Arama sonuçları: *

1. S

Deadpool gibi film önerisi

Merhaba deadpool gibi hayatı umursamayan süper kahraman filmleri öneriniz var mı
  2. S

3000 tl başlangıç airsoft tabanca önerisi

Merhaba 3000 TL'ye orta seviye kabzesi plastik olsa sorun olmaz ama sürgüsü çelik veya metal olabilir başlangıç için bir airsoft tabanca arıyorum önerileriniz nelerdir
  3. S

Vulcan 7500f sistemin kasasına ls520 siğar mi

Merhaba yakında vulcan 7500f almayı düşünüyorum ama bir sorun var kasanın 240mm soğutma desteklediğini biliyorum ama soğutma ramlara değer diye korkuyorum soğutma ramlara değer mi
  4. S

Vulcan 7500f sisteme hangi ssd eklemeliyim

Merhaba vulcan 7500f almayın düşünüyordum ama hangi ssd yi seçebileceğimi bilemedim 1 tb olarak hangi ssdyi eklemeliyim 2100 tl ekleyebilirim diğer gerekenleri yükseltim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler Seçenekler: ADATA Legend 850 1TB LITE okuma 5000 yazma 3200 WD Blue SN580 1TB okuma...
  5. S

Glorious model d vs model i

Merhaba yakın zamanda mouse almayı düşünüyordum ama bu iki modelin benzer fiyatlarda olduğunu gördüm 1300 TL'ye kadar butçem var bunlardan hangisini almalıyım sorunu var mı (palm grip tutuş şeklim) veya razer deathadder essential dan devam mı etmeliyim
  6. S

Ekipmanları nereye takmalıyım

Merhaba klavye mouse kulaklık bilgisayarı calıştırma tuşunun yanındaki usb portlarına mı takılmalı yoksa anakarta mı
  7. S

Steam mı güvenli epic games mi?

Merhaba başlığı biraz alakasız yazdım çünkü yazacak birsey aklıma gelmedi son epic games hacklenme olaylarından sonra bilgilerin çalınmaması açısından hangisi daha güvenilirdir
  8. S

R5 7600 lı sistemin bozuk geldigini nasıl analrım?

Merhaba gaming gen den r5 7600 4060ti li sistem alacağım r5 7600 apu olarak kullanılabileceğinden ekran kartı bozuk vs. Gelirse nasıl anlarım?
  9. S

R5 7600 termal macun önerisi

Merhaba r5 7600 için sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir normalde Thermal Grizzly Conductonaut metal termal macun alacaktım ama bilgisayarcılara metal termal macunu normal macunlara göre taşmaya daha yatkın olduğu için taşırırlar diye güvenemiyorum sizin yaşadığınız böyle bir sorun oldu mu ve...
  10. S

R5 7500f termal macun önerisi

Merhaba 7500f için sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir normalde Thermal Grizzly Conductonaut metal termal macun alacaktım ama bilgisayarcılara metal termal macunu normal macunlara göre taşmaya daha yatkın olduğu için taşırırlar diye güvenemiyorum sizin yaşadığınız böyle bir sorun oldu mu ve...
  11. S

Merhaba gaming gen den r5 7600 4060ti li sistem alacağım r5 7600 apu olarak kullanılabileceğinden ekran kartı bozuk vs. Gelirse nasıl anlarım?
  12. S

2.1A Hdmi Ekran Kartına 2.0 Girişli Monitör Uyumlu Mu?

Merhaba galax 4060 ti ekran kartı hdmi 2.1a girişi var ASUS Tuf Gaming VG279Q3A monitör almayı düşünüyorum ama hdmi 2.0 var herhangi bir sorun olur mu uyumlu mudur?
  13. S

2.1 hdmi anakarta 2.0 girişli monitör uyumlu mu?

Merhaba ASUS prime A620mk anakartta hdmi 2.1 girişi var ASUS Tuf Gaming VG279Q3A monitör almayı düşünüyorum ama hdmi 2.0 var herhangi bir sorun olur mu uyumlu mudur Edit:pardon kafam çok karışık bir anda anakarta monitör bağlayabilirim sandım
  14. S

Asus rog strix arion

Merhaba bilgisayarımın depolaması yetmediği için taşınabilir SSD almayı düşünüyorum ama tam anlamadım acaba ASUS ROG STRIX arion dosyaları taşimak için mi yoksa bilgisyara ek yer sağlamak için midir?
  15. S

4060 Ti R5 7600 sistem güncel oyunları 2K oynatır mı?

Merhaba yakın zamanda Vulcan 7500F almayı düşünüyorum işlemciyi R5 7600 yükseltip almayı düşünüyorum şu an güncel oyunları 2K da oynatır mı?
  16. S

17. S

R5 7600 400 TL'ye değer mi

Merhaba alacağım sistemde r5 7500f var 400 tl fark ile 7600 almalı mıyım ls520 sıvı soğutma yeterli midir?
  18. S

R5 7500f termal macun önerisi

Merhaba 7500f için sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir normalde Thermal Grizzly Conductonaut metal termal macun alacaktım ama bilgisayarcılara metal termal macunu normal macunlara göre taşmaya daha yatkın olduğu için taşırırlar diye güvenemiyorum sizin yaşadığınız böyle bir sorun oldu mu ve...
  19. S

8 pin argb psu kablo önerisi

Merhaba ben Lian Li Strimer Plus V2 8pin alacaktım ama alacağım yerde başlığın yanında (8+6+2 pin) yazdığı için emin olamadım o yüzden yeni argb 8 pinli bir psu kablo arıyorum önerinileriniz nelerdir?
  20. S

Argb psu kablosunda yazan (8+6+2 pin) 8 pinli midir?

Merhaba yakın zamanda argb psu kablosu alacaktım 4060 ti için başlıkta 8 pinli yazıyor ama devamında (8+6+2 pin) yazıyor bu 8 pin midir? (4060 ti belirtmemin nedeni internette 8 pinli olduğunu gördüm yanlış olabilir mi diye belirttim) şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Geri