Arama sonuçları: *

• Users: FMDikici
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FMDikici

bağlandığım serverı değiştirebilir miyim

selamlar benim internetim server olarak antalyaya bağlı ama bazen elektrik gidip geldiğinde ankara oluyo bağlanılan server ve ping değeri daha düşük çıkıyor sonra geri antalyaya dönüyor ve orda ping değeri yüksek ben bunu nasıl ankaraya sabit yapabilirim müşteri hizmetleri ilgilenmiyor ben...
  2. FMDikici

Vodafone Net Ping Sıkıntısı

Selam.Ben aralık 2019'da Superonline'dan Vodafone'a geçtim.geçtim geçeli ping sıkıntısı yaşıyorum. Superonline'da max 3ms alıyordum şimdi en az 45ms ve gün geçtikçe artıyor. Altyapı ve modem serisi aynı sadece gelip modem taktılar ve o gündür ping sıkıntısı yaşıyorum.40 gün içerisinde 9 arıza...
  3. FMDikici

steam cüzdan kodu yatmadı

merhaba ininal aracılığla steama 20tl yatırmak istedim ancak yatırma işleminden sonra steam bu işlem sonlanamadı diye bi hata verdi(yani işlem başarısız oldu) ama karttan 20tl kesilmişti ininali aradım biz işlemi onaylamışız bundan sonrası steam sorumluluğunda dedi(yani olay steam ile...
  4. FMDikici

Cayma bedeli

Arkadaslar merhaba internet saglayicimla sorun yaşıyorum ve sorunumu cozmuyorlar(kendilerinden kaynaklı olmadığını söyleyip duruyorlar) 1yildan fazla taaddut veren bir tuketici cayma bedeli odemeksizin sözleşmeyi fes edebilir(tuketici hakları madde 54 fıkra 4) Bunu yapan veya yaşayan oldu mu?
  5. FMDikici

SSD düşük hız

dostlar selam 240gb toshiba tr200 ssd kullanıyorum okuma hızı 180-230 arasında (vaad edilen 555-570mb/s) anladığınız düşük. acaba neyden kaynaklı ve nasıl düzeltilir?(sata 2 kablo ile bağlı acaba ondan mı böyle)
  6. FMDikici

SSD güç girişi

Selamlar hddmin yanina 240gb toshiba ssd aldim fakat hangi güç kablosuna takacağımı bilmiyorum. Ağzı uygun 2 tane var. Hddnin takılı olduğu kablo 4*2 renk yani 8 tane kablo ile takılı fakat boşta olan 2 güç kablosu(aynı agizli) 4*1 yani 4 kablolu.bu bi sıkıntı yaratır mı?
Geri