[H3 id='URLhttpswww.epey.comaraba2019-fiat-egea-hb-1-6-mjet-120-hp-dct-street.html2019+Fiat+Egea+HB+1.6+Mjet+120+HP+DCT+StreetURL']2019 Fiat Egea HB 1.6 Mjet 120 HP DCT Street[/H3]
[H3 id='CLO+SPORT+TOURER+1.5+DC+CON+EDC+2017']CLİO SPORT TOURER 1.5 DCİ İCON EDC 2017[/H3]
Arkadaşlar selam, 5060 Ti almak istiyorum. Kafamda MSI ve ASUS var ama arada önüme Gainward veya PNY gibi markalar da düşüyor. Bunun bir tier listi var mı? Hangi markaların hangi modelleri alınır gibi? Boşa fazla para vermeyelim.
Selamlar arkadaşlar, 850k bütçem var. Uzun ömürlü sağlam ve iş görecek hatchback ve otomatik vites araç arıyorum. Düşüncem i20 ama daha iyi fikirler varsa almak isterim. Şimdiden teşekkürler
Selamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
Arkadaşlar almak istediğim parfüm boynerde 6 bin lira. Daha uyguna almak istiyorum. Nette 3 bin liralara kadar var ama bariz çakma. Orijinal garantili şekilde nasıl temin edebilirim?
Selam arkadaşlar, Razer Basilisk V3 kullanıyordum. Scroll kendi kendine bozuldu. 4 way scroll ve freewheel özelliklerine çok alıştım. Tekrar aynı cihazı almak istemiyorum. G502 aldım ama onun scroll da katır kutur kaydırıyor. Farklı bir öneriniz var mı acaba?
Selam arkadaşlar, Bankkart ile Digitürk güzel bir kampanya yapmış. Ayda 300'e falan denk geliyor. Ben de ona katılmayı düşünüyorum. Gecikmesiz ve internet bağlantı sorunu olmadan maç izlemek için kutulu digitürk abonesi olmak istiyorum. Beinconnect ve tod'da gecikme şikayetleri ve görüntü...
Selam arkadaşlar msi b550m pro vdh wifi anakartım var. ryzen 7 5800x işlemci manuel overclock ve undervolt yapmak istiyorum. ayarlar konusunda emin olamadım. bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Selamlar, msi b550m pro vdh wifi ve ryzen 7 5800x var. Kendimce otomatik oc ve undervolt yaptım ama içim pek rahat değil. Sanki işlemci performansı kıstım gibi hissediyorum. Bu konuda yardımcı olacak var mı?
Selam arkadaşlar. Halihazırda edifier R1280T kullanıyorum ama bass konusunda eksik geliyor bana. Logitech z407 aldım onun sesi de edifier kadar net gelmedi. Hem net ses hem güzel bas veren ses sistemi arıyorum. En sonunda soundbar alacağım herhalde. Tavsiyesi olanlar bilgi verirse sevinirim...
Selamlar, oyun ve render için işlemci arıyorum. Halihazırda r5 5600 kullanıyorum. 3060 ekran kartı 64gb 3200 ddr4 ram var. Soketim nedeniyle sadece AMD(am4) bakıyorum. İşlemcinin güncel olmasının bir etkisi var mı bilmiyorum. Bazı güncel işlemcilerde sanallaştırma özelliği vb yazıyorum. Bilen...
Selamlar oneplus 7t pro cihazım vardı. Birgün kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Yaptırmak istiyorum. Bu konuda hizmet veren veya bilgisi olan var mıdır?