Arama sonuçları: *

• Users: Dravdan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dravdan

Pc başında kullanmalık fan ya da vantilatör (buharlı buharsız fark etmez)

arkadaşlar merhaba, buharlı buzlu fark etmez bir vantilatör önerisi lazım bilgisayar başındayken kullanacağım sadece (klima önermeyin lütfen klimam var ama rahatsız ediyor)
  2. Dravdan

Çözüldü✓ 3.5 inç ekran bağlantı hatası

Arkadaşlar şu 3.5 inç kasa içi sıcaklık gösteren ekranlardan aldım. Bağlantıyı yapıp başlatmak istediğimde "device not connected" böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  3. Dravdan

Çözüldü✓ klavye önerisi lazım

merhaba arkadaşlar 1000-2000 tl arası mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz
  4. Dravdan

Logo Tasarımı Ücretli - Ücretsiz Lazım

Arkadaşlar merhaba, Twitch ve Youtube kanalım için logo fikrine ya da tasarımına ihtiyacım var. Ücretli ya da ücretsiz yapabilecek olan var mı?
  5. Dravdan

Çözüldü✓ Pc yaklaşık 1 dakikada açılıyor

Merhaba arkadaşlar, am5 bir sistemim var. Sistem özelliklerim şu şekilde: NZXT H Series H7 / Asus ROG Strix B650-A / Gigabyte RTX 4070 Ti AERO OC 12G / AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz / LC-POWER 1000W 80+ Gold / G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000mhz CL32 DDR5 Ram Amd Expo / Samsung 2TB 990 PRO /...
  6. Dravdan

Çözüldü✓ Cpu Fan Speed Detection Hatası

Arkadaşlar merhaba, Kasayı yeni monte ettim. Deepcool lt720 360mm sıvı soğutma kullanıyorum. Pc açılırken şöyle bir hata alıyorum ve bios ekranına atıyor. Neden olabilir?
  7. Dravdan

Çözüldü✓ Ekran kartı 2x8 pin to 12 pin kablo yardım

Merhabalar Ekran kartımın güç kablosu bu şekilde. 2x8 pin girişi 12 pin tek girişe dönüştürüyor. Bunun alternatifi yok mu arkadaşlar? Psumda böyle bir giriş yok maalesef
  8. Dravdan

Çözüldü✓ Ayaklı Rgb Aydınlatma Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Setup için özel masa yaptırdım fakat masaya sabit bir led aydınlatma istemiyorum. Bunun yerine yeri geldiğinde taşıyabileceğim ayaklı aydınlatmaları daha hoş buluyorum (setup salonda). Önerebileceğiniz f/p marka model var mıdır?
  9. Dravdan

Çözüldü✓ Ekran Kartı Bağlantı Kablosu

Arkadaşlar merhaba, sistemim komple beyaz içerisinde siyah parça yok. 24 pin kablom da argb destekli olduğu için onu da beyaz yapacağım fakat ekran kartı kablom siyah. Fotoğraftaki kablonun beyaz olanı ya da rgb modeli var mıdır?
  10. Dravdan

Çözüldü✓ Argb Kontrolcü Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Nzxt h7 flow kasa aldım. Kasanın içinde rgb fan ve argb kontrolcü yok. Sonradan deepcooldan 6 tane argb 3 pin fan aldım. Anakartım : Asus ROG Strix B650-A Gaming WiFi AMD B650 AM5 DDR5 6400 Anakartımda argb desteği var kontrolcü almak zorunda mıyım yoksa olmadan da...
  11. Dravdan

Çözüldü✓ ARGB Denetleyici Önerisi

Arkadaşlar merhaba, NZXT H7 Flow White kasa aldım, fakat kasa RGB olan model değil. Haliyle içinde rgb fan ve controller yok. deepcooldan 3pin 6 adet argb destekli fan sipariş ettim bu yüzden sıra geldi ARGB kontrolcüye. ama ne alsam nasıl alsam ya da hangisini alırsam uyumlu olur işimi görür...
  12. Dravdan

Çözüldü✓ Hyperx Quadcast S vs Steelseries Alias Pro

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan sistem topluyorum. Klavyem, kulaklığım, mouse ve mouse padim steelseries bu yüzden mikrofonu da steelseries düşünüyorum ama quadcast s ile arasında yaklaşık 6.000 tl fiyat farkı var. Öneriniz nedir?
Geri