Arama sonuçları: *

• Users: kicker22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Duvar tipi klima gree, midea, Vestel, karia tavsiye

İyi forumlar, İzmir'de yaşıyoruz fakat evde çok fazla vakit geçiriyoruz. Evimiz güneşi öğleye kadar görüyor, salon ile koridor arasında kapı yok, salon yaklaşık 15 m² koridor ile 20/25 m² olur. 12000lik klima ihtiyacımızı fazlasıyla görür diye düşünüyorum. Bütçe 22000-25000 civarı. Klimalara...
  2. K

Robot Süpürge Tavsiye Roborock Q8 Max , Dreame L10S Pro Gen 2 ve Xiaomi S20 plus

İyi forumlar, hanımın isteği üzerine robot süpürge arayışına girdim. Bütçe 10bindi ama o fiyata pek de işe yarar bir şey bulamadığım için bütçeyi 15bine çıkardım mecbur. Daha fazla artırma şansım yok. Ev nüfusu hanım, ben, küçük kızımız + kedi. Çekiş gücü çok etkiliyor mu bilmiyorum ama 5500...
  3. K

2000tl Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Öneri

Yaklaşık 2000tl civarında Bluetooth Kulaküstü kulaklık arıyorum. Anc olmazsa olmazlardan. Genellikle telefonla birlikte kullanacağım, arada PC için de kullanmayı planlıyorum o yüzden çift cihaz desteği kullanışlı olur. Qcy h3 pro ve Havit h655bt pro modelleri arasında kaldım. İnceleme...
  4. K

Apple watch SE 2. Nesil ve Apple watch 10 tavsiye

Eşime hediye olarak akıllı saat almak istiyorum kendisi iPhone kullanıcısı. O yüzden androidden ziyade Apple bakıyorum. Şuan watch 3 kullanıyor. Watch SE 1. Nesil özellik anlamında çok kısıtlıymış sanırım, ama 2. Nesil hem daha yeni hem de daha güncel diye biliyorum. 1. Ve 2. Nesil satın...
  5. K

Uzun yıllar gidecek masaüstü

İyi forumlar, tavsiye ve donanım bilgileri için uzun zamandır takip ediyorum fakat üyelik açma bugüne nasipmiş. Donanımları parça parça almayı düşünüyorum. Ekran kartını en son laptopu satıp üstüne ekleyerek almayı planlıyorum, o da muhtemelen 4070 Super yada 4080 falan olacak. O zamana kadar...
Geri