Arama sonuçları: *

• Users: onuracar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Pc için hikayeli oyun önerisi

Grafikleri iyi hikayeli oyun önerisi yaparsanız sevinirim. (Bilindik oyunları oynadım).
  2. O

Pc deki saçma sorun ve vatan bilgisayarın ilgisi.

Merhaba arkadaşlar 2 3 ay önce vatandan aldığım hazır sistemde garip bir sorun vardı ve bu sorunu ne yaparsam yapayım çözememiştim bununla alakalı deneyimimi anlatmak istedim. Öncelikle sorun şuydu pc yi açtığımda ekrana sinyal yok yazısı geliyor 1 2 dk hiç bir şey olmadıktan sonra bir anda...
  3. O

Pc ilk tıkladığımda açılmıyor 2 3 dk sonra fanlar hızlanıp bir anda açılıyor

Pc yi alali cok olmadi ilk baslarda kapattıktan sonra 5 10dk sonra kendi kendine aciliyordu bende acilmasin diye psu daki tustan elektrigi kesiyordum simdi son 1 2 haftadir pcyi actigimda ekrana sinyal gelmiyor yazisi geliyor pc çalışıyor ama arkada sonra 2 dk geciyor bir anda fanlar hizlaniyor...
  4. O

Çözüldü✓ Ram mhz arttırma ile ilgili yardım

PC'yi alalı 1 ay kadar oldu ilk aldığımda dalgınlığıma gelip BIOS'u güncellemeden RAM'lerin MHz'sini XMP profilinden hazır ayara çekip işlemci ve ekran kartımda AMD olduğu için sam ayarını açıp kaydedip çıktıktan sonra PC bir daha açılmamış kasa çalışıyor fanlar dönüyor olmasına rağmen ekran...
  5. O

Resizebar ı açtıktan sonra ve ramlerin mhz yükselttikten sonra pc acilmiyor

Pc aldim windowsu kurdum sonra pc yi kapatip biostan resize bari actim ve ramleri 3600 e cektim yeniden baslattiktan sonra pc calisiyor ama monitor yada klavye mousa elektrik gelmiyor
  6. O

Yeni pc aldım windows kurmama yardım istiyorum.

Toplama pc aldim vatandan ve şuan bios menusundeyim bir flash belleğede windowsun sitesinden media creation tool ile windows 11 yazdım şimdi tpm vs varmış bunlari nerden açacağım ve windowsu nasıl kuracağım
  7. O

A520mk v2 anakartima bios guncellemesi yapmak istiyorum

Yeni bir sistem aldim yarin elime ulasacak ve bende gelmeden once eski pc den bios guncellemesini indirmek istiyorum anakartim a520mk v2 modeli ama sitesine girdigimde bi rev 1.1 birde rev 1.0 modeli var hangisi olduğunu nasıl anlayacağım
  8. O

Vatanda ki iki sistem arasinda kaldım

Vatanda aralarinda kaldigim iki sistem var biri r5 5600 ve 6700 10gb ekran kartlı,diğeri ise r5 5500 ve 6700xt 12gb ekran kartlı hangisini tercih etmeliyim islemciden mi taviz vermeliyim yoksa ekran kartından mı cevaplarınızı bekliyorum.
Geri