Arama sonuçları: *

• Users: Bilgiyeaç
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Laptop yüksek vram sıcaklığı

VRAM'lerim her zaman sıcak çalışırdı; oyun oynarken genellikle 88 °c civarına kadar çıkardı. Geçtiğimiz günlerde sıvı metal uygulaması yaptım ve bu sırada VRAM termal pedlerini de değiştirmeye karar verdim. Aynı kalınlıkta Thermal Grizzly minus pad Pro kullandım. Ancak sıcaklıklarda hiçbir...
  2. B

Cyberpunk gizli son nasıl açılır

Cyberpunk ı 3 defa bitirdim ama hiçbir seferinde ne yaparsam yapayım gizli sonu açamadım söylenilen bütün olması gereken diyologları seçtim ama birtürlü beceremedim.Tam olarak nasıl ulaşabilirim?Biyerde cmd’yi yönetici olarak çalıştırıp bi kod falan giriyorduk gizli sona ulaşabiliyorduk öyle...
  3. B

Dell g15 alienware command center

Merhaba,alienware command center klavyesi rgb olan modellerde çalışıyor sadece ve turuncu arka aydınlatma olan modeller buna dahil mi bir bilginiz var mı?Yoksa hiç uğraşmıyacağım.
  4. B

Blackshark v2 sağlamlığı

Merhaba,bi süre önce blackshark v2 SE modelini aldım kulaklıktan çok memnunum havalardan dolayı sanırsam biraz terletiyor sadece ve kafama tam oturmuyor.Bu yüzdende sürekli olmasada arads bir kualklık ayarıyla oynayıp duruyorum ilk aldığım güne göre gerçekten gevşemiş durumda ve uzun vadede daha...
  5. B

Amd vs Nvidia Türkçe kıtlığım için özür dilerim

merhaba öncelikle,21K ya 7800xt yada 30k ya 4070super mi önerirsiniz,bütçe sıkıntım yok ama tabii ki fiyat performans isterim nvdia neden bu kadar büyütülüyor amd neden yerden yere vuruluyor anlamış değilim.ilerde yüksek ihtimalle bi sıkıntı olmazsa 5 yıl gibi bir süre sonra 2. El olarak satarım...
  6. B

FHD gaming için önerebileceğiniz monitör var mı.F/P

4060 ve 7500f sistem için güzel bir monitör istiyorum.Biraz zor ama beyaz bir monitör biliyorsanız çok iyi olur.Ghosting takıntım var.
  7. B

Noctua soğutucular parasını hakediyor mu?

hava soğutma alıcağım ama ya beyaz ve şık bir şey yada noctua almak istiyorum,Noctualar çok pahalı nedeni nedir ve NHL9x65 premium 7500f-7600ü nasıl soğutur soğutsbilir mi yada kule tipi diğee soğutucuları parasını hakeder mi
  8. B

Mınecraft/mıcrosoft yaş sorunu

Mınecrafta microsoft hesabım ile giriş yapıyorum ve beni realmslere ve sunuculara almıyor nedeni ise yaşımı 13 olarak görmesi ama microsoftta kayıtlı yaşım 23.Yardımcı olursanız sevinirim
  9. B

60hz lik HDMI kablosu alırsam ekrandada 60hz mi alıcağım?

Eğer hdmı kablosunu 60hz 4k alırsam monitörümdede mi 60hz alabileceğim?Biraz cahilimde aydınlatır mısınız beni.
  10. B

Asus tuf anakart için dramli 1tb m2 ssd önerisi

Merhaba.Anakartımda ssd soğutucu bulunuyor ve 1tblık dramli bir ssd almak istiyorum çok yavaş yada hızlı olmasına gerek yok güvenilir bir marka istiyorum.Bildiğiniz birşeyler var mı? https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-amd-b650-micro-atx-anakart-fiyati-65004/ anakartım
  11. B

Kasamın kablosu arkada anakart desteklediğini nasıl öğrenirim?

Merhabalar kasam https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-mini-snow-beyaz-mini-tower-atx-gaming-oyuncu-kasa-g99-o11dmi-s-00-fiyati-56627/ Kasamın kablosu arkadan olan anakartları desteklediğini nasıl öğrenirim?
  12. B

7500f Hava soğutma NZXT T120 RC-TR120-W1 120MM

7500f için bana göz yormayan argb bir hava soğutma lazım https://www.incehesap.com/nzxt-t120-rc-tr120-w1-120mm-rgb-beyaz-hava-sogutucu-fiyati-62847/ bunu buldum kendim yeterli olue mu?Sizin öneriniz var mı
  13. B

Kasa fanı yerleştirme

Akvaryum bir kasada toplam 6 fan yeterli olur mu?3ü üstte sıvı soğutma fanı 3’ü altta,hava akışı sağlıklı olur mu?
  14. B

Ekran kartı overclock

Ekran kartı overclock‘u kendim kolayca yapabilir miyim?Eğer bunla alakalı bir bilginiz yada anlaşılır bir video biliyorsanız söyler misiniz?Fiyatı ger,ekten iyi gelen bir 4070super sistemde oc’sız ekran kartı var o yüzden.
  15. B

Asus tuf 750watt ve 850watt Power supply

Asus tuf gamingin 750 wattlık ve 850 wattlık psu’su var 750watt olan 80+bronze 850 watt olan ise 80+ gold 2500lira fark var ekran kartımı 750 watt rahat besler bronze olması sorun olur mu?
  16. B

Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm 7600 için …?

Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 7600 ile performanslı çalışır mı?Sessiz ve uzun süre dayanmasını istiyorum
  17. B

7600 İşlemci 4070 superde dar boğaz yapar mı

4070 superli bir sistem almayı düşünüyorum ama tray şeklinde 7700 satılmıyor sitede ve 7600 ile fiyat farkı nerdeyse 4500tl,7600 4070 superi besler mi?
  18. B

Ryzen 9 7900 için soğutucu

Ryzen 9 7900’ü Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu soğutabilir mi?
  19. B

Darboğaz yapar mı?Ve öneri

7600f yada 7600 4070ti ile darboğaz yapar mı?7700 almak istiyorum ama fiyat farkı çok fazla 7700 alıp kule tipi soğutucu alıcağım 7600x alırsam sıvı soğutma pek bir para farkı olmuyor öyle.
  20. B

Hava soğutma vs sıvı soğutma deepcool

öncelikle merhaba yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve hava soğutma ile sıvı soğutma arasında kaldım bunun sebebi ise gerçekten güçlü bir hava soğutma olduğunu düşündüğüm Deepcool Assasin lV’nün performansı.Görünüş olarak kesinlikle sıvı soğutma almak istiyorum ama çok işime geliyor bu...
Geri