Arama sonuçları: *

• Users: necobey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. necobey

10 Bin TL Civarında Telefon Önerisi

Arkadaşım Yurt içi telefon almak istiyor uğraşmamak için.
  2. necobey

Çözüldü✓ 3 Monitör arasında Kaldım

https://www.teknosa.com/gamepower-sonic-t80-27-flat-fast-ips-180hz-05-ms-qhd-2k-gaming-monitor-p-788401544?shopId=2019&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.78.7 https://pckolik.com.tr/urun/VX2757-2K-PRO?ref=akakce&v=1.61.3...
  3. necobey

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 1 ses boğuk geliyor

Amazondan SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık aldım , bağladığım zaman ses aşırı boğuk geliyor . uygulamasını falan indirdim hiç bir şey değişmedi, ne yapmam gerekiyor ?
  4. necobey

Öneri Sorunsuz Monitör Önerisi

5000 tl Civarında güzel bir monitör arıyorum , içinden ölü piksel falan çıkmasını istemiyorum .
  5. necobey

Video için uygun lens önerisi

Sony Alpha 7 IV gövde kamerası kullanıyorum. Canlı yayın ve dışarıda çekim yapmak için lens almak istiyorum, lenslerden fazla anlamadığım için ne alacağımı bilemedim.
  6. necobey

Mikrofona uygun ses kartı

Shure 7db Mikrofon almak istiyorum , buna uyumlu bir ses kartı önerir misiniz .
  7. necobey

Soğutucuyu Doğru mu Taktım ?

az önce sıvı soğutucu taktım , arkadaşın biri bana hortumu doğru yönde taktığını emin ol dedi , tam olarak ne demek istediğini anlamadım , doğru mu taktım ?
  8. necobey

Oyun yapmak hakkında soru

ilk oyunum , öğrenmek amaçla tabu oyunu yapmak istiyorum . bu adımdan sonra sizce nasıl olmalı , kullanıcı doğru yada yanlış butonuna bastıktan sonra bir sonraki kart için yeni sahneye mi atmalıyım yoksa kart mı değiştirmem gerekiyor ?
  9. necobey

Bazen PC siyah ekranda donuyor

CTRL + TAB yaparken bazen PC bu şekilde donuyor . yeniden başlatınca düzeliyor . sizce sorun nedir ?
  10. necobey

50 bin TL ye laptop önerisi

50 bin TL bütçem var , oyun için bir laptop almak istiyorum . önerileriniz nedir ?
  11. necobey

Çözüldü✓ İki mikrofon arasında kaldım

Hangisi sese daha derinlik verir sizce ? Birinci mikrofon İkinci mikrofon
  12. necobey

PC için Mikrofon Öneresi

Max bütçe 3000 TL civarında , PC uyumlu sesi temiz almasını istiyorum , Dip ses vesaire olmasın . Anakart ve PC nin özelliklerini yazmaya gerek var mı ?
  13. necobey

Yardım Ekranda yırtılmalar oluyor

Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü kullanıyorum . Youtube ve Filim izlerken ekranda yırtılmalar farkettim , oyunlarda bir sorun olmuyor . bunun için ne yapabilirim ?
  14. necobey

MSI Afterburner reboot is required

MSİ Afterburner kurarken "reboot is required ....." hatasıyla karşılaşıyorum . nasıl çözebilirim ?
  15. necobey

Çözüldü✓ Bazı uygulamalar Bulanık

bazı uygulamalarda şu şekilde bulanıklık çıkıyor, RTX 4060 Tİ 16GB ekran kartı kullanıyorum . bunun bir ayarı falan var mı ?
  16. necobey

13th Gen Intel(R) i5-13400F Soğutucu Önerisi

13400F işlemci için sizce nasıl bir soğutucu almalıyım , belli bir bütçe yok ama fiyat performans olması tercih ederim . şuan oyunlarda 70 - 80 derece arasında sıcaklık alıyorum .
  17. necobey

phpMyAdmin yapılandırma depolaması sorunu

localhostta phpMyAdmin yapılandırma depolaması tamamiyle yapılandırılmadı, bazı genişletilmiş özellikler devre dışı bırakıldı. Nedenini bulun. Ya da orada ayarlamak için herhangi bir veritabanının 'İşlemler' sekmesine dönüşümlü olarak gidin. sorunuyla karşılaştım , config.inc dosyasına gidip...
  18. necobey

Çözüldü✓ iki monitör arasında kaldım

1) https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y27-30-27-165hz-0-5ms-mprt-freesync-oyuncu-monitor.html 2) https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-g2422hs-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ sizce hangisi daha iyi ?
  19. necobey

GTA 5 online açılmıyor

GTA 5 online açmak istediğim zaman bu ekranla karşılaşıyorum . internetten bakıp bir kaç çözümü denedim olmadı .
  20. necobey

Çözüldü✓ Hangisi daha mantıklı sizce ?

birinci laptop ikinci laptop
Geri