Arama sonuçları: *

• Users: CLister
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CLister

Bu dört PSU'dan hangisi daha iyidir?

Yaklaşık 25 farklı seçenek arasından bunların arasında kaldım, içlerinden hangisinin daha iyi olduğunu nedeniyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca bir tanesinin fiyatı yapay zeka hatasından dolayı 5k'dan 14k'ya fırlamış. Bilginiz olsun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  2. CLister

Discord'a girebilen bir grup.

Geçen gün bir minecraft server sahibine server'a üye olabilmek için bir soru sordum. Bana discord sunucularından üye olabileceğimi söyledi. Discorda farklı yönteler kullanarak girebilmek mümkün mü, mümkünse neden bir azınlık harici kimse denemiyor?
  3. CLister

BirPower Supply'da verimlilik değeri ne anlama gelir.

Sorum başlıkta mevcuttur.
  4. CLister

9800x3d için 10 bin bütçeyle en iyi 360 mm sıvı soğutucu nedir?

Sorum başlıkta mevcuttur.
  5. CLister

Kaç watt PSU almam gerektiğini nasıl bileceğim?

Soru mbaşlıkta arkadaşlar.
  6. CLister

2x16 ram kitlerinden 2 tane alıp 4x16 ram yapsak bir sıkıntı olur mu?

Yoksa 2x32 mi yapmalıyım?
  7. CLister

Ryzen 7 9800x3d işlemci ve RTX 5060 TI ekran kartlı sisteme anakart önerisi?

İşlemcim ve ekran kartım Ryzen 7 9800x3d ve RTX 5060 TI. Anakart için belli bir bütçem yok. Sadece 25 bin TL'nin yukarısına çıkmasın yeter. Önerileriniz nelerdir?
  8. CLister

ASUS Dual ve TUF 5060 TI ekran kartlarından hangisini seçmeliyim?

Merhabalar, toplayacağım sistem için NVIDIA RTX 5060 TI 16 GB ekran kartı modelini ve üretici olarak da ASUS'u seçtim. Ancak ASUS'un bu ekran kartını ürettiği iki seri olan Dual ve TUF serileri arasında kararsız kaldım. Ve özelliklere baktığımda kayda değer bir fark olmadığını gördüm. Ayrıca...
  9. CLister

Hangi anakartı seçmeliyim?

Merhabalar, kendime yaz için yeni bir bilgisayar topluyorum. Kriterlerime uygun olan 4 model seçtim ama bunlar arasında neredeyse fark yok, o yüzden hangisini seçeceğimde karasız kaldım. "Şu sebepten şu anakartı seçmelisin." ya da "Şu kritere bakarak seçim yapabilirsin." tarzı cevaplar...
  10. CLister

PCle 4.0 SSD ile Ryzen 7 9800x3d birbiriyle çalışır mı?

Merhabalar kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum ve bunun için bütçeme uygun anakart modellerine bakıyordum. Ve Msi'ın kriterlerime uyan MPG X670E CARBON WIFI, MPG X870E CARBON WIFI, MAG X870 TOMAHAWK WIFI anakartlarında PCle 4.0 desteğinin olduğu ancak kullanmak istediğim AMD Ryzen 9000...
Geri