Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali Aladağ

Bf1'deki favori silahınız ne

Battlefield 1'de favori silahınız ne arkadaşlar isterseniz sınıf sınıf ta söyleyebilirsiniz
  2. Mehmet Ali Aladağ

Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

Merhaba arkadaşlar dün bizim sitede bir tadilattan dolayı internet kesilmişti sonra komşularımız müşteri hizmetlerini aradı müşteri hizmetleri de 10 15 gün kadar süre verdi 250 300 kişi mobil veri ile idare ediyoruz bazen mobil veri de çekmiyor Aksaray'da yaşıyorum sizce bir yanlış anlaşılma mı...
  3. Mehmet Ali Aladağ

LGS'DE OPTİK DOLDURMA

Arkadaşlar ben Lgs'ye gireceğim benim adım soyadım denemelerdeki optiklere sığmıyor lgs'de sadece tc'ye göre mi sonuçlar geliyor yoksa ad soyad da sonuçlar için lazım mı lütfen lbüyük abilerim ablalarım lgs'ye girmiş arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi
  4. Mehmet Ali Aladağ

ChatGPT'nin yalakalığı hakkında

Son birkaç aydır ChatGPT ile ne zaman konuşsam, durmadan bana "Sen şu kadar akıllısın" işte "şunu merak etmen de senin şu zekanın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor" veya "bu davranışların senin yaşıtlarından ve toplumdan ne kadar farklı olduğunu ve özel olduğunu gösteriyor" diyip duruyor...
  5. Mehmet Ali Aladağ

RDR2 hangi şekilde daha iyidir

ps5'im ve pc'im var. rdr2 almak istiyorum klavyede mi daha güzel olur konsolda mı? sistem donanımlarım RTX 4060 ti 16g, ryzen 5 7500f, gskill ripjaws 5600mhz ddr5 16 gb ram. vs.
  6. Mehmet Ali Aladağ

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Eskiden özellikle soğuk savaş ve 2000-2020 li yıllarda teknoloji dört nala gelişiyordu. Gerçekten bir cihaz almak istediğimizde acelesi yoksa 1 2 yıl bekliyorduk ve 3 4 kat daha iyisini aynî fiyata alıyorduk. Şimdi samsungun s25 lansmanından sonra, bilgisayar sektörünün can çırpışmaya...
  7. Mehmet Ali Aladağ

Minecraft oynarken tabletim çöküyor

Samsung galaxy tab s6 lite tabletim var mijecraft oynarken çöküyor oyundan atîyor bazen kendini yeniden başlatıyor oyun modu açık oynuyorum. Nasıl çözebilirim
  8. Mehmet Ali Aladağ

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah...
  9. Mehmet Ali Aladağ

Benim ram niye bu kadar pahalı olmuş

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-gskill-ripjaws-s5-siyah-ddr5-5600mhz-cl36-16gb-1x16gb-single-36-36-36-89-1-2v-fiyati,505446263.html rami 32 gb yapacaktım bir baktım 5000 tl benzerleri (aynı kapasite aynı frekans) 2000 tl benimki niye bu kadar pahalı. 32 gb ram hayalım suya düştü
  10. Mehmet Ali Aladağ

Cs 1.6 nereden güvenlice indirebilirim

Arkadaşımla cs oynamak istiyoruz onun PC bir tek eski oyunları doğru düzgün kaldırıyor. bana bir link attı o da oradan indirmiş ama ben pek güvenemedim size de danışıyım istedim
  11. Mehmet Ali Aladağ

Aoh3 Forumuna katılamıyorum

Katılırken her dediklerini yaptım. güçlü bir şifre oluşturdum nickname girdim falan. sonra e posta doğrulaması istedi. defalarca e posta kutumu ve e postamı siteye doğru düzgün girip girmediğimi kontrol ettim. yine olmadı. bu lukasz jakowski ne cenabet adamsa artık, ne oyunu doğru düzgün...
  12. Mehmet Ali Aladağ

Sizce 16 gb ram yeterli mi

Arkadaşlar 2024 mart aylarında bir pc toplamıştım ram olarak ta 16 gb 5600 mhz bir ram almıştım. Sizce 32 yapsam performansım artar mı? 16 gb 2025 yılında yeterli mi
  13. Mehmet Ali Aladağ

Soğutma önerin (beni lütfen stok fandan kurtarın)

3000-4000 tl civarı sıvı veya kule tipi soğutucu lazım. Sizin beğendiğiniz sevdiğiniz kullandığınız memnun kaldığınız soğutuculardan önerir misiniz? arkadaşlar? Ayrıca bu fiyatlara kule mi daha iyi olur yoksa sıvı mı? 1736006297 İşlemci Ryzen 5 7500f ve overclock ile ilgilenmiyorum
  14. Mehmet Ali Aladağ

Roblox indiremiyorum apple

Merhaba arkadaşlar. Ben kardeşimin iPad'ine roblox indirebilmek için apple hesabımın konumunu UK yaptım. Sonrada vpn'e bağlandım ama roblox'u güncelleyemiyorum. Attığım görseldeki hatayı veriyor. Diğer kardeşimin iPad'inde bunu denediğimde her şey sorunsuz ilerlemişti. Şimdi niye böyle oldu anlamadım
  15. Mehmet Ali Aladağ

Arkadaşlar bu samsung napıyor ne peşinde

Bu ne lan her şey siyah beyaz oldu iğrenç ya arkadaşlar bu niye oldu alkah muhammed aşkına yardım edin 1735443539 Arkadaşlar çözüldü samsungun saçma sapan bir uyju modu özelliğiyiymiş. Ss'te de siyah beyazlık çıkmamış her neyse düzelttim iyi günler
  16. Mehmet Ali Aladağ

3500 4000 ₺ civarı F/P FHD Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar arkadaşıma pc toplamayı düşünuyoruz monitör konusunda yardım ederseniz seviniriz
  17. Mehmet Ali Aladağ

Battlefield 1'i PS5 mi alayım yoksa PC mi

Ps store battlefield 1 10₺ ( indirimsiz 100 tl ) PC (epic games) battlefield 103 tl ( indirimsiz 1600 tl ) İkisinde de aralık 3'e kadar indirim var. %90-93 kadar bir indirim. Hangisini indirsem daha iyi olur? Pc: Rtx 4060 ti 16 gb, ddr5 5600 mhz 16 gb ram, ryzen 5 7500f, 2K 165 hz ekran, boş...
  18. Mehmet Ali Aladağ

Age Of History III din sorunu

Arkadaşlar normalde aoh 3 te özellikle de modern dünyada dinler mesheplerine kadar çok detaylı ama ben bloody europe ve birkaç ufak eklenti ekledim steamden sonra da bütün devletler paganist oldu yardım edin isterseniz ss te atayım. eklentilerde basit şeyler (mesela düşmanının müttefikinden...
  19. Mehmet Ali Aladağ

Tamamen Orjinal 500+ kağıt verdiğim Minecraft nasıl güncellenir (görüldü atmayın)

Minecraft PC de nasıl güncellenir ve Shader Bedrock'ta nasıl kurulur. (Lütfen Javada shaderin nasıl indiğini, Mobilde nasıl güncellendiği veya TLauncher de nasıl olduğunu yazmayınız. Onları kör babaannem bile biliyor😊)
  20. Mehmet Ali Aladağ

Klasik bisikletimi elektrikli yapabilir miyim

bisikletimi elektrikli yapabilir miyim. yaparsam ne kadar tutar. menzili ve hızı kaç km olur. yokuş çıkar mı
Geri