Arama sonuçları: *

• Users: Thantra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Monster laptop aldım win11 kurucam siteye dahi giremiyorum

Siteye giremiyorum nasıl çözebilirim
  2. T

60-70K BÜTÇE İLE LAPTOP ÖNERİSİ RENDER-OYUN

Merhaba, genel olarak adobe programlarını kullanacağım ve arada oyun oynarım. Oynayacağım oyun da valo lol falan 60k ya Tulpar T6 V3.3 almayı veya 70kya Tulpar T7 V26.2.5 almayı düşünüyorum (10k parafpara iadesi yaptığı için) sizce monster almak mantıklı mı hangi markayı önerirsiniz.
  3. T

Görsel İletişim Tasarımı bölümü için laptop önerisi

Öncelikle merhaba, laptopta daha çok adobe programlarını kullanacağım. Render veya uygulama içerisinde kasmaması gerekiyor. Ayrıyetten az da olsa oyun oynayacağım bütçe 50-60k monster olursa 12 taksit olduğu için. Zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler.
  4. T

MONİTÖR HOPARLÖRÜNDEN SES GELMİYOR

Merhaba LG Marka eski monitörümü iş yerinde kullanıyorum. Sesini açamıyorum konuya hakim kişiler yardımcı olabilirse mutlu olurum. Herkese şimdiden teşekkürler. LG 22MK400H 21.5" 1ms 75Hz (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör
  5. T

GPU KULLANIMI 0 ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Merhaba, gpu kullanımım sıfır. Bilgisayarı alalı yaklaşık 5 ay oldu ekran kartım msi 4070 super bugün bilgisayarı açtım ve valorant girdim. FPS'in düşük olduğunu ve takıldığını hissettim nvidia alt+r kısayoluyla baktığımda gpu kullanımının 0 olduğu gördüm. Görev yöneticisini açtığımda GPU...
  6. T

Windows 11 Home Keysiz etkinleştirme

Windows'u etkinleştirin yazısını silmek istiyorum. Keysiz veya free key ile silebilir miyim?
  7. T

EKRANDA UFAK UFAK MİLİSANİYELİK KARELER ÇIKIYOR

Merhaba, bilgisayarı yeni aldım 2 gün oluyor youtubeda vs. shorts izlerken aşşağıya kaydırdığımda küçük küçük kareler çıkıyor. Kareleri gözümle yakalayamıyorum milisaniyelik gelip gidiyor. Bilgisayarcıya götürdüm ekran kartını driverı vs. bilgisayarcı kurdu sizce sistemde parça arızası mı var...
  8. T

WINDOWS 11 EKRAN ALINTISI ARACI NASIL KALDIRILIR?

Merhaba, yeni pc aldım. Windows 11 home kurulu ekran alıntısı aracını kaldırıp lightshot kullanmak istiyorum. İşim gereği çok fazla screenshot alıyorum ve ekran alıntısı zor geliyor.
  9. T

50K BÜTÇE İLE ALINABİLECEK HAZIR SİSTEM VE MONİTÖR

Merhaba, 50-55k bütçem var. 4070 Superli bir hazır sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalardan çok anlamıyorum varsa f/p olarak alınabilecek güzel sistem önerilerinizi bekliyorum. Adobe programları ve GTA5, Valorant, LoL gibi oyunları oynuyorum. Şimdiden vakit ayırıp yardım eden herkese teşekkür...
Geri