Arama sonuçları: *

1. L

Samsung servisine tabletimi göndersem üretim toleransı derler mi

Merhaba fotoğraftaki gibi tabletimin kenarında bir açıklık var diğer açıklıklardan bir iki tık daha belirgin tabletim yeni garanti'den geldi ve 2 ay bekledim sizce göndersem bu boşluğa üretim toleransı deyip geri gönderilebilirler mi?
  2. L

Tab s9 fe plus ekran kenarında açıklık

Merhaba, Tab S9 FE Plus tabletim yeni değişimden geldi. Kenarında açıklık var. Değişim yapmak için çok uğraştım. Kenarındaki bu boşluğu fark ettim. Resimde de var. Normal midir? Ne yapmalıyım? Bastırınca oynama yok ışık sızması yok ancak diğer kenarlardaki açıklıklardan iki tık daha belirgin...
  3. L

❗❗❗Malwarebytes sonuç ne ifade ediyor

merhaba bilgisayarıma içinde kaspersky ın driver programında istenmeyen program bulduğu harici disk takmıştım diski 3 defa taradım daha sonra bilisayarımı kaspersky tam tarama ile tarattım sonuç temiz ama malwarebytes ile tarattığımda 14 pup. 2 adet malware buldu ne yapmalıyım false-positive...
  4. L

Kaspersky sonucu neyi ifade ediyor

Merhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve...
  5. L

Laptop format sonrası ısı değerleri normal mi?

Merhaba arkadaşlar 3-4 gün önce virüs girdiği için laptopuma format attım. Sonra çözünürlükle alakalı bir sıkıntı olduğu için tekrar format attım. Tüm programları yükledim Windows Defender'dan virüs taraması yapıyordum. Laptopum eski Sony Vaio pcg -71811M. En fazla 77'yi gördü.boşta 50-51...
  6. L

Windows'un format sonrası ekran çözünürlüğü 1920x 1080'den 1366 x 768'e düştü

Merhaba laptopuma format attım Sony vaio markası format atarken Windows yeniden başlatılıyor 10 saniye içerisinde dedikten birkaç dakika sonra usb'yi seçme ekranı geldi format attığım için hemen usb'yi çıkarttım format kusursuz gerçekleşti ama ekran açıldığında ölçek 125 çözünürlük 1366 x 768...
  7. L

Virüs Total prime 95 sonucu normal mi?

Merhaba. Stress test yapmak için P95 indirmek istedim orijinal sitesi sanıp siteden dosyayı indirdim. Sonra sitenin aşağısında bir yazı görüm bu site ayna sitedir yazıyordu. Hayran tarafından yapılmıştır yazıyordu. Daha sonra RAR dosyasını. VirusTotal'de taratınca bu sonucu aldım ne...
  8. L

Windows 10 BIOS hatası

Merhaba format atacağım ama bıos'ta USB belleği en başa alması için iyi gelmiyor resimdeki gibi kalıyor hiçbir yere tıklanmıyor
  9. L

Battlefield 2042 alınır mı?

Merhaba epik genç yaz indirimleri başladı Battlefield 2042'de indirime girmiş şu an iyi bir bilgisayarım yok ama sene sonunda bir bilgisayar alacağım sizce oyunu almalı mıyım oyunun dlc'siz hali indirimde alsam dlc'leri nasıl alabilirim
  10. L

Yardım This War of mine nasıl alınır

Merhaba epic games yaz indirimlerinin başlamasıyla the walking dead definitive serisi Batman serisi ve this war of mine almayı planlıyorum ancak this War of mine sadece ana oyunu mu almalıyım yoksa eklentilerin de almalı mıyım
  11. L

Towny sunucusu para kasma

Merhaba adalanceste Town oynuyorum her eşya vardı Elmas kazma set ve benzeri ancak bir tuzağa düştüm bir oyuncu marketinde indirim yaptığını söyledi ben de TP çektim ve dünyanın yüzeyden bedrocka kadar kazmış olduğu ve sonuna dikit yerleştirerek kurduğu tuzağa düşerek öldüm ve tüm eşyalarımı...
  12. L

Yardım Windows 10 bluetooth kulaklık ses sorunu

Merhaba Bluetooth kulaklığımı Windows 10 bilgisayarıma bağlayınca oynatılan videodaki ses 2-3 saniyeliğine gidip geliyor bunun çözümü nedir teşekkür ederim.
  13. L

Yardım The walking dead definitive series yükleme sorunu

Merhaba bildiğiniz üzere epic games'te yaz indirimleri başladı ben de the walking dead definitive serisini almak istiyorum ancak epic games'e kayıt olurken hesabımın doğum gününü salladığım için oyun mağaza sayfasına yönlendirilemiyor YouTube'dan baktığımda istek listesine ekleyip sonra sepet...
  14. L

Yardım minecraft client önerisi

Merhaba oynadığım Minecraft sunucusunda herkes xray kullanıyor piyasada ona göre aristois diye bir şey varmış onu denedim ancak koruma olduğu için olmadı önerebileceğiniz güvenilir ve ücretsiz bir client var mı?
  15. L

Redmi note 12 pro 5G ekran kapalıyken şarj gidiyor

Merhaba redmi note 12 pro 5G cihaza sahibim alalı 5 ay oldu pi sağlığı %94 ancak ekran kapalıyken bir bir şarjı gidiyor bu neden olur teşekkürler
  16. L

Arma 3 bilgisayarım kaldırır mı

Merhaba Arma 3 şu ana kadarki en çok oynamak istediğim oyun steam'de indirime girdi ancak benim ekran kartım GeForce 410m oynayabilir miyim oynasam en son ayarları alıp zevk alır mıyım ve daha fazla indirime girer mi fiyat 1.49$
  17. L

Arma 3 oynayabilir miyim

Merhaba 3 steam'de indirime girdi çok oynamak istediğim bir oyun ancak ekran kartım GeForce 410m alsam oynayabilir miyim şimdi oynayamasam da ileride oynayabilir miyim sizce
  18. L

Anker soundcore life q30 kafa ayarı sorunu

Merhaba amazon'dan aldığım anker soundcore life Q30 kulaklığım 26 Nisan cuma güneydim ulaştı hiçbir şikayetim yok ancak kafamızın üst tarafına gelen yumuşak yerden tutup kulaklıkla birlikte elimi aşağı doğru indirdiğim zaman L yazan yer yani sol tarafta kafa ayarı hafif aşağı iniyor bu normal...
  19. L

Xiaomi 12 pro 5G rom orijinal mi

Merhaba Xiaomi 12 pro 5G cihazım var güncelleme bölümünde yeniliklere tıkladığımda aşağıdaki görüntüyü alıyorum Xiaomi Türkiye formunda konu oluşturdum ama bir kullanıcı ısrarla rom sahte dedi Bir de cihaz hakkında kısmında Android versiyonunun 13 olmasına rağmen MIUI sertifikası yerinde 7...
Geri