Arama sonuçları: *

• Users: Orhan43
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Hangi telefonu almalıyım

15 pro max ve 16 pro mu fiyatları aynı hangisini almalıyım Fotoğraf ve video çekmek amacıyla alınacak
  2. O

15 pro mu düz 16 mı alınmalı

Yeni telefon alacağım 15 pro yada düz 16 arasında kaldım hangisini almalıyım
  3. O

Laptop ram ve m2 güçlendirmesi

https://m.n11.com/urun/lenovo-ideapad-g3-15iah7-82s9015utx-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-156-dos-dizustu-bilgisayar-41399156?magaza=n11 Attığım laptop m2 yuvası varmıdır Laptop 8 gb ram daha ekleyeceğim hangi ram uyumludur
  4. O

Bu laptop alinabilirmi

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum günlük kullanım ve arada bir oyun oynamak için fazla bütçem yok en 22 bin tl ye kadar çıkabilirim bu laptop işimidir yoksa önerebileceginiz başka bir laptop varmı...
  5. O

Gaming monitör tavsiyesi

4-5 bin tl arası monitör tavsiye edermisiniz
  6. O

20-25 K arası hazır sistem önerisi

Valorant tarzı oyunlar oynuyorum hazır sistem tavsiye edermisiniz
  7. O

Anakart ve islemci tavsiyesi

Asus RTX 3070 DUAL-RTX3070-O8G-V2 LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Bu ekran kartını almayı planlıyorum buna uygun anakart ve işlemci öneririsiniz bide ekran kartı oyunlarda guz3lmidir
  8. O

Sistem tavsiyesinde bulunurmusunuz

20 k bütçem var sistem almak istiyorum ama pek fazla bilgim yok sistem önerir misiniz? sadece ekran katı Nvidia olursa iyi olur
  9. O

Bu kasayı almayı planlıyorum iyi mi? kötümü

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sten-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-42507
  10. O

Laptop mu Masaustumu

Arkadaşlar bilgisayar alacağım ama kararsizim laptop mu alayım masaustumu 20-25 k arası param var hangisi mantıklı olur Bide bilgisayar tavsiyeside bulunursanız sevinirim
  11. O

Hangi iphone daha iyi

2 el iphone alacagim Iphone 8 plus Iphone x Iphone xr Iphone xs max Bu telefonlar hangisi daha iyi hangisini tavsiye edersiniz
  12. O

Iphone 12 mini alinir mi

Hepsiburada da iphone 12 mini fiyatı 18.400 alınır mı?
  13. O

Arkadasim icin telefon onerisi

Arkadaşlar en fazla 10 bin tl yi geçmeyecek güzel bi telefon olsun
  14. O

S21 5G mi yoksa mi11t mi

13 bin tl bütçem var bu telefonlar arasında kaldım hangisi daha iyidir uzun süre idare edecek kamerası güzel çeksin yeter
  15. O

Hangi telefonu almalıyım

Mi 11t almayı olabiliyorum nasıl bir telefon dur yada başka bir telefonda olur o fiyat bandında
  16. O

Telefon onerisi 12 bin tl

12 bin tl ye kadar telefon onerirmisiniz kamera ve oyun için kullanıyorum genellikle
  17. O

12 bin tl butcem var telefon onerisi

12 bin tl bütçem var genellik oyun ve film için kullanıyorum önerebileceğiniz android veya ios farketmez
  18. O

Ikinci el iphone alinir mi ?

12.500 tl iphone 11 64 gb var alınır mı? yoksa sıfır android telefon mu alayım Genel olarak telefonu Kamera ve oyun için kullanacağım
  19. O

10 K telefon önerisi

Genellik fotoğraf ve biraz da oyun için hangi telefonu önerirsiniz
  20. O

Sorun giderici hatasi

Böyle hata alıyorum uyumluluk gidermedikce oyuna giremiyorum yardımcı olur musunuz ?
Geri