Arama sonuçları: *

• Users: XxmasterxX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Chrome Cache Klasöründe 6 Adet Trojan Bulundu - Güvenli Modda Silmek Yeterli mi?

google üzerinden crackli bir oyun indirdim ardından eset online scanner ile virüs taraması yaptım ve C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\cache/cache_data dosyanın içinde 6 tane Trojan çıktı ve eset silemedi güvenli mod'a alarak dosyanın içinde ki büttün her şeyi...
  2. X

Google üzerinden gelen Trojan silinir mi

google üzerinden crackli bir oyun indirdim ardından eset ile virüs taraması yaptım ve C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\cache/cache_data dosyanın içinde 6 tane Trojan çıktı ve eset silemedi güvenli mod'a alarak dosyanın içinde ki büttün her şeyi sildim ve google dan...
  3. X

A520M K V2 format nasıl atılır?

Gigabyte A520M K V2 anakartıma nasıl format atacağımı bulamıyorum flashın içine Windows'u indirdim ama YouTube'da bu anakartla ilgili video bulamadım del tuşu ile BIOS'a girdim çok karışık. Yardım edebilir misiniz?
  4. X

Rainbow Six Siege Steam'de Açılmıyor

merhaba arkadaşlar bu gün steam den rainbow six siege aldım indirdim lakin açılmıyor açıldığını gösterip hiç bir şey olmuyor yardımcı olur musunuz
  5. X

BİLGİSAYAR FİŞİNİ ÇEKMEK ZARARLI MI?

Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım daha cok hafta sonları oynuyabiliyorum ve aklıma bir şey takıldı ben bilgisayarı normal şekil de kapattıyorum ve 1-2 dakika bekledikten sonra monitör ve kasa fişini çekiyorum tabi çekmeden önce klavye, mouse,kulaklık ışıkları yanıyor ve hiç sönmüyor fişini...
  6. X

Nalbur işi mi okul mu?

Arkadaşlar 20 yaşındayım ve bazı nedenler ile lise 9 sınıf da okulu bırakıp meslek lisesine yazıldım ve hem çalışarak hemde okulumu devam etirerek 10 sınıf oldum lâkin yine bazı sebeplerden dolayı okulumu tekrar bırakmıştım ve yakın zaman da tekrar yazıldım okul da makine bölümünü okuyorum cnc...
Geri