Arama sonuçları: *

• Users: iamlino
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

G24F-2 120Hz Üstüne Çıkamıyorum

Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan HDMI kabloyu kullanıyorum Monitörüm normalde 165HZ ama ben 120Hz nin üzerine çıkamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. Ayrıca itopya yorumlarında kutu içeriğinden çıkan kablo ile 165hz alabilenleri gördüm.
  2. I

Çözüldü✓ G24F-2 GSync Nedir? Nasıl Kullanılır?

Arkadaşlar bu monitörü daha 2 saat önce aldım şuanda onu kullanıyorum böyle bir teknoloji varmış bu özellek ne işe yarar ve GPU programında baktığımda desteklenmiyor yazıyor fakat menitörün ayarlar kısmında bu özellik açık?
  3. I

Yardım İtopyadan Havale İle Monitor Aldım Ne Zaman Onaylanır?

arkadaşlar monitorun siparişini verdim verdikleri adrese havale yaptım peki şimdi ne yapmalıyım ne zaman onaylanır bu?
  4. I

Ölü Pixel Çıkarsa Ne Yapmalıyım?

arkadaşlar birazdan siparişini verecek olduğum GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz model üründe eğerki ölü pixel çıkarsa ne yapmam lazım sanırım 1 tane çıkara geri almıyorlarmış bizi uğraştırıyorlarmış felan da ben çok şanssız bir adamım kesin bana gelen üründe ölü pixel olur varmı önerebileceğiniz...
  5. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

Arkadaşlar 4k param var monitör önerisi lazım ben monitörden çok anlamam ama oyun odaklı bir monitör lazım ayrıca ölü pixel çıkma durumunda uğraştırmadan değişim yapan güvenilir bir yer önerin lütfen paramın boşa gitmesini istemiyorum şimdiden teşekkürler.
  6. I

Monster Aryond A24 V1.1 24" VS ASUS VP249QGR 23.8″ Hangisi Alınır?

https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?ftid=z71nahrdclelc1qs&magaza=Monster%20Notebook&url_src=ios-product-detail...
Geri