Arama sonuçları: *

• Users: FKT74
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FKT74

Oyun için IEM kulaklık önerisi

Herkese merhabalar. PC de oyun oynamak ve müzik dinlemek için sesi net olan iEM kulaklık arıyorum. 2000 TL bütçem var. İlgilenirseniz sevinirim. Duruma göre bütçenin üstüne çıkabilirim.
  2. FKT74

Oyun için IEM kulaklık önerisi

Başlıkta belirtiğim gibi pc de oyun oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Kulak üstü kulaklıklar kafamı ve kulaklarımı ağrıttığı için kulak içi ve IEM bir kulaklık arıyorum. 2500 - 3000 TL kadar bütçem var bütçeyi biraz aşabilirim. Ayrıca bass ları iyi olursa güzel olur.
  3. FKT74

1000-1500 Bandında mouse önerisi

Selamlar herkese. Şu anda 2 yıldır kullandığım steelseries prime mouse kullanıyorum fakat gerek scroll problemleri (mouse de kronikmiş snrm) gerekse çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum. Daha demin bim'de tam 1000tl ye razer cobra gördüm ve almayı düşünüyorum. Fakat sizin daha iyi bir...
  4. FKT74

Bu termal ped laptopla uyumlu mu??

Herkese merhaba. Acer nitro 5 6800h 3070ti laptopum var 6 ay önce termal macun değişimi ve fan bakımı yaptırdım fakat sürülen termal macun klasik ucuz bilgisayarcı macunu olduğu için beni biraz endişelendirmişti şimdi yaz gelmesiyle haliyle laptop ısınmaya başladı. elimde thermalright helios...
  5. FKT74

2500TL Gamepad önerisi

Merhabalar herkese. PC de kullanmak için gamepad arıyorum Forza vs. Oynamak için Max 2.5k bütçem var ama 2k bandında bir şey olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. FKT74

Yardım 2500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

2500 TL bütçem var kulak içi bi Bluetooth kulaklık arıyorum genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım kaliteli ve uzun ömürlü bir şey önerirseniz sevinirim.
  7. FKT74

Çözüldü✓ Nvidia denetim masasında g-sync ayarı gçzükmüyor

Merhabalar herkese. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi nvidia denetim masasında monitörüm uyumlu olmasına rağmen ekran bölümünde g-sync ayarı bulunmuyor ekranı hdmi 2.1 ile laptoptan çekiyorum. yardımcı olursanız sevinirm.
  8. FKT74

2000tl kulaklık önerisi

Selamlar herkese. 2k civarı kablosuz Bluetooth kulaklık arıyorum. Genel olarak telefondan müzik dinlemek için kullanacağım. Kulak içi olursa iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. FKT74

2000Tl klavye önerisi

Merhabalar herkese. Bir arkadaş için yardım istiyorum sizlerden Max 2k bütçe ile bir klavye istiyor mekanik ve tam olursa daha iyi olur kablolu kablosuz fark etmez. 2k üstüne çıkamıyor malesef. Ek olarak YD istemiyor.
  10. FKT74

Acer Nitro 5 için termal macun önerisi

Merhabalar herkese. Acer Nitro 5 6800h 3070ti laptop'a sahibim.Alalı 1 - 1.5 sene oluyor termal macun değişimi ve fan bakımı yaptırmayı düşünüyorum. Termal macun olarak pump out yapmayacak uyumlu ve kaliteli bir termal macun arıyorum. Şu anlık MX-6 düşünüyorum fakat bazı yerlerde pump out...
  11. FKT74

500tl mouse pad önerisi

İyi günler herkese. Max 500tl bütçeyle 30x70 mouse pad arıyorum. Önerebileceğiniz bir ürün varmıdır?
  12. FKT74

Steam hesabım çalındı ne yapmalıyım ?

Merhabalar herkese. Steam hesabıma şifremi girdiğimde giriş yapılmadığını fark ettim. Maillerimi kontrol ettiğim de helsinkiden birinin hesabıma girdiğini gördüm. Şifreyi maili ve tel no yu değiştirmiş. Hesabı kurtarmaya çalıştığımda çok fazla dene yapıldı diyor ne yapmalıyım ?
  13. FKT74

2000 TL kablosuz kulaklık önerisi

İyi akşamlar herkese. 2000-2500 TL bütçem var günlük kullanımda sıkıntı çıkarmayacak kaliteli bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım. Kulak üstü veya içi fark etmez ama kulak içi olursa daha iyi olur.
  14. FKT74

Yardım AMD Ryzen 5 3350G için gpu önerisi

Merhabalar herkese. Bir arkadışım için yardım istiyorum sizlerden. Kendisinde apu bir sistem var. Başlıkta belirttiğim işlemciye sahip kendisinin 5500 TL bütçesi var. Sıfır veya 2. El bir gpu önerirseniz sevinirim.
  15. FKT74

Çözüldü✓ Kulaklıkta RGB yi kapatmak için hangi kabloyu kesmeli yim.

Arkadaşlar gamepower kyruse kulaklığım var software üzerinden RGB desteği olmadığı için kulaklığın RGB lerini kapatmak istiyorum. Kulaklığın içini açtım hangi kabloyu kesmeli yim bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  16. FKT74

AOC 24G4X renk ayarı nasıl olmalı ?

Merhabalar herkse. AOC 24G4X monitör kullanıyorum fakat monitörün renk sıcaklığı ayarı bir türlü tatmin etmedi beni. normal mod da ekran çok sarı coolda da ekran çok mavi geliyor gözüme bunu Red Green Blue olarak kendim ayarlayabiliyorum fakat ne kadar çabalasam da beni tatmin edecek bir ayar...
  17. FKT74

1500 TL klavye önerisi

Merhabalar herkese. 1500tl bütçe ile mekanik gaming klavye önerebilir misiniz? ?
  18. FKT74

Çözüldü✓ monitörümü ana ekranım yapamıyorum

merhaba herkese dün ddu ile gpu sürücülerini sıfırladım sıfırladıktan sonra monitörümü ana ekran olarak kullanmaya çalıştığımda 20 -30 saniye donuyor sonra windows laptop ekranını yine ana ekran yapıyor çözüm varmıdır? 1724831685 win update yaptım sorun çözüldü
  19. FKT74

Yardım 1080p monitör 2160p oldu 30hz sabitlendi lütfen yardım edin

Arkadaşlar daha demin ölü pizel testinde siyah ekranda alt tab yaptım monitör 24g4x 1080p 2160p oldu 30hz sabitlendi nasıl eskisi gibi 1ms 180hz yapabilirm lütfen yardım edin. 1724791789 1724791849
  20. FKT74

Gamepower Kyruse ışıkları kapanıyormu?

Herkese İyi günler. Gamepower Kyruse kulaklığım var kullanma kılavuzunda kulaklıkta ki kontrol kumandasındaki LED tuşu ile RGB lerin kapanacağını belirtiyor fakat ne kadar basarsam basayım 4 ışık modu arasında gidip geliyor. Normalde marka gamepower olduğu için sormazdım fakat kullanma...
Geri