Arama sonuçları: *

• Users: Svalon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Svalon

Kulaklık önerisi istiyorum

Gamepowerın hangi kulaklığını önerirsiniz veya 1 fiyat bandında önerebileceğiniz daha mantıklı şeyler varsa önerilerinizi almak isterim.
  2. Svalon

F/P HAVA TEMİZLEYİCİSİ

Önerilerinizi bekliyorum...
  3. Svalon

Meraktan Soruyorum Sistem

Sadece merakımdan soruyorum 7700xt li sistemler minimum kaça patlıyor duruma göre taksitle bu sistemlerede yönelebilirim.
  4. Svalon

Ekran Kartsız Hazır Sistem Önerisi.

Merhabalar dostlar, Rx 580+ ekran kartım var, Kasam küçük olduğu için sığdıramadım sizlerden Hazır bir PC önerisi bekliyorum fakat ekran kartsız olacak, İşlemcim de i7 3770 bu iş bana daha mantıklı geldiği için böyle bir şey istiyorum sizlerden.
  5. Svalon

Fiyat Performans Kasa Önerisi.

Bugün 1650 super ekran kartımı rx 580 sapphire nitro plus ile takas yaptım fakat ekran kartı kasam küçük olduğu için sığmadı. Sizlerden kasa önerisi bekliyorum olabildiğince fiyat performans olursa benim için iyi olur.
  6. Svalon

500GB SATA SSD ÖNERİSİ

Bilgisayarım için 500gb SATA SSD önerisi bekliyorum sizlerden, fiyat performans olması yönündeyim. Bilgisayarımın m.2 portu yok.
  7. Svalon

Binance'den pttbanka para çekme

Binance'den pttbanka para çekme mümkün mü?
  8. Svalon

3 Aylık nitroyu kaça satmalıyım?

xboxtan gelen 3 aylık nitrom var kaça alırsınız?
  9. Svalon

Sizce bu hesap scammer mı?

Şöyle bir kullanıcıdan h**lcase adlı siteden promosyon (hesap yükseltmesi) teklifi geldi fakat bir dolandırcı olduğunu düşünüyorum, sizin konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Geri