Arama sonuçları: *

• Users: 22ERSO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 22ERSO

2-3.5bin arası TKL klavye önerisi

2000 -3500 TL arası TKL klavye arıyorum şu an mavi switch bir klavye kullanıyorum artık baydı mavi switch, maviden daha kısık sesli bir switchli klavye önerir misiniz? TKL önceden kullanmadım ama num tuşlarınıda çok kullanmıyorum sadece arada GTA 5 falan giriyorum uçak kullanırsam falan o sırada...
  2. 22ERSO

BIOS güncellemesi yaparken siyah ekran geliyor

BIOS'u güncellerken güncelle dediğimde siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor [1saat kadar bekledim ve bişey olmadı ] bilgisayarı kapatıp açtığımda hala eski sürümde kalıyor + olarak nedense bios sürümü 0823 gözüküyor asusu un kendi sitesinde bile bu bios sürümü yok bu nasıl olabilir ? Anakart...
  3. 22ERSO

BIOS güncellemesi yaparken siyah ekran geliyor

BIOS'u güncellerken güncelle dediğimde siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor bilgisayarı kapatıp açtığımda hala eski sürümde kalıyor. Anakart: RIME X670-P-CSM
  4. 22ERSO

Tkg Kablosu Nereye Takılır?

Merhaba elimde Cooler Master'ın böyle bir kontrolcüsü var bunu kasaya nasıl bağlayabilirim? Diğer ucunada elimde şerit LED bulunuyor onu takacağım anakart ne kadar uzunluğa kadar destekler bu LED i eğer destlediği uzunluktan fazla bir LED takarsam anakartta bir sıkıntı oluşur mu? Anakart...
  5. 22ERSO

15-20K ARASI EKRAN KARTI ÖNERİSİ

İşlemci: i5-12600K 15-20k bütçem var hangi ekran kartını önerirasiniz ?
  6. 22ERSO

HyperX Alloy Origins 60 indirimde alınır mı? ?

HyperX Alloy Origins 60 amazonda 2499tl ye düşmüş alınır mı ?
  7. 22ERSO

redragon k530 draconic alınır mı ?

4 Yıl gibi bir süredir rampage hydra r6 plus kullanıyorum ve mavi switch den çok sıkıldım Redragon K530 Draconic alınır mı? 1800tl ye amazon üzerinden almayı planlıyorum bu fiyata önerebileceğiniz beyaz %60 klavye var mı ?
  8. 22ERSO

redragon k530 draconic alınır mı

Amazon üzerinden 1800tl ye alacağım bunun yerine önerebileceğiz klavye var mı
  9. 22ERSO

Redragon K530 Draconic alınır mı ?

Amazon üzerinden 1800tl ye almayı düşünüyorum alınır mı sizce ?
  10. 22ERSO

DİERYA DK61 PRO İLE DK61SE ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Dierya dk61e modelini almayı planlıyodum fakat bulamadım pro ve se modeli var iki modelin arasındaki fark nedir ve dierya nın switch leri nasıl bilginiz varsa paylaşınız lütfen
  11. 22ERSO

1000-2000 TL Arası %60 Beyaz Klaye Önerisi

Beyaz ve %60 olması benim için önemli RK61 modelini düşünüyorum ama belki bu fiyat aralığına daha f/p ürün vardır diye yazıyorum Royal Kludge nin switch kaliteleri nasıl bilginizi benle paylaşırsanız sevinirim :] Not: Klavyeyi amazon üzerinden alıcam
  12. 22ERSO

HyperX Alloy Origins %60 Alınır mı

HyperX Alloy Origins %60 Almayı planlıyorum bunun yerine başka hangi klavyeleri tercih edebilirim kullanan varsa sorunları hakkında bilgi verebilir mi ?
  13. 22ERSO

Bilgisayar ekranı gelmiyor

Anakartın üstünden sıvı soğutucusunun rgb kablosunu çıkardım[pc kapalı iken] sonra tekrar taktım her şeyin ışığı va yanıyor fakat ekran gelmiyor tüm fanlar da çalışıyor ne yapmam lazım
  14. 22ERSO

STEAM PUBG GEÇ AÇILMA SORUNU

Steam pubg anlamsızca geç açılıyor kendimde oyun taşınılabilir disk te ondan dicem ama farklı ağır oyunlarda var onlar geç açılmıyor + arkadaşımda ssd de oyun ondada aynı sorun var taşınabilir disk ten olduğunu düşünmüyorum bu yüzden
  15. 22ERSO

KABLONET 300MS SORUNU

Ardakaşım her zaman 40-50ms fln alırken bu aralar arkada hiçbir şey açık değilken bilgisayarı açınca 300-400 ms alıyor neyle alakalı olabilir modemi res liyo bazen arada düzeliyo ama ağırlıklı olarak neyden kaynaklı olabilir modemide yakın kablo ile bağlı kablonet internet kullanıyor
  16. 22ERSO

Lg Ultragear 27GR75Q-B ALINIR MI?

Hepsi buradada indirime girmiş bu fiyat bandına başka önerebilceğiniz model var mı? https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-27gr75q-b-27-inc-165hz-1ms-g-sync-qhd-ips-monitor-p-hbcv00004f4eb6
  17. 22ERSO

vcruntime140.dll hatası

vcruntime140.dll hatası alıyorum ne yapabilirim sabahtan beri çalışan programlar bi anda çalışmaz oldu anlamadım pc yi de yeni aldım win11 yüklü
  18. 22ERSO

MasterPlus soğutucuyu görmüyor

cooler master liquid 240 v2 aldım driver soğutucuyu görmüyor nedenini bilen varmı ?
  19. 22ERSO

FSP Hydro K PRO Gen5 750W 80+ Bronz

Bu sistemi alacağım sadece psu sundan emin olamadım alınır mı ? işlemciyi r7800x3d olarak seçtim...
  20. 22ERSO

galax 4070 ti super ex gamer Alınır mı

galax 4070 ti super ex gamer ekran kartını almayı planlıyorum soğutması nasıl kullanan varmı? İşlemci r7800x3d alacağım onun içinde soğutma tavsiyesi verebilir misiniz ?
Geri