Arama sonuçları: *

• Users: Siluet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

MSI 27" G274QPF E2 Ölü Piksel HK

Arkadaşlar amazon üzerinden MSI 27" G274QPF E2 aldım. Monitör gelir gelmez ölü piksel testi yaptım. Normal uzaklıktan bakınca monitörde hiçbir sıkıntı yok. Beni rahatsız eden bir durum da yok. Fakat monitöre baya yakından iyice yaklaşıp bakınca 3 tane ölü piksel fark ettim. İade etmeyip bu...
  2. S

Ez Debug CPU DRAM Hatası - PC Görüntü Gelmiyor

Herkese Merhaba, Aşağıdaki gibi yeni bir sistem topladım fakat monitöre görüntü gelmiyor. PC'yi çalıştırdığımda CPU soğutucu ve kasa fanları dönüyor. Tek tek RAMleri söküp ayrı ayrı bütün slotlarda denedim fakat hiçbir şey değişmedi. Parçaları sökmeden şuanki haliyle ekran kartı, ram, cpu, cpu...
  3. S

Bu Ekran Kartı Alınır mı? 2.El

Beyler bu kart alınır mı sizce ? 13 bine koymuş satıcı. Test değerleri nasıl ?
  4. S

🔥İndirim 9699 TL // ASUS VG27AQ TUF 27" IPS/ 2560X1440/ 165HZ/ 1MS/ HDR10 Gaming Monitör

Fiyat uygun gözüküyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-vg27aq-tuf-27-%C4%B1ps-2560x1440-165hz-1ms-hdr10-gaming-monit%C3%B6r-siyah-1204884.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.25.8...
  5. S

Ekran Kartı Tavsiyesi / 4070 / 4070 Super / 7800 XT / 6900 XT

Merhaba Sonunda sistemi topladım sıra geldi ekran kartına. Hedef 2k'da daha çok hikayeli oyunlar oynamak üzerine olacak. Monitörü en azından bir ay sonra alacağım, şimdilik mevcut monitörle devam edeceğim. Ekran kartını 2.el temiz bir şey almayı planlıyorum ama güzel kampanya denk gelirse...
  6. S

Çözüldü✓ Mi9T Wifi / Şebeke / Ses Sorunu

Herkese selam, Dün akşam telefonu şarjdan çıkarttıktan sonra telefonda saçmalıklar olmaya başladı. Dün akşama kadar hiçbir problem olmadan wifiye bağlanıyordum ama şimdi wifi hiç açılmamaya başladı. Mobil veride sorun yok ama arama yapamıyorum/arama gelmiyor telefona. SMS geliyor. Artı olarak...
  7. S

Sisteme Uygun Kasa-Psu Önerisi

Selamlar, Şuanda Corsair 200R - 550 Wattlık kasa kullanıyorum ama 10 sene oldu alalı. Aşağıdaki sistemi kurmayı planlıyorum. Bu sistemde sorun yaratmayacak, kaliteli ve uzun ömürlü kasa+psu arayışım bulunmaktadır. Mümkünse PSU dahil kasa tercih ederim ama ayrı ayrı daha iyisi olacaksa o...
  8. S

İşlemci Tavsiyesi - Ryzen 5 7500F vs RYZEN 7 7700

Selamlar, Ufaktan sistem toplamaya başladım. İlk başta anakart olarak MSI B650 Tomahawk aldım. İşlemci olarak iki seçenek arasında kaldım. Sistemin hedefi 2K oyun oynamak. Ekran kartı olarak 4070 - 7800XT - 4070 Super seçenekler arasında. 7500F fazla ısınan bir işlemci olduğunu biliyorum ama...
  9. S

Kendi Topladığım Sistem Sizce Nasıl?

Selamlar, Genelde hazır sistemlerde kullanılan bazı bileşenleri kaliteli bulmadığım için kendimce aşağıdaki gibi bir sistem topladım çeşitli sitelerden en uygun rakamları göz önüne alarak. Sizce bu sistem nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum. SORU: Mevcut sistemimde RX 5500XT var, şu an ekran...
  10. S

Sistem Yükseltme mi Yeni Sistem Almak mı?

Merhaba, Halihazırda aşağıdaki gibi kullandığım bir sistemim var. En son 3-4 sene önce toplamıştım şimdi biraz güncelleme yapmak istiyorum. 1) Aşağıdaki sistemi nasıl güncellemek mantıklı olur? 2) Eğer alttaki sistemi satmaya karar verirsem aşağı yukarı ne fiyat istemem lazım? (SSD ve HDD'yi...
Geri