merhabalar şuanda güncel olarak r5 5600 kulanıyorum fakat bazı oyunlarda aşırı fazla fps drop yiyorum bu yüzden yeni bir işlemci almak istiyorum önerilere açığım
merhabalar aula f75 aldım fakat f1-f2ye falan bastığımda parklık açıp kapatıyor bunu devre dışı bırakmanın yolu yokmu ben sadece f1e bassın istiyorum
1732441672
fn ve f1 tuşuna basarak anca f1 açabiliytorum
1732441957
yardımcı olabilecek yokmu
merhabalar temudan aula f75 siparişi verdimde 3 gündür gümrükde bekliyor olarak gözüküyo acaba takılma vb. sorun yaşarmıyım ve böyle bir sorun olduğu takdirde nasıl ürünlerimi alabilirim
merhabalar başlıkdada belirttiğim gibi bütcem max 2000tlye kadar çıkabilmektedir bu fiyatlara bi mekanik klavye arıyorum önerilerinizi yazabilirseniz memnun olurum fps oyunlarını oynuyorum çoğunlukla
Merhaba arkadaslae simdi bende gtx 1060 vardı fakat rtx 4060 ti ile değiştirdim ama yeni ekran kartı görüntü vermiyor onuda geçtim simdi eski ekran kartıda görüntü vermiyor bı yardımcı olun lütfen
Şuanda gigabyte windforce 8gb ekran kartı indirimde fakat çoğu insan windforce almayın çok ısınıyor gibi şikayetlerde bulunmuş sizce almalımıyım eğerki doğruysa dedikleri hangi marka rtx 4060ti kartı alabilirim ?
merhaba arkadaşlar kısa süre önce logitech g502 modelini aldım ürün elime gayet iyi oturdu fakat aşırı ağır ağırlıksız bile rahatsız ediyor iade talebinde bulundum bütçem 2000tlye kadar mouse öneriniz varmıdır ?
Merhabalar babamın %80 engelli raporu mevcut bende onun üzerine bir araç almayı düşünüyorum ötv si düşüldüğünde 600.000 TL'ye kadar olan suv araçlardan önerebileceğiniz bir araç varmıdır çok kararsız kaldım