Arama sonuçları: *

• Users: Osman7178
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Osman7178

Claw Tactical Combat İlk kullanım

Selamlar, Claw Tactical Combat gamepad aldım ama daha önce hiç kontrolcü kullanmadığım için birkaç şey danışmak istedim. İlk olarak, Gamepad Tester sitesinde ürün 'Xbox kolu' olarak görünüyor; bu mod doğru mu? Çünkü cihazın 'Tactical Combat' isimli bir modu daha var, kafam karıştı. Ayrıca yapmam...
  2. Osman7178

Maksimum 4.500 TL monitör tavsiyesi.

Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 4.500 TL.
  3. Osman7178

Eksoz fan önerisi yardım

Bu fan buldum 57 CFM hava akışı diyor dogru ise işimi görüyor.Öneriniz varmı başka.
  4. Osman7178

750 watt PSU Önerisi

Merhaba, 750W ve üzeri PSU önerir misiniz? Bütçem maksimum 3.5K. Delta modellerini konularda gördüm ama eski nesil oldukları için çok güvenemiyorum. Ayrıca depolanma koşullarını da bilemediğimiz için soru işareti bırakıyor. Bir diğer seçenek olarak Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold gördüm...
  5. Osman7178

Ryzen 5600 Silikon Kalitesi Hakkında Şüphelerim Var

Arkadaşlar, yeni anakart olarak B450M-A PRO MAX ve Ryzen 5 5600 işlemci aldım. Anakarttan otomatik overclock (OC Genie) açtım ve OCCT ile power testi yaptım. Aldığım sonuçlara göre işlemcinin silikon kalitesi hakkında endişelerim var. Bu konuda bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
  6. Osman7178

İkinci el 1050 Ti ne kadar eder?

Selamlar, 2023'ten beri bir kenarda duran ekran kartımı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı ne kadar olur?Fotolar sökmeden önce çekmiştim test o tarihe ait.
  7. Osman7178

WiFi güvenlik kamerası gece görüşlü 134 TL Vergi Hariç

Arkadaşlar gezerken bunu gördüm acayip ucuz geldi bilemedim ben aldım bi tane bi bakın derim. https://share.temu.com/lGBzKnLFiSA
Geri