun akıcı değil

Rdr2 dışında diğer oyunlarda da var bu sorun FPS yüksek fakat anlık olarak çok küçük FPS düşülerinden oyun kasıyor gibi oluyor. Ram frekansları ile alakalı olabilir mi 16gb ram var ekran kartım rx6600 sürücü güncel ve sürücü yüklemeden önce önceki sürücüleri siliyorum. Oyunlarda CPU sıcaklığım...
  15. B

Trendyol ve Hepsiburada en yakın teknolojik indirimler ne zaman

Arkadaşlar önümüzdeki teknolojik indirim dönemleri nelerdir acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  16. B

Ziyoulang T60 klavye mi yoksa Redragon Dark Avenger mı?

Arkadaşlar forumda yeniyim ilk defa mekanik bir klavye alıcam fakat beğendiğim klavyeler de yok yay sesi var, yok bir iki hafta ya bozuluyor diye yorumlar görünce hevesim kaçtı artık fakat hala Ziyoulang T60 ile Redragon Dark Avenger arasında kaldım Redragon aslında bütçemi biraz aşıyor ve...
Geri