Arama sonuçları: *

• Users: tahaerol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Mikrofonumdan ses gitmiyor

büyük ihtimal driverimde sorun var uzun süredir bu sorunu yaşıyorum bi şekil düzeltiyorum ama şuan nası düzelttiğimi unuttum realtek audio driver yüklemiştim galiba hatırlamıyorum nası düzeltebilirin arkadaşlar bunu sıkıldım artık bu mevzudan kafayı yicem
  2. T

Mikrofonumdan ses gitmiyo

beyler uzun zaman sonra bugün discord girdim ses gitmiyo mikrofonumdan bu sorun bi kaç kere daha teşkil etmişti çözmüştüm büyük ihtimal driver sorunum var yada baska bisey anlayan varsa yardım etsin allah askına -kulaklık steel series artics 3
  3. T

Wireless mouse önerisi

arkadaslar 20 cm elim var rival 3 kullanıyorum wireless güzel bi mouse gecmeyi düsünüyorum var mı önerisi olan yoksa attack shark r1 alıcam cok kaliteli degil ama is görsün diye alıcam öneriniz var mı
  4. T

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce nasıl

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye alınır mı ?
  5. T

60 klavye kullanan varsa öneride bulunabilir mi

60 klavye almayı düşünüyorum max bütçe 2500 tl önerileriniz var mı blue switch olmasın lütfen
  6. T

60 klavye önerisiiii

max 2500 tl bütçem var blue switch harici 60 klavye öneriri misiniz
  7. T

Mad60he klavye alınır mı

https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he?srsltid=AfmBOopdZJJPj1T6oODzuhnqJMz2SfxJX1mI3UK8mZng2JfFY4_HPAiN&variant=42047613763693 f tuşları yok diyolar doğru mu
  8. T

Red dragon k530 pro nasıl bi klavyedir?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-draconic-k530-pro-rgb-brown-switch-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,767176126.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA2oW-BhC2ARIsADSIAWprbEcI11821Rl1sGEamQO9OuyFYuaU11ug8_C9b6E5kxe8nv4nPzcaAtwCEALw_wcB alınır mı?
  9. T

red dragon k530 pro bazı tuşları çalışmıyor

agalar red dragon k530 pro aldım klavyenin esc tuşunu f1 ve diğer f tuşlarını page down tuşlarını falan kullanamıyorum galiba fonksiyonlu tuşlarmış onlar fn 1 tuşuyla birlikte basıyorum yine çalışmıyo ben bi halt anlamadım yardım edin kurban olıyım
  10. T

Fivem discordsuz nasıl serverlara giricez

discord kapandı fivem serverlere nasıl kayıt oluyosunuz vpn kullanıp discord giriyorum ama sunucuların daveti geçersiz diyo bilen varsa bi yardım etsin ya
  11. T

Fivem ile ilgili bilgisi olan var mı?

fivem de sunuculara kayıt olucam ama discord kapandı ve sunucaları vpn kullansam bile bulamıyorum davet geçersiz diyo nası girebilirim serverlere bilgisi olan var mı
  12. T

Discord kapandı fivem server nası kayıt olucaz

fivem serverlere akyıt olmak için discord gerekiyo ama discord kapandı napıcaz bilen var mı
  13. T

PC İÇİN KOLTUK ÖNERİSİ İSTİYORUM

koltuk almayı düşünüyorum ofis yada oyuncu fark etmez kullanan deneyimleyen kişiler önerilerde bulunabilir mi eyvallah
  14. T

Bilgisayar için rahat bi koltuk önerisi

kullanan kişiler öneri yaparsa sevinirim koltuk almayı düşünüyorum ofis yada oyuncu koltuğu bütçe max 7k
  15. T

2 3 K arası koltuk önerisi

2-3 k arası oyuncu koltuğu yada ofis sandalyesi rahat edebileceğim sağlam bisi var mı önerebileceğiniz
  16. T

i5 13400f rtx 4070 darboğaz yapar mı

rtx 4070 i5 13400f 32 gb ramli pc topladım oyun oynarken ekran takılıyo gibi sizce darboğaz yapıyor mudur 2k 27 inç monitörde oynuyorum
  17. T

xbox series s aparat ile klavye mouse bağlanılır mı ?

xbox series s cihazıma aparat takıp klavye mouse bağlayıp pubg oynamak istiyorum öyle bişey oluyor mu?
  18. T

beyler pc topladım sizce nasıl

bi pc topladım parçaları sipriş ettim gigabyte rtx 4070 12 gb i5 13400F 32 gb ram ddr5 1 tb ssd geri kalan parçalarada bakıyorum sipariş edicem sizce nası pc fps falan nası olur
  19. T

türknet binama 1000 mb int bağladı ama hala 50 mb alıyorum

binama 1000 mb kutusu taktılar kablolarını falan taktılar ama 50 mb alıyoum neden
  20. T

7800 xt alınır mı bilgili olan arkadaşlar yazabilir mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/386265/gaming-tuf7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ bu pc yi almayı düşünüyorum sizce amd ekran kartı alınır mı bide darboğaz yapar mı bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Geri