Arama sonuçları: *

• Users: kepçuk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Minecraft server kuruyorum jar dosyası yok

kendi bilgesayarıma mc server kuracağım java forge 1.20.1 modlu oynamak istiyorum sebebini anlayamıyorum forge installeri indiriyorum sonra klasörümü seçip server kur diyorum ama hiçbir şekilde jar dosyası atmıyor jar dosyası yok lütfen yardım edin tüm gün bununla uğraştım
  2. K

Yardım crackli oyunlarda online sorunu

crackli açtığım tüm oyunlarda arkadaşlarım beraber oynayabiliyor onlarda crackli oynuyorlar aynı siteden indiriyoruz ama online kısmında onlar kendilerini bulabilirken ben bulamıyorum bölge olarak hepimiz izmirde yaşıyoruz ondan kaynaklandığını düşünmüyorum
  3. K

Ekran kartının soğutucu bloğunun altında kısıma toz girer mi?

RTX 4060 kullanıyorum ekran kartının soğutucu bloğunun altında bulunan kısımda devre tarzı şeyler oluyor bunlar devremi yoksa arka taraftaki devreleri soğutan şeylermi yada ben evde kedi besliyorum ister istemez evde kedi tüyü ve kumu eksik olmuyor ekran akrtının fanları da bundan nasibini...
  4. K

format sonrası nvdia denetim masası kendi kendine iniyor

usb den format attım 2 kere nvdia denetim masası kendi kendine indirilde microsoft storedan normalmidir?
  5. K

Yardım ekran kartından anlayan biri yazsın 3 gündür uğraşıyorum geri dönüş yok

ekran kartımın furmark değerlerinin ne olması gerekiyor ve bunlar iyi mi?
  6. K

Yardım (allah aşkına biri baksın artık)RTX4060 ekran kartımın furmark değerleri iyi mi?

arkadaşlar yeni aldım sayılır ekran akrtını lütfen bilen birileri normalmi değilmi söylesin
  7. K

Yardım 4060 furmark testi sonuçlarım normal mi?

arkadaşlar furmark testi yaptım ekran kartını alalı 2 ay oldu sizce test sonuçları normal mi?
  8. K

Yardım Ekran kartı ve furmark testi konusunda yardım bekliyorum.

gigabyte rtx 4060 kullandığım monitör 1600x900 çözünürlüğünde furmark testini bu çözünürlükte 1 saatten fazla yaptım 64derecede seyretti FHD de 1 saatten uzun tuttum ve dereceler aynı sorunsuz, şuan tekrar yapmak istememin iki sebebi var ve yardım istediğim durumu şimdi yazağım yorum yapmak...
  9. K

Yardım furmark testinde anti-aliasing i ne yapmalıyım?

anlayan arkadaşlar için gigabyte windforce 4060 aldım ve ekran kartını doğal olarak test etmek istiyorum monitörümün eski olduğunu söylemeliyim 1600x900 çözünürlükte ve bazı youtube videolarının tam belirli bir yerinde görüntü gidiyordu o yer geçince yada alt tab atınca düzeliyordu mesela...
  10. K

Yardım itopya bana ayıplı ekran kartı mı sattı?

bir buçuk iki ay önce itopya üzerinden hazır sistem aldım aldığım hazır sistemin ekran kartı gigabyte 4060 idi geçenlerde çıkarırken fark ettim ekran kartının anakart ile bağlantı kurduğu dişlerin üs kısmında hafif ekran kartının içinde bulunan serçe parmağımın tırnağı kadar dikdörtgen şeklinde...
  11. K

nvdia geforce experience üzerinden aldığım kayıtlar dümdüz 5 fps

geforce experienc eüzerinden aldığım kayıtlar sabit 3 yada 5 fps gibi duruyor ama sabit ayarlarını değiştirdim oyunlar kasma donma yaşamıyorum ama böyle bir sorunum var şuanda nasıl çözebilirim?
  12. K

Yardım pc bir anda no signal hatası alıyorum

bu hatayı ilk olarak unturnedde fark ettim polis istasyonunun belirli bir bölgesinde ekranım kararıp 2 saniye sonra no signal hatası alıyordum (monitör eski bir monitör 1600x900) çözünürlüğü 1920x1080 e çıkardım ve sorun çözüldü daha sonrasında youtubda video izlerken tam videonun bir kısmında...
  13. K

Yardım geforce experience performans ayarları?

bu sıcaklık burada kalsınmı yada ne yapmayalım ayarlar ilk açıldığında sıfırla seçeneğini seçmiştim ayarlarımın böyle kalmasında bir sorun olurmu ?
  14. K

Yardım mining virüsü bulaşmış olabilir mi?

bilgesayarı alalı daha 1 ay oldu ekran kartım rtx4060 windforce şuanda chromde bile 53c civarında seyredir stress test yaptım maksimum 64 ü gördüm 1 saat boyunda 65 bile olmadı ama şuanda 54 oldu mesela bunun sebebi nedir stress testleri indirdim bugün...
  15. K

Yardım oyunda monitör sinyal yok diyor

diğer oyunlarda bir sıkıntım yok ama unturned oynarken polis karakoluna girdim mesela bir çekmece var onu açtım baktım monitör siyah ekran oluyor terse dönüyorum düzeliyor aynı yere bakmaya devam edersem sinyal yok diyor monitor dc den yayın açıp baktım yayın gitmiyor sadece monitör sinyal yok...
  16. K

pc de win 10 pro var etkinleştirmezsem ne olur?

key falan almayacağım şuanlık ne kaybedebilirim etkinleştirmezsem bazı yerlerde sistem gider kurtaramazsın yada her türlü virüse açık hale gelirsin gibi şeyler gördüm bunlar doğrumudur?
  17. K

iki adet gigabyte sitesi var hangisi doğru?

tarayıcıya gigabyte yazınca iki adet site çıkıyor hangisi doğrudur?
  18. K

Yardım iki adet gigabyte sitesi var hangisi doğru

gigabyte anakartımın biosunu güncellemek istiyorum ama hangi site doğru bilmiyorum bir bakarmısınız
  19. K

Çözüldü✓ bios yükleme konusunda yardım

bios yükleyeceğim pc yeni geldi anakart bu en son sürümünümü indirmeliyim ve linki atar mısınız?
  20. K

Yardım bios update son sürümmü indireyim

bios update i en son sürümü mü yapmalıyım yoksa kendi sistemime göremi
Geri