Arama sonuçları: *

• Users: MertGün
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MertGün

PlayStation 5 Fan sesi Normal mi?

Oyun oynarken fan sesi ve azıcık cızırtı geliyor normalmi cihazın fanı tozlu baya açıp temizlesem duzelirmi?? Video koyulmuyor
  2. MertGün

Psp 1003 Modeli cihaz açılıyor ekran gelmiyor.

Psp 1003 modeli var bende oynuyordum baya sonra cihazı kapatmıştım 1-2 saat sonra tekrar açmaya calistim ama cihaza görüntü gelmedi pili cikartip sadece kabloyla denedim ekrana goruntu geldi ama garip olan pili tekrar takip oynayabiliyorum çözümü var mı bunun?
  3. MertGün

Ryzen 5 5600 alıcağım performax 550 w psu var taksam sorun olur mu?

O işlemciyi alıcağım 550 w performax marka psu var 5 yildir kullaniyorum sorun yaşamadım işlemciyi alsam problem yasarmiyim bomba gibi patlarmiyim🧐 gpu 150 w falan tüketiyor en fazla.
  4. MertGün

RX9060XT alıcağım 500 w yeter mi

bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
  5. MertGün

CD cizigi nasıl giderilir.

Cddeki çizikleri nasıl giderecegim yani cihaz açmıyor CDyi cihazla ilgili bir problem yok az olsada giderebilme şansım varmı maliyet yapmadan.
  6. MertGün

El konsolu önerisi olan yazsın

El konsolu almak istiyorum bütçe 4000-10000 arası
  7. MertGün

Pocket 4 proyu nasıl türkiyeye getirebilirim

Pocket 4 pro almak istiyorum 140 dolar ama nasıl türkiyeye getireceğim bir bilgisi olan var mı yada getirebiliyor muyum?
  8. MertGün

Ps 2 128 gb usb bellekten oyun oynayamıyorum

ps 2 128 gb usb bellek aldım kingston marka opl usbyi görüyor ama oyuna girince siyah ekran kalıyor benim eski 32 gb usb bellekte böyle bir sorun yoktu neden oluyor bilen var mı?
  9. MertGün

Nintendo Wii oyunlarda siyah ekran sorunu

Nintendo Wii var bende usbloadergx oyunları açıyorum çoğu siyah ekran veriyor sadece 2 tanesi siyah ekran vermedi yardimci olurmusunuz?
  10. MertGün

10 bine PS Vita alınır mı?

Ps Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?
  11. MertGün

600-700 tl arası fiyat performans mouse

600-700 tl arası fiyat performans mouse (sensörü kötü olmasın bide drag click olursa iyi olur)
  12. MertGün

Meta quest 3s bilgisayara bağlanmıyor

Merhabalar meta quest 3s yeni aldım ama bilgisayara bağlanmıyor airlink ve kablolu denedim olmuyor hiç birisi ama başka bir bilgisayarda oluyor bide bu görüntü hiç güzel değil 1 saat oynadıktan sonra gözün farklı görmeye başlıyor çözümü var mı?
  13. MertGün

Eski İstanbul kartlar hala geçerlimi?

Bende eski İstanbul kartı var acil bir yere gitmem gerekiyor hala geçerlimi?
  14. MertGün

16000 tl altı önerebileceğiniz telefonlar?

en fazla 16000 tl 60 fps en az kamerası idare etsin yeter fazla iyi olmasına gerek yok xiaomi samsung gibi telefonlar olur başka marka önermeyin
  15. MertGün

Poco x4 gt alınır mı?

ben şimdi poco x4 gt almak istiyorum bütçemi hiçbir şekilde aşamam en fazla 13 bin lira olabilir samsung gibi telefonlarda olmaz 13 bin liraya daha iyi performans veren telefon varsa yazarmısınız? oyuna yönelik alıyorum bilgisayarım var ama bazen boş zamanlarımda oynamak için alıyorum kamera...
  16. MertGün

Galaxy j6 telefon kitlendi

galaxy j6 var bende telefon kitlendi eski diye herhalde hiç bir şey yapamıyorum ekranda kapandı ama telefon çalışıyor acil cevap bekliyorum
  17. MertGün

İnternet Stabil Çalışmıyor

ben turknet 1000 mbps internete geçtim ama bir türlü oyun indirirken 100 mb indirmeyi bırak 50 mb zor alıyorum bide çoğu zaman hep 0 mb düşüyor sonra gene yükseliyor hiç stabil çalışmıyor bir çözüm yöntemi var mı?
  18. MertGün

Ps 3 mü xbox 360 mı?

hocam şimdi ben nostaji yaşamak için bu iki konsoldan birisini almak istiyorum xbox daha fazla seviyorum ama ps 3 te satan çok fazla kişi var xbox zor buluyorum hangisini alayım sizce?
  19. MertGün

vodefonenin usb interneti vardı noldu ona?

vodefonenin usb interneti vardı noldu ona? yada ona benzer bir şey varsa önerir misiniz?
  20. MertGün

rtx 3050+ryzen 5 5600 16.5 Değer mi?

rtx 3050+ryzen 5 5600 16.5 Değer mi?
Geri