Arama sonuçları: *

• Users: khazuwi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. khazuwi

Direksiyon setine shifter önerisi

Pxn v10 pro için vites bakıyorum piyasada satılan simtur vitesi gördüm alınır mı ya da pxn a7 shifter mı almalıyım
  2. khazuwi

Pxn V10 Pro için direksiyon standı önerisi

Evet direksiyonum geldi. Masa bağlama aparatları tuhaf olduğu için sürekli sök tak yapmak yoruyor. Direksiyondan soğumamak için bir stand almak istiyorum Uygun fiyatlı olarak şunu buldum uyumlu olur mu acaba https://www.akakce.com/
  3. khazuwi

B450 den B550 geçilir mi?

ryzen 7 5700x kullanıyorum 32gb ramim var anakartım msi B450M-A PRO MAX yine aynı markadan MSİ B550M PRO-VDH ye geçilir mi? Şuanki am5 pahalılığında böyle bir upgrade mantıklı mı [H3 id=''][/H3]
  4. khazuwi

Güncel olarak alabileceğim 10k bütçeye 2k monitör tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. 10k bütçe ile alabileceğim en iyi 2k 27 inch monitör tavsiyesi yapabilir misiniz
  5. khazuwi

CS 2 TAKAS 5 KIRMIZI SKİN TAKASI OLMUYOR

Cs de 5 kırmızı skinim var. Ama takas yapıp bıçak alamıyorum. İzin vermiyor neden acaba Takas banım yok
  6. khazuwi

3500 Tl bütçe ile wireless gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam 3500 bütçe ile düşündüğüm bazı modeller var. Sizin kullanıp önerebileceğiniz bir model var mı? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g435-lightspeed-siyah-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html...
  7. khazuwi

Modem tavsiyesi Tplink

16 mbps adsl internet kullanıyorum ve ve sürekli kopmalar yavaşlamalar oluyor. Yani en azından internet tarayıcılarında gezerken bu sorunlar olmamalı diye düşünüyorum. Acaba modemde bir sorun olabilir mi. Eğer öyleyse tavsiye isteyeceğim 3 modem var bunlardan hangilerini önerirsiniz...
  8. khazuwi

KAYNAK MAKİNESİ TAVSİYE

Ev için ufak çaplı bir kaynak makinası almayı düşünüyorum. Acaba 3000tl bütçede nasıl bir makine alınabilir. Çok bir beklentim yok
  9. khazuwi

ATK MERCURY 1 KENDİLİĞİNDEN SES KISMA

Arkadaşlar selam. Atk Mercury 1 kulaklık aldım. Müzik dinlerken baslı yer gelince kulaklık sesi kısıyor neden olduğunu anlamadım. Bu kulaklığı kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı?
  10. khazuwi

BIGBIG WON Gale Hall VS Fantech Shooter III Gamepad Önerisi

Bu gamepadlerden birini almayı düşünüyorum. Amacım yarış simulasyonları ile oynamayı düşünüyorum FH5 gibi, benim için tuşlardaki hassaslık önemli. Acaba bu gamepadlerden kullanıp kulanıcı deneyimlerini aktarabilecek var mı veya bu fiyat bandında başka bir gamepad önerir misiniz
  11. khazuwi

İşlemci güncelleme tavsiyesi

Arkadaşlar iyi akşamlar ryzen 5 5500 ile rtx 3060 12gb kullanıyorum. İşlemcim ekran kartını kısıtlıyor gibi hissediyorum ara ara fps droplar oluyor. İşlemcimi fazla bütçe arttırmadan degiştirmek istiyorum aklımda 2 model var birisi ryzen 5 5600 diğeri ryzen 7 5700x sizce hangi modeli almalıyım?
  12. khazuwi

Steam Pubg oyun için alım

Arkadaşlar selam şuan pubg de oyun içi sarı eşofman takımı satılıyor. Acaba bu eşofman takımını alıp steam pazarda satabilir miyim
  13. khazuwi

Acil kasa toplama yardım

Arkadaşlar selamlar yeni kasamda power led, hdd led yok. Sadece reset sw var oda argb fan ile bağlı bir de f panel kablosu var anlayamadım yardımcı olur musunuz
  14. khazuwi

Çözüldü✓ M2 ssd önerir misiniz

Arkadaşlar selamlar yeni bir ssd almak istiyorum 500 veya 512 gb tavsiye verirseniz sevinirim
  15. khazuwi

Monitör tavsiye eder misiniz

Arkadaşlar selamlar monitör almak istiyorum ama kararsızım. Sizce bu monitörlerden hangilerini almalıyım? Hikayeli ve fps oyunları oynuyorum...
Geri