Arama sonuçları: *

• Users: Klaus1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Klaus1

4060 Tİ 16GB ekran kartını bu psu kaldırır mı

Merhaba, Soru başlıkta https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a650gf-650w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html
  2. Klaus1

3600Mhz CL16 mı 4400Mhz Cl 19 mu

Merhaba arkadaşlar Hangi rami tercih etmeliyim
  3. Klaus1

Yoğun ve Sürekli Anksiyete

Merhaba arkadaşlar, Yaşım 24 başlıktaki sorunu yaşıyorum. Gün boyu devam eden kaygı bozukluğum var ilaç tedavisi (secita 20mg, tranko-buskas, buspon) görüyorum fakat yine de tam anlamıyla geçmiş değil. 7 Ay önce birden içimi bir huzursuzluk kapladı ve en yoğun bunalımı yaşadım. Beni...
  4. Klaus1

Öneri Asus Marka Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Uzun ömürlü olarak kullanacağım kablolu Asus marka bir mouse önerebilir misiniz?
  5. Klaus1

İntel Core i5-14400f Alınır mı

Hali hazırda i3 13100f kullanmaktayım işlemcimi yükseltmek istiyorum sizce 14400f alınır mı
  6. Klaus1

🔥İndirim Tp Link Archer VX1800V - Wifi 6 Modem ADSL/VDSL

https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-archer-vx1800v-574mbps-1201mbps-kablosuz-ax-wi-fi-6-gigabit-vdsl-modem.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Arkadaşlar 2700 liraya almıştım geçen hafta şimdi 2100 liraya düşmüş kesinlikle tavsiye ederim 2-3 kişi bağlanınca ping...
  7. Klaus1

Öneri Modem Önerisi 2024 - Bütçe sınırsız

Merhabalar, Bütçe sınırım yok Alt yapım VDSL 75mb En iyi modem hangisi önerilerinize açığım
  8. Klaus1

TP-Link Deco X73-DSL modem alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/tp-link-deco-x73-dsl-ax5400-dual-band-tum-ev-mesh-wi-fi-6-fiber-destekli-adsl-vdsl-modem-raouter-p-HBCV00002V2BFX?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00002V2BFX&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Arkadaşlar modem bu sizce parasını...
  9. Klaus1

4400 Mhz CL 19 vs 3600 Mhz CL16

Arkadaşlar hangi ram daha mantıklı anakart 5333e kadar destekliyor. Fiyarlarıda aynı 4400MHZ CL19 mu 3600Mhz CL16 Mı.?
  10. Klaus1

IPv4 vs IPv6 hangisi tercih edilmeli

Merhabalar, IPv6 vs IPv4 Sizce hangisini tercih etmeliyim avantajları dezavantajları nelerdir?
  11. Klaus1

180HZ 2024 yılı için iyi bir hz değerimidir?

Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, Monitör alacağım 60 hzden geçiş yapacağım alacağım monitör Asus TUF Gaming VG279Q3A Monitör 27 inç Gözle görülür bir fark hisseder miyim değer mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  12. Klaus1

TP-Link Deco X73-DSL kullananlar

Merhabalar, TP-Link Deco X73-DSL modemine geçiş yapmak istiyorum. Bu modemi kullananlar veya modem hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi? VDSL kullanmaktayım almışken en iyisini alayım diyorum yarın bir gün fibere geçersem de kullanabileceğim modem olması için bu modem de...
  13. Klaus1

TÜRKTELEKOM VEYA TÜRKNET FİBERİ NASIL ÇEKEBİLİRİZ

Merhaba, Fiber altyapısına geçmek istiyorum ama altyapım desteklemiyor nasıl fiber döşerim evime
  14. Klaus1

1080p monitör vs 2k monitör

Merhaba arkadaşlar, Sistemim imzamdadır. Sizce bu sistem ile hangi monitörü tercih etmeliyim? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Bütçe sorunum yok. Ama bazı yerlerde 2k monitörler fps düşürüyormuş diye okudum onun için soruyorum?
  15. Klaus1

Tazminat almaya hak kazanma?

Arkadaşlar, 3 Mart 2023te işe girdim şimdi aldığım zamı beğenmediğimden ötürü çıkmak istiyorum tazminat alabilmem için 3 martımı beklemeliyim
  16. Klaus1

SSD kendi soğutucusumu Anakart soğutucusumu

Beyler Samsung 990 Pro Soğutuculu modeline sahibim, Bu ssd yi kendi soğutucusu ile mi kullanmam mantıklı yoksa Anakart soğutucusu ilemi Anakartımda sağlam Asus Tuf Gaming B760M-PLUS
  17. Klaus1

single player oyunlarınızı nereden indiriyorsunuz ?

Hikayeli oyunlar örnek call of duty serisi gibi, bu tarz oyunları hangi siteden indirmeliyim virüssüz tam sürüm versiyonları
  18. Klaus1

Hangi Monitörü Seçmeliyim ???

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg279ql1a-1ms-165hz-dp-hdmi-fullhd-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#...
  19. Klaus1

Asus Marka Mouse ve Klavye önerisi

Arkadaşlar Marka takıntılısıyım önceliğim asus markası ama bu fiyata 10 kat daha iyi mouse/klavye var dediğiniz varsa da paylaşabilirsiniz.
  20. Klaus1

64 GB ram vs 32 GB ram ??

Evet arkadaşlar, Hali hazırda B760M-PLUS DDR 4 Anakartıma G.SKİLL 16x2 32gb Ram takılı 3600 - CL16 bu ramlarin aynısından alıp 64 gb ram yapmama gerek varmı? Yani yıl olmuş 2024 32 gb hala yeterli mi yoksa 64'e çıkmaya gerek var mı? Çıkarsam ne gibi avantajlarım olur. not : Yazılımla renderla...
Geri