Arama sonuçları: *

• Users: RYCS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

VirüsTotal sonucu dosya`da virüs olup olmadığını öğrenme

Bilgisayarımda yüklü olan bir dosyayı virüstotal`de tarattım ve sonuçlar aşağıda gördüğünüz gibi. Bu dosya`da gerçekten virüs var mı yoksa birkaç güvenlik motoru virüs olmayan dosyayı virüs olarak mı algılıyor...
  2. R

GİGABYTE G24F-2 VE NVİDİA RENK AYARLARI

Bu monitörü kullanan varsa hangi ayarlarda kullandığını söylerse sevinirim. Eski monitörümde gözlerim 12 saatin üstünde oynasam bile ağırmazdı, bunda 1 saat geçmeden göz yanması başlıyor. Belki de renk ayarlarım falan yanlıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  3. R

Sürükleyici Dizi Önerisi

The Witcher, Lucifer, La Case De Papel, Wednesday, The Last Of Us, All Of Us Are Dead, Squid Game, Stranger Things, The 100, The Rain, The Punisher, Peaky Blinders, The Walking Dead, Teen Wolf, One Piece, Game Of Thrones, The Originals, 3 Bod Problem, Baby Reindeer, Breaking Bad, Prison Break...
  4. R

Monitör parlaklık ve renk ayarları

Merhaba 8 aydır Gigabyte G24F-2 monitörü kullanıyorum ve göz ağrım hiç geçmiyor. Felaket bir şekilde ağırıyor sürekli gözüm. Nvidia renk ayarları ve parlaklık ayarları nasıl olmalı? Hem görüntü çok güzel bir şekilde gözükücek hem de gözlerimi rahatsız etmeyecek. Ben parlaklığı düşürmeyi...
  5. R

Çözüldü✓ Monitör parlaklık ayarları nasıl olmalı

Merhaba Gigabyte G24F-2 monitörüm var. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve gözlerimi sürekli ağrıtıyor. Günde ortalama 12 saat bilgisayar başındayım ve gözlerim sürekli ağırıyor. Parlaklığı düşürüyorum, bu sefer koyu renkler siyah renkmiş gibi gözüküyor ve kötü duruyor. Parlaklık ayarları nasıl...
  6. R

Sağlam Dizi Önerisi

Merhaba, daha yeni Vis a Vis dizisini bitirdim ve hangi diziyi izlesem bilemedim. Bana güzel bir dizi önerirseniz sevinirim, çok severek izlediğim diziler; Game Of Thrones - Breaking Bad - The Witcher - Lucifer - Lost - La Case De Papel - Wednesday - The Last Of Us - All Of Us Are Dead - Squid...
  7. R

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan gereken performansı alamıyorum

Merhaba, 3 hafta önce hazır sistem aldım ve oyunlarda sistemimin vermesi gereken performansı alamıyorum. Youtube da test videolarını izlediğim zaman benim oyunlarda aldığım performansın iki katını alıyor adamlar, aynı ayarlarda ve aynı oyunlarda. -SİSTEMİM...
Geri