Arama sonuçları: *

• Users: Umutcan189
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Claw's tactical combat gamepad Xinput sorunu

Merhaba, gamepadi bilgisayara bağladıktan sonra mod değiştirmek için view ve menu tuşlarna basılı tutuyorum fakat X input a bir türlü geçemiyorum. Kılavuzda yazana göre 3 saniye view ve menu tuşuna basınca değişmesi gerekiyor ama sürekli Dinput modunda kalıp duruyor. Xinput moduna geçince mavi...
  2. U

Unturned'da enerji nasıl kaldırılır

Merhabalar, arkadaşlarla beraber unturned oynayalım dedik ama enerji barı aşırı sıkıcılaştırıyor oyunu. kaldırmak için onlarca video izledik ama yapamadık. nasıl kaldırabilir enerjiyi?
  3. U

Melinayı neden çağırabiliyorum?(Elden Ring)

Merhaba, az önce Melinayı Morgott bossundan hemen önce çağırabildiğimi gördüm. Daha önce yoktu, ben oyunu 250-300 saat civarı oynadım ama hiç denk gelmedim. Daha önce bir videoda görüp ChatGPT'ye nasıl çağırabileceğimi sorduğumda mod olduğunu söylemişti. hareket şeması Black knife Assassinin...
  4. U

15.000-20.000 arası telefon önerisi

Merhaba, telefonum kırıldığı için yeni bir tane almayı düşünüyordum. Aklımda A55 vardı ama çok önerilmediğini gördüm. S21 FE 2. nesil (Snapdragon) öneriyorlardı ama eski olduğu için pek içime sinmedi. Hangi cihazları önerirsiniz?
  5. U

Kaspersky Premium aktifleştirme kodu gelmedi

Merhaba, bugün satın aldığım Kaspersky Premium 1 cihaz 2 yıl'ın aktifleştirme kodu gelmediği için desteğe talep göndermiştim. Hesabı yönet kısmından etkinleştirme kodunun tekrar gönderebileceğimi gördüm ve onayladım fakat gelen mailde aktifleştirme kodu alabileceğim bir üyelik olmadığı...
  6. U

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Merhaba, şu an kullandığım paket Türk Telekom ve 36 Mbps (470TL). Altyapı sorguladığımda bazı siteler 72 Mbps destekleyen VDSL altyapınız var diyor bazıları ise 10 Mbps destekleyen ADSL var diyor ama ben 36 Mbps alabiliyorum. Daha yüksek hız, uygun fiyatlı, sorun çıkarmayacak alabileceğim...
  7. U

Üniversite için laptop önerisi

Kuzenim bu sene üniversite gidecek 12 ay taksit imkanı olan laptop bakıyoruz. Laptop tavsiye eder misiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/405704/hp-victus-16-r1057nt-9j260ea-intel-core-i5-14500hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/...
  8. U

Mortal Kombat 11 yükleme ekranında takılı kalıyor

Merhaba, Mortal Kombat 11 Scorpion yükleme ekranında takılı kalıyor. Ben DLC'ler olmadığından oyunu aile kütüphanemde olan başka bir kopyadan indirdim ve oyun açılmadı. Sonra kendi kopyama geçtim fakat durum yine aynı kaldı. Her iki kopyada da dosya doğrulaması yaptım. Nasıl çözerim?
  9. U

ASUS TUF Gaming H3 kablosuz kulaklık alınır mı?

Alınır mı? Alınmazsa da hangi modelleri önerirsiniz? https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-h3-wireless-90yh02zg-b3ua00-71-surround-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1991404?magaza=eternal
  10. U

Sekiro'da saldırı gücü artmıyor

Merhaba, Sekiro'yu 2. kez bitiriyorum ve bir şey fark ettim. İlk oynayışta saldırı gücünü geliştirdiğimde yazının hiç değişmediğini fark ettim ve hata vermiştir bir şey olmaz diye geçiştirmiştim. 2. oynayışımda ise az önce 4 maymunu öldürdüğümüz görevi yaptım. Savaş hatırasını kullanarak saldırı...
  11. U

Kırık PS3'te nasıl Uncharted 3 oynanır?

Merhaba, geçenlerde arkadaşımdan bir PS3 ödünç aldım ve PS3'ü kırdım (crack) ama crack kütüphanede Uncharted 3'ü bulamadım. Mağazasında satılmadığı için crack kütüphanede olmadığını öğrendim. Bilgisayara indirip USB ile PS3'e atabileceğim bir yol falan var mı? Yoksa tek yol kutulu şekilde satın...
  12. U

GTA 4 için otomatik kayıt modu var mı?

Merhaba, GTA 4'ü bitirmeye çalışıyorum ama eski oyunlara alışık olmadığımdan sürekli ölüp duruyorum. Öldükçe de sürekli göreve baştan başlamak çok sıktı. Görevlerin belli bir kısmında oyunu otomatik kaydeden bir mod var mı?
  13. U

PS3 Kırma işlemi tamamlanmıyor.

Merhaba, PS3'ü kırıyorum ama cihazın sürümüne baktığımda değişmemiş ve aynı olarak kalıyor. Bu videodaki gibi yaptım ve her şey anlattığı gibi oluyor fakat sürüm yine aynı sürüm. Yaptıktan Sonra:
  14. U

Yardım VG249Q3A monitörde görüntü bozulması

Merhaba, daha yeni bir monitör aldım ama açtığım gibi görüntülerde bozulmalar oluyor. Açtıktan sonra 1-2dk bekleyince düzeliyor. Kapatıp hemen tekrar açınca sıkıntı olmuyor ama kapattıktan sonra biraz bekleyip açınca yine aynı şey oluyor. Bozulma olan yerde ekran görüntüsü aldım, aynı bozulmalar...
  15. U

Viewsonic VX2780J-2K mı? ASUS Tuf Gaming VG27AQZ mi?

Merhaba, yakın zamanda elimin kaymasından dolayı monitörüm kırıldı ve yeni monitör bakıyorum. Aklımda ViewSonic olanı almak vardı ama panelin kötü olduğuna dair yorumlar okudum. Hangisi daha iyi...
  16. U

Yardım Usb alıcı taktığımda internet yavaşlıyor

Merhaba, daha yeni kablosuz bir mouse aldım. Fareyi kablo ya da Bluetooth ile bağlayınca bir sıkıntı yok ama USB alıcıya geçtiğimde internet 30 Mbps alırken bir anda 15-20 bazen 5-6 falan oluyor. Nasıl çözebilirim? Usb alıcı: Kablo: Bluetooth:
Geri