Arama sonuçları: *

• Users: deadmylord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ 20.000TLYE LAPTOP ÖNERİSİ

merhabalar 20000tl bütçem var 1000-2000tl gibi aşabilir onda sorun yok önerebileceğiniz güzel bir sistem varmı
  2. D

Rtx 4060ti için işlemci önerisi

merhabalar şuanda güncel olarak r5 5600 kulanıyorum fakat bazı oyunlarda aşırı fazla fps drop yiyorum bu yüzden yeni bir işlemci almak istiyorum önerilere açığım
  3. D

Aula F75 Tuş Kombinasyonları

merhabalar aula f75 aldım fakat f1-f2ye falan bastığımda parklık açıp kapatıyor bunu devre dışı bırakmanın yolu yokmu ben sadece f1e bassın istiyorum 1732441672 fn ve f1 tuşuna basarak anca f1 açabiliytorum 1732441957 yardımcı olabilecek yokmu
  4. D

Aula f75 klavye kaç ms tepkimeye sahip

merhabalar ben aula f75 klavye aldım fakat tepkime süresi nedir valorant oynuyorum çoğunlukla o yüzden merak ettim
  5. D

Temu Gümrükde Takılma

merhabalar temudan aula f75 siparişi verdimde 3 gündür gümrükde bekliyor olarak gözüküyo acaba takılma vb. sorun yaşarmıyım ve böyle bir sorun olduğu takdirde nasıl ürünlerimi alabilirim
  6. D

Aula F75 Hangi Klavyesi Daha İyi

merhabalar şimdi aula f75 klavye siparişi vereceğimde siyahdaki switchmi iyi yoksa beyazdakimi bilgim yok pek fps oyunları oynuyorum genellikle
  7. D

Fiyat Performans Klavye Tercihi

merhabalar başlıkdada belirttiğim gibi bütcem max 2000tlye kadar çıkabilmektedir bu fiyatlara bi mekanik klavye arıyorum önerilerinizi yazabilirseniz memnun olurum fps oyunlarını oynuyorum çoğunlukla
  8. D

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı görüntü vermiyor

Merhaba arkadaslae simdi bende gtx 1060 vardı fakat rtx 4060 ti ile değiştirdim ama yeni ekran kartı görüntü vermiyor onuda geçtim simdi eski ekran kartıda görüntü vermiyor bı yardımcı olun lütfen
  9. D

Darmoshark m3s pro Kurulumu

merhabalar darmoshark m3s pro versiyonunu aldım fakat bunun driverını bulamadım
  10. D

4060Tİ EKRAN KARTI TERCİHİ

Şuanda gigabyte windforce 8gb ekran kartı indirimde fakat çoğu insan windforce almayın çok ısınıyor gibi şikayetlerde bulunmuş sizce almalımıyım eğerki doğruysa dedikleri hangi marka rtx 4060ti kartı alabilirim ?
  11. D

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse Önerisi

Darmoshark m3 pro veyada fantech helios 2 bu 2 mouse arasında kaldım tabi sizlerinde önerisine açığım bütçem 2000tl 100-200 üstü olabilir sorun değil
  12. D

Çözüldü✓ 2000TLYE KADAR MOUSE ÖNERİSİ

yukardada belirttiğim gibi bütçe 2000tl max önerebileceğiniz mouselar varsa fikirlerinizi alabilirim
  13. D

ACİLEN RED SWİTCH KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ LAZIM

merhaba öncelikle başlıkdada belirttiğim gibi set halinde olsada olur tek tekde olabilir
  14. D

Çözüldü✓ Bilgisayar Fan Yağı Önerisi

bilgisayar fanlarından ses gelmeye başladı içini açtığımda yağı kalmadığını farkettim önerebileceğiniz yağ markası falan varmı
  15. D

650-750 WATT PSU ÖNERİSİ

MERHABALAR DÜN AKŞAM BİLGİSAYARIN GÜÇ KAYNAĞINI YAKMIŞ BULUNMAKTAYIM 2000TL VEYA BİRAZ ÜSTÜNE KADAR BÜTÇEDE ÇIKABİLİRİM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM :)
  16. D

Öneri Max 2000TL ye Mouse Önerisi

merhaba arkadaşlar kısa süre önce logitech g502 modelini aldım ürün elime gayet iyi oturdu fakat aşırı ağır ağırlıksız bile rahatsız ediyor iade talebinde bulundum bütçem 2000tlye kadar mouse öneriniz varmıdır ?
  17. D

Çözüldü✓ Valorant için bir mouse önerisi istiyorum

Merhabalar bütçem 1700TL civarı şuan aklımda logitech g502 var el boyutlarıma göre iyi olduğunu düşünüyorum ama önerilerinizede açığım
  18. D

1000-1500TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

Merhabalar daha çok fps oyunları için bir mouse arıyorum bütçemide yukarıda belirttim yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.
  19. D

EPİC GAMES GHOSTRUNNER KURULMUYOR

MERHABA BAŞLIKDADA BELİRTTİĞİM GİBİ GHOSTRUNNERI İNDİRİYORUM 21 GB DİYOR 21 GB İNDİRMEYİ BİTİRİNCE TEKRARDAN Bİ 20GB DAHA İNDİRİYOR ONU BİTİRİYOR TEKRAR Bİ 20GB EN SONUNDADA OYUN DOSYALARINDA BOZULMA DİYOR VE TEKRARDAN EN BAŞTAN 20GB İNDİRMEYE BAŞLIYOR
  20. D

ÖTV MUAFİYETLİ ARAÇ ALIMI

Merhabalar babamın %80 engelli raporu mevcut bende onun üzerine bir araç almayı düşünüyorum ötv si düşüldüğünde 600.000 TL'ye kadar olan suv araçlardan önerebileceğiniz bir araç varmıdır çok kararsız kaldım
Geri