Arama sonuçları: *

1. U

Max 15 k monitor onerisi

elimde asus vcg249q1ma var 270 hz modeli urunde panel arızası var ve renkler keskinlik hic hosuma gitmedi 2k min 240 hz olursa 27 inç monitor istiyorum suankini 2.monitor yapıcam aklımda aoc q27g4zr var varmı oneriniz
  2. U

Media markt internet sitesinden ps5 slim alınır mı?

media markt sitesinden ps5 slim alınır mı? resmi distrubutor garantili media marktın kendisimi gonderiyor urunu
  3. U

Beymenden 25 kya playstation 5 alınır mı?

Beymende ps5 slim 25 k tl alınır mı? garantisel veya baska problem cıkarmı
  4. U

Beyaz 120 veya 140 sallanmayan calısma masası

3k ya kadar masa onerisi
  5. U

Phillips pus9000 ısık sızması

Sizce cokmu
  6. U

Trendyoldan tv alınır mı?

trendyolda media marktta 41 k olan 55pus9000 tv 37 k ne gibi farklılıklar olur alırsak birde model iyi mi?
  7. U

PHILIPS 55PUS8500/62 55 inç Smart 4K UHD Dolby Atmos Titan OS Ambilight QLED TV

bu televizyon nasıl bilenler yazabilirmi yada 35k gecmicek sekilde 55inc qled olursa amblight televizyton onerin
  8. U

Yakın zamanda aldığım garanti suresi devam eden asus vcg249qm1a 270 hz monitor

Yakun zamansa aldıgım asus monitörde hep goruntu biraz kotuydu ama ekranda satır satır hayalet cizgiler var oyuna girince arttı ekran görüntüsü alınca gozukmuyor ben garanti icin nasıl ulasırım sıfır urun verirlermi daha ust model talep edebilirmiyim
  9. U

Pc yazılar hersey net degil bulanık

mesela yazılar hseryey boylee monitordemi sor8un var anlıyamadım
  10. U

Ekrandaki seyler haraket edince bozulma

Oyun oynarken fortniteda özellikle kayarken falan etraftkaeı seyler bozulyor cok kotu oluyor pijsel pşjsel oluyor
  11. U

Ekran haraketli yerde bozulma

forntiye oynarken mcdede var haraket eetikce ekrandakı seyler bpzuluyor nasıl geçer
  12. U

Auto ware bimde satılan carplay

Bu urun2500tlte alınır mı?
  13. U

338k motor hersey yeni 2011 renault symbpl 1.5dci

Renault symbol 2011 1.5 dci motor yenilenmis degisensiz arac alınır mı? 400kya
  14. U

2 3k arası bluthooth müzik dinlemek icin kulak ustu kulaklık

2 3 k civarına muzik dinlemek iixn kulak ustu kablosuz kulaklık onerisi
  15. U

Pc goruntu kalitesinde kotuluk

merhaba iyi bir pcım var ve 2 tane monitor degistim suan asus vcg249q1ma var pcde bir goruntude kotuluk var cozemitorum bugun format attım gecmedi sankı hersey bulanık kontrast falan monitorun konstrastı hepsiyle oynadım hatta oyunlarda haraketli seylerde titreme gibi kotu bir goruntu cıkıyor...
  16. U

120 60 civarlarında beyaz uygun sallanmayan masa

merhaba kendime 120 60 boylarında beyaz sade bir masa istiorum oyun oynuyorum sallanmıyacak cinsten kasayı ustune koyabilirimm yada koymayabbnilirim sallanmayacak ortalama fiyatta ne oneririsiniz
  17. U

İphone14 sıfır kasma donma

Amazondan aldığım 256gb iphone14 kasma problemleri var ana ekranda kaydırırken falan ekran kaymıyor arkadasımdaki iphonr 13daha akıcı birkerede dondu 4gunluk telefon iade olurmu
  18. U

Asus vcg249qm1 isik sizmasi

Ne durumda cokmu kotu yada kameradanmi
  19. U

Asus vcg249qm1a ışık sızması testi

Ne durumda bu cok mu kotu kameradanmi yada
  20. U

Asus vcg249q1ma ghosting testi

Beyler nasil sizce
Geri