Arama sonuçları: *

• Users: eweaser
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Itopya weekend-2 alınır mı

alınır mı? veya tavsiyelere açığım https://www.itopya.com/weekend-2-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6600-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-amd-radeon_h27583?srsltid=AfmBOorsxmfo1i8FoRoL3EzDi0uEagSWxi8_1lfyUMRuIfS9F6Ibbz6C
  2. E

Adidas 5k basketbol ayakkabı önerisi

sadece adidas alacağım. Hem dış mekanda hem iç mekanda basketbol oynamak için.
  3. E

Trae young 3 Alınır mı

Adidas trae young 3 alınır mı? Basketbol için.
  4. E

?-4000tl basketbol ayakkabısı önerisi

Dışarda okulda basketbol oynamak için ve yürüyüş vs. İçin kullanıcam ama çoğunlukla basketbol oynuyorum. Kapalı salonda oynamayacağım
  5. E

20k max telefon önerisi

Başlıktaki gibi bir telefon arıyorum. Oyun oynama gibi bir amacım yok telefonda. Öğrenciyim. Ömrünün uzun olması önceliğimdir. En son Tecno Camon 20 Pro 256 GB diye bir model önerildi.
  6. E

Pin kodu kaldırma usb var

Akşam akşam yeni işlemci gelecek diye bir BIOS Update yapayım dedim. Açtım bilgisayarı BIOS Update'yi yaptım tekrar açtım "bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor. Pın'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın." diye bir hata aldım. Pinimi ayarla dediğimde de şu an erişimim olmayan bir Gmail...
  7. E

Rust için işlemci önerisi

Zamanında çok uyguna bir sistem bulup aldım. Sistem özellikleri şunlar: RTX 3080 10GB, 5600X, ASUS B450M K II sistemi aldıktan sonra Rust'la tanıştım ve hoşuma gitti. Şu an yaklaşık 1500 saatim var. Fakat FPS gerçekten yetersiz geliyor (60-80) 165Hz monitörüm olmasına rağmen bu FPS'ler düşük...
Geri