Arama sonuçları: *

• Users: bmashina
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bmashina

Yardım Kaspersky Lab Launcher ve Creative Cloud gereğinden fazla güç tüketiyor

Ek kısmına ekledim, olaylar şu şekilde oldu. Normal şekilde YouTube'da video izlerken bir anda ses gitti ve video dondu. Sonradan baktığımda Spotify veya diğer ses ile ilgili şeylerde çalışmamaya başladı. Sonradan aç kapa yaptım düzelmedi ardından yeniden başlattım ve düzeldi. Sanırım sürücü...
  2. bmashina

Çözüldü✓ Lenovo laptop touchpad sıkıntılı çalışıyor

Laptopum biraz tozlandığı için ıslak mendil ile klavyesini, ekranını ve touchpad'ini sildim. Sildikten sonra arada touchpad ile mouse ikonunu hareket ettirmeye çalıştığım zaman çalışmadığı oluyor. Sonra bir anda çalışmaya başlıyor. İyice kuruladım ıslak kalmıştır diye ama değişmedi. Sizce ne...
  3. bmashina

Ryzen 7 5700u işlemci Premiere Pro kaldırır mı?

Merhaba dostlar, Adobe Preimere Pro öğrenmeye karar verdim. Biraz videolar izledim ve ekran kartının render konusunda önemli olduğunu gördüm. Laptopumun ekran kartı yok sadece Ryzen 7 5700u işlemci var. Sizce bu işlemci kasma donma yapmadan bu programı çalıştırtıp düzgün render verir mi? Ona...
  4. bmashina

Lenovo Ideapad 1'e M2 SSD güncellemesi yapılır mı?

Lenovo Ideapad 1 laptopun içinde Samsung'a ait bir M2 SSD koyulmuş. Ek kısmına ekledim zaten oradan da gördüğünüz gibi kısa bir SSD. 256 GB bir belleğe sahip şimdilik işimi görse bile ileride güncellemek istiyorum. Sorum şu acaba ek kısmına eklediğimin aksine klasik uzun M2 SSD'ler laptopuma...
Geri