Arama sonuçları: *

• Users: Flower
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

95k bütçe ile setup toplama.

Merhaba, kuzenime bir oyun Setup'ı dizmeyi planlıyoruz. Ancak son zamanlardaki piyasa hareketliliği nedeniyle güncel fiyatlara çok hakim değilim. Bütçemiz yaklaşık 80k ile 100k aralığında, 80k okey ama çıkılırsa 95-100k gibi bir fiyatada çıkarım diyor. Bu bütçeye kasa, monitör, klavye, mouse...
  2. F

Gaming laptoptan macbooke geçilirmi?

Merhaba öncelikle hayırlı bayramlar 1. sınıf grafik tasarım öğrencisiyim ve elimdeki Gaming laptopu ( LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen5 7235HS 16GB 1TB RTX4050 15.6FHD 144Hz Freedos 83JC00H5TR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları ) satıp MacBook Air almayı düşünüyorum. Kullandığım programlar şu an...
  3. F

5070 için işlemci önerisi

Merhaba arkadaşlar, Eski sistemimi sattım ve Hepsiburada üzerinden GameGaraj'ın hazır sistemlerinden birini aldım. Sistem özelliklerim kısaca şöyle: İşlemci: Ryzen 5 7500F. Ekran kartı: Palit RTX 5070. Anakart: BIOSTAR B650t. RAM: 32 GB. Depolama: 1 TB M.2 SSD. Hafta sonu mevcut R5 7500F...
  4. F

I5 11400 RX 6600 sistemim ne kadar eder?

Merhaba. Dün gece https://www.hepsiburada.com/zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-freedos-tavsiye-sistem-p-HBCV00009HT1GC?magaza=GarajOnline bu sistemi peşin fiyata taksitle aldım tabii anadakrtı B650'ye RAM'leri de 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum. Ve şimdi kendi sistemimi...
  5. F

Üniversite için laptop önerisi

Merhaba üniversite 1. sınıf grafik tasarım öğrencisiyim evimde masaüstü PC var (özellikleri bioda var) ancak okulda hocam alabildiğim zaman bir laptop almamı ürün olarak da MacBook'lara bakmamı söyledi. 40k bütçem var (6 taksit yapacağım muhtemelen peşin veya az vade farkı olursa benim için çok...
  6. F

Günlük kullanım için tablet önerisi

Birkaç gün içinde tablet alacağım ancak kararsızım. S25 ve Watch 6 kullandığım için Samsung düşünüyorum, ikiside 12GB Ram versiyonlu Tab S9 ve S10FE Plus ile arasında kaldım. S9'un ekranı ve işlemcisi cezbedici, S10FE Plus'ında hem işlemcisi hem de ekranı tereddütte bırakıyor ancak 7 yıl...
  7. F

2. Elde s24+ mı s25 mi alınır?

Merhaba 2 yıldır ve şu anda S20FE kulanmaktayım ancak sanırım çok fazla uygulama indirdiğim ve ağır kullandığım için hem çabucak alev gibi oluyor hem de çabucak kasmaya başlıyor ve cihaz bana yetmyor. Yüklediğim uygulamalar sıradan uygulamalar ancak toplam 100-150 arası yüklenmiş uygulama...
  8. F

30k bütçe ile hazır sistem önerisi

Öncelikle merhaba arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak bütçemiz 30k Max zorlasa 31'e filan çıkabilir staj parasıyla alıyor. Aslında aklımda şu vardı https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-gigabyte-a620m-h-kingston-16gb-1tb-ssd/ RAM'i 5600MHz'likden 6000MHz...
  9. F

PC çok ısınıyor. Fanlar yanlış mı?

Merhaba kasanın fanları görseldeki gibidir başka bir bilgisayarda fanların yönü farklıydı. Sıcaklıklara baktığım zaman işlemci boşta 60 civarı oyunda ise 90-100 arası aşağıya fotoğraf bırakıyorum. Fanların yönümü değiştirmeliyim yoksa başka bir şey mi yapmalıyım (termal macun yeni) yardımcı...
  10. F

Hazır Sistem önerisi

Merhaba yeğenime (orta 2'ye gidiyor) bir sistem alacağız ama ablam yalnızca MediaMarkt ve vatandan alırım diyor diğer siteleri önerdim (İncehesap, İtopya, Gaming.Gen.TR, vb.) Fakat Eskişehir'de yaşadıkları için herhangi bir sıkıntıda ulaşması zor olur diyor. Bütçe olarak belirli bir bütçeleri...
  11. F

3.500 TL ye Wireless Oyun Kulaklığı Önerisi

-3-3.5k bütçem var rahat+kablosuz ve gecikme olmaması lazım. Razer Barracuda X e baktım iyi midir? alınır mı? yada farklı ne almalıyım ? -Mikrofonunu pek önemsemiyorum ancak olsa hayır demem. -kullanma alanıda film/müzik+oyun oyun olarak Valorant, Gta, Minecraft tarzı oyunlar. -Ses kartı...
  12. F

3-3.5k kablosuz kulaklık önerisi

3-3.5k bütçem var rahat+kablosuz ve gecikme olmaması lazım aslında Razer Barracuda X 2022'ye baktım ama farklı alternatif için sorayım dedim. kullanma alanıda film/müzik+oyun oyun olarak valorant, gta, minecraft tarzı oyunlar -ses kartı hangisinde yada yok anlamıyorum o konudada...
  13. F

Koltuk seçimi/önerisi

Max 6K'ya koltuk arıyorum 1.75 boy 86 kilo var sağlam ve rahat olması lazım. Sizce xDrive 15'li Plus mi yoksa Hawk Fab V5 mi veya başka öneriniz var mı?
Geri