Arama sonuçları: *

• Users: throns
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

3D Yazıcımın Çalışması Normalmi ?

Merhaba daha yeni almış olduğum creality markasına ait ender 3 v3 se model yazıcımda bir durum gözlemledim. Yazıcı kafasının içerisinde bulunan ve filament'i nozzle'a ittiren step motor belli bir örüntü halinde tık tık yaparak yazıcı kafasını sarsıyor. Ayrıca karanlıkta baktığımda yazıcının...
  2. T

Minecraft hesabıma isim veremiyorum

yeni bir minecraft hesabı satın aldım ve ilk girişte benden kullanıcı adı girmemi istedi ancak nekadar denersem deneyeyim birkürlü kabul ettiremedim sebebi nedir ne yapmam lazım
  3. T

Minecraft sunucumun ping'i neden bukadar yüksek ?

Merhaba ismini belirtmeyecegim bir site üzerinden vds kiraladım ancak minecraft oyun sunucusumu kurmaya başladıgımda ne denersem deneyim böyle bir sorun ile karşılaşıyorum
  4. T

Ekran kart'ıma uyumlu bir işlemci arıyorum.

Merhaba, daha önceden elimde bulunan Sapphire Nitro + rx580 4gb ekran kartım için am4 ryzen 5 serisi darbogaz yapmayacak ikisindende en yüksek verimi alabilecegim işlemci hangisidir ? fiyat bandı 3000tl
  5. T

Rtx 3070 12gb versiyonu varmı

Ryzen 5 5600 işlemci için önce rx 6700xt alıcaktım sonra nvidia kart almaya karar verdim galiba rx6700xt nin karşılıgı rtx 4070 ama onunda vram'i 8 gb biraz araştırdım ama 12 gb versiyonunu bulamadım varsa site yoksada 15k bandında kart önerir misiniz?
Geri