Arama sonuçları: *

• Users: arrival20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

BF5’te FPS Sorunu (Gigabyte Aorus RTX 3070 Ti, i7-12700H)

Merhaba arkadaşlar, Gigabyte Aorus laptopumda (RTX 3070 Ti 130W, i7-12700H, 16GB RAM) Battlefield V oynarken garip bir FPS sorunu yaşıyorum. Termal macun değişimini yeni yaptım, sıcaklık değerleri normal. Oyun Fullscreen modda oynarken FPS hiçbir şekilde 60’ı geçmiyor. Ultra ayarlarda da...
  2. A

Yardım 7 m² Dükkan için portatif klima önerisi

Merhaba değerli forum üyeleri, Yaklaşık 6-7 m² büyüklüğünde küçük bir dükkanım var. Malum, havalar iyice ısındı ve içeride çalışmak zorlaşmaya başladı. Bu yüzden, bütçemi sarsmayacak, taşınabilir (portatif) ve küçük alanlar için uygun bir klima arayışındayım. İnternette birkaç marka ve model...
  3. A

65UA9631 Tv önerir misiniz ?

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri. Evlilik arefesindeyim tv arayışım var. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Öncelikle bütçe konusunda kafam biraz karışık başlıkta belirttiğim model 19.455₺ ama 25-27k bandına da çıkabilirim fakat kendi araştırdığım kadarıyla fiyat olarak da performans olarak...
  4. A

Acer Nitro 5 için Hdd Upragede Kablosu

Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 Laptop için hdd upragade cable arıyorum. 2.5" sata ssd var elimde bunu takabilmem için dönüştürücü şart. Türkiyede satışını bulamadım, amazonda falan yurtdısı satısı var fakat fiyatlar çok pahalı geldi.
Geri