Arama sonuçları: *

• Users: euronymous
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ekran Gelmeme Sorunu

beyler display kullanıyorum sürücü güncelleştirdim sonra valoya girdim res değiştirdim bi anda ekran gitti daha da gelmiyo yeniden başlattım kabloyu çıkardım taktım falan sol ğstte ekranda hdmi ve displayport arasında hep gidip geliyo başja bir şey olmuyo ekran açık görüntü de geliyo ama sistem...
  2. E

Yardım Fiber geldi şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım

beyler şimdi 3-5 senedir fiber bekliyordum sonunda geldi ama şöyle geldi altyapı sorguladığımda altyapınız artık var diyor bir kaç gün önce 2 sokak ileride fiber kablo döşüyorlardı benim kapıda fiber döşemesi yapılmadı benim bu süreçte ne yapmam lazım kapıma fiber döşenmesi için kutu gelmesi...
  3. E

Yardım Mahallede fiber var bende yok

Beyler bi sokak düşünün karşılıklı evler var sağ taraftaki evlerde fiber var soldakilerde yok aynı sokak sorgulama yapıyorum alt yapınız yok diyor 8-9 ay önce baya imza toplayıp dilekçe verdim cimere yazdım ulaştırma bakanlığına şikayet açtım herşeyi yaptım ama tık yok 2mbps internetmi olur olum...
  4. E

PC Temizleme Sonrası Çalışmama Sorunu

Askerden döndüm 3 gün oldu pc yi tamamıyla söktüm harbi sağlam tozlanmış diş fırçasıyla temizledm sildim ana karta yeni macun sürdüm vs herşeyi yaptım sonra takmaya başladım herşeyi az çok bildiğim için yaptım ama rgb kısmı sıkıntılı oldu ve pc yi çalıştırdım ama çalışmadı ses yok rgb yok tık...
  5. E

Yardım RX9070XT mi RX7900XTX mi? Oyun için hangisi?

RX9070XT Mİ? RX7900XTX Mİ DAHA İYİ SADECE OYUN İÇİN GÜÇ AMAÇLI FPS AMAÇLI BAKIN her şey ULTRA AYARLARDA 2K DA VE DİĞER SEÇENEKTE 5080 VEYA 5070Tİ BİLEMEDİM HİÇ KARAR VEREMEDİM HEPSİNİN MODELİ ASUS OLABİLİR Bİ FİKİR Bİ BİŞİ VERİN BANA HA BU ARADA İŞLEMCİ 9950X3D OLUCAK
  6. E

Bi pc topladım 2-3 ay sonra alıyorum

Çoğu şeyi hallettim eksikler var tabi onlar da hallolur da benim kafamı karıştıran şey anakart ve işlemci uyumlu mu veya eklediğim işlemciye daha uygun anakart var mı bi destek atın
  7. E

Boot failure detected

Dün gece oynadım bi kalktım bu gelmiş allahın belası napayim beyler
  8. E

PC Montajında Yardım Arıyorum

Beyler PC Yi baştan sona söktüm tertemiz yaptım ama ne kadar video izlesemde pinleri takamıyorum olm kafayı yedim bunu tamamen söküp baştan yapabiliceğim birileri lazım delirdim kaç saattir kabloları da düzgün yapmaya çalıştım ama kasa buna elverişli değil en azından PC sorunsuz açılsın başka...
  9. E

Çözüldü✓ PC toplama (45-55k bütçe )

Beyler şimdi sadece kasa için Max 45-55k bütce var hem yüksek FPS online oyunlar hemde Max kalitede ofline ( açık dünya vs ) oyunlar ve render ( 3d,Adobe,vs.) böyle şeyleri sorunsuz yapabilcek ciddi güçlü bi kasa bulablir misiniz parçalar güncel olsun yüksek sağlam olsun
  10. E

dimensity 9200+ vs 8 gen 2

beyler şimdi mi 13t pro ve nubia red magic 8s pro+ modeli arasında çok kaldım ( mi13t pro-dimensty 9200+ ) ( 8s pro+ 8gen2 )ben kendimi bildim bileli hep snapdragondan gittim biraz araştırma yaptığımda dimenstiy,nin optimizaston stalibizasyon vs sorunu varmış zaten pek güvendiğim bi çip değil...
  11. E

mediatek dimensity 9200+ vs snapdragon 8 gen 2

beyler şimdi mi 13t pro ve nubia red magic 8s pro+ modeli arasında çok kaldım ( mi13t pro-dimensty 9200+ ) ( 8s pro+ 8gen2 )ben kendimi bildim bileli hep snapdragondan gittim biraz araştırma yaptığımda dimenstiy,nin optimizaston stalibizasyon vs sorunu varmış zaten pek güvendiğim bi çip değil...
  12. E

Yardım 50.000 TL'ye kadar telefon önerisi?

Şimdi beyler ben telefon alacağım aklımdaki model red magic 8s pro+( 8 gen 2 ) ( diğer 4 modelinin en üstü ) fiyatı 38.000 şimdi ben telefonu aşırı fazla oyun için kullanıyorum bu yüzden ekran kalitesi renk kalitesi şarj performans sıcaklık bunlara önem veririm red magic 9 pronun türkçe dili...
  13. E

Sağlam sistem dizeceğim farklı önerileriniz varsa yardımcı olursunuz

Bir tane Samsung Neo g9 bu grafik tasarım yazılım yani iş için bir monitor oyun için 2 monitör alıcam biri VA panel diğeri IPS panel ( biri FPS oyunları diğeri souls ve renklerin iyi olduğu oyunlar ) şimdi 3 monitörü 1 sistemde çalıştıracağım bu yüzden hem anakart hem ekran kartı aşırı sağlam...
Geri