Arama sonuçları: *

• Users: Aboubakar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

4070 Ti Super, 4080 Super Sistem Tavsiyesi Yardım

Merhabalar, 4070 Ti Super veya 4080 Super ile oyun oynamak için bir hazır sistem alacağım. Hali hazırda bulunan 2k 165 Hz monitörümü kullanacağım. 2K'ya uygun alınabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem değişebilir f/p oranı yerinde olan her türlü tavsiyeye açığım. Olmazsa olmaz...
  2. A

Lastik Ölçüleri Hakkında

Merhaba arkadaşlar, motoruma lastik olarak aldığım yerde ön arka 110/80-14 olarak takılmış. Ancak üreticinin kataloğuna göre ön tarafın 100/90-14 olması gerekiyor. Bu durum ne gibi avantaj/dezavantaj doğurur. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. @GirayHan hocam bir yorumun var mıdır?
  3. A

Kaskın saçı bozması hk.

Merhaba arkadaşlar, işyerine gidip gelirken motosiklet kullanıyorum. Kask taktığımda saçlarım kısa olmasına ve bandana kullanmama rağmen saçım bozuluyor. Normalde bu tarz şeyleri pek umursamam ama işyerine gittiğim için sorun oluyor. Bu konuda ne yapabilirim, bu işin içinden çıkmanın bir yolu...
  4. A

SYM Jet x , Jet 14 , Symphony Kullanıcıları Yardımınızı Rica ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar, bugün jet x 125 modelini satın aldım ve henüz bayiden teslim almadım. Sizlere bir sorum olacak bu modellerin altına bazı kasklar sığıyormuş. Sizlerin kaskları sığıyor mu? Sığıyor veya sığmıyor, full face, çene açılır, yarım vs. şu beden diye belirtirseniz çok sevinirim...
  5. A

Sym Jet x 125 veya Önerileriniz.

Merhaba arkadaşlar, sym jet x 125 modelini sıfır olarak vade farksız 10 taksit kampanyası ile almayı düşünüyorum. Bu motoru kullanan arkadaşlar memnun mu? 1.85 110 kiloyum motor altımda sırıtır mi? 150.000 TL ye kadar önerebileceğiniz farklı modelleri de değerlendirebilirim. Ama vade farksız...
  6. A

35 K Bütçe Gaming Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 30 35k bandında laptop alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduğum modeller aşağıda ancak ekran kartı watt değerlerini bulamadim. Bu ürünler için nereden öğrenebilirim. Ek olarak bu bütçe ile tavsiye verebilir misiniz...
  7. A

Lenovo Go Usb-C Laptop Powerbank

Merhaba arkadaşlar, yurtdışından bir adet lenovo go usb-c laptop powerbank hediye olarak geldi. Size bu ürün kutusu açılmadan ikinci el olarak satılabilir mi? Ne kadar eder? Ürün 65w dahili usb-c kablosunun yanı sıra , bir tane usb-a bir tane de usb-c giriş içermektedir. 20.000 Mah kapasitesi...
  8. A

Ram Takviyesi Uyumluluk hk.

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarımda corsair cl 16 3000 mhz vengance ram takılı bir adet 8 gb, Ekleme yapmak istiyorum ama aynı ram den normal fiyata taksitli alabileceğim bir yer bulamıyorum. Anakartım maks 2666 mhz destekliyor. 3200 mhz corsair aynı model ram ilave etsem düzgün çalışır mı? Ya...
  9. A

HP Omen Vector Kullananların Dikkatine

Arkadaşlar merhaba bu mouse un kablosuzunu satın aldım turkcell pasaj üzerinden indirimle. Aklıma takılan bir soru var. Yazılımı çok kötü diyorlar, bu soldaki ileri geri tuşlarına, ctrl+c , ctrl+v yani kopyala-yapıştır özelliklerinin atanması mümkün mü? Vector mouse kullanan var ise deneme şansı...
  10. A

Kablosuz mouse önerisi Bütçe : 400TL

Arkadaşlar tamamen iş amaçlı kullanacağım sol yanında en az 2 adet makro tuşu bulunan kablosuz bir mouse a ihtiyacım var. Bütçem maximum 400 TL önerilere açığım. Pili çok çabuk bitmese benim için yeterli. Azcıkda kaliteli en azından 2 yıl kullanabileceğim kalitede bir ürün arıyorum. Aşağıdaki...
  11. A

250 TL'ye Kadar Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, halihazırda rampage smx r51 mouse kullanıyorum ve ergonomisinden memnunum ancak mouse um eskidi ve çift tıklama scroll gibi sorunları var. 250 TL'ye kadar kablosuz sol tarafında 2 makro tuşu bulunan mouse önerisi istiyorum. Gaming olması şart değildirç. Tamamen iş amaçlı...
  12. A

Yeni Ram goruntu sorunu

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma 2 adet g skill ripjaws ram aldim cl16 3000 mhz 16 gb x 2 olarak. Sorun şu ki, ramleri bilgisayara taktığımda görüntü alamıyorum, çıkarıp eski ramleri mi taktığımda görüntü alıyorum. Anakartimda 2 ram slotu var sorun ne olabilir. Sistem özellikleri I5 10400f Gtx...
  13. A

200-250Tl Mouse Önerisi

Merhabalar elim 18.5-19 cm boyunda. Mouse u palm şeklinde tutuyorum. Önerebileceğiniz mouse var mı? En az 2 adet makrosu olması gerekli. Bütçem max 200-250 tl. Ayrıca ucuz yollu bir mousepad önerisi de alabilirim. Bilek destekli vs olabilir oyun oynamayacağım. Not: Mouse u tamamen iş amaçlı...
  14. A

3ds Max için upgrade ve toplama bilgisayar tavsiyesi verebilecek var mı?

Merhabalar arkadaşlar, mimarlik ofisinde kullanılan halihazırda bir sistem var ancak 3ds max de proje büyüdükçe ram kullanımı %99 a çıkıyor. Ufak projelerde sorun yaşamazken proje büyüdükçe ram kullanımı peşine disk kullanımı fulleniyor ve bilgisayar donuyor. Bilgisayarın donanım özellikleri; i5...
  15. A

Uygun Apu Bilgisayar

Arkadaşlar merhaba, olabilecek en uygun şekilde acil apu bilgisayar toplamam gerekli, bilgisayar sadece ders, video odaklı kullanılacak. Bütçem çok kısıtlı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde 240 gb ssd 1 tb hdd mevcut. Monitörü 2. El olarak 1080 p 21.5 alacağım.
  16. A

8000 TL (Monitör Hariç) Sistem Tavsiyesi

İyi akşamlar arkadaşlar. 8000 TL ye monitör hariç sistem toplamak istiyorum. Bir süredir piyasadan uzak kaldım. Bu bantta nasıl bir kombinasyon önerirsiniz? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
  17. A

F/P 240 GB SSD Tavsiye Eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar eski bir laptopuma ssd takviyesi yapacağım. 240-250 GB bir ssd tavsiye eder misiniz? Kronik sorunsuz olmalı ve fiyatı mümkün olduğunca makul olmalı. Tavsiyelerinize açığım. EDİT: Tavsiye veren herkese teşekkürler. Hepsiburada üzerinden uygulamaya özel 30 TL indirimle 259 TL...
  18. A

3ds Max kullanımı için 6K bütçeli toplama bilgisayar

3ds Max kullanımı için 6K bütçeli toplama bilgisayar tavsiyesi bekliyorum. Bütçem monitör hariç olarak net 6.2K
  19. A

i5 9600K için anakart tavsiyesi

Arkadaşlar komşumun elinde i5 9600k işlemcisi mevcut. Ve bunun üzerine bir sistem toplamak istiyor ancak bütçesi çok kısıtlı. İntel kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için sizlerden bir ricam olacak. 500 maksimum 550 TL bandında bu işlemciyle uyumlu bir anakart önermeniz mümkün müdür...
  20. A

İncehesap Gaming Gecesi Ürün Listesi Excell Tablo

Merhabalar her hafta yapmayı düşündüğüm bir tablo hazırladım. Tablo ürünlerin Gaming Gecesinden önceki incehesap fiyatı, piyasadaki minimum fiyatı, bana göre alınabilecek olan seviyedeki fiyat (tamamen öznel lütfen eleştirmeyiniz.), Gaming Gecesi indirimiyle birlikte fiyatını içermektedir...
Geri