Arama sonuçları: *

1. R

Ekran kartı sıcaklığı

merhaba arkadaşlar yeni 0 sistem topladım mad ryzen 5 7500f ve rtx 5060 8 gb ekran kartımın markası gigabyte 2 fanlı ets 2 de 65 ile 70 derecelerde geziyor ve ayrıyeten kasanın altında 2 adet ekran kartına hava sağlayan fan da var bana sıcaklık yüksek gibi geldi sizce nasıl
  2. R

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 7500f işlemcim var 240mm sıvı soğutma takılı bilgisayarı açtığımda ekran gelince fanlar en yüksek devirde çalışmaya başlıyor işlemcim yava yavaş 100 derecelere kadar çıkıyor 1 2 dakika sonra yavaş yava iniyor bunun nedeni nedir zararı varmıdır
  3. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR GÜNLÜK HAYAT DİZİ FİLM İZLEME İNTERNETTE DOLAŞMA İÇİN Bİ LAPTOP BULDUM LENOVO YOGA SLİM 6 EVO ÖZELLİKLE EKRANI OLED TEKNOLOJİYE SAHİP OLMASI DİZİ FİLM İZLEME AÇISINDAN CEZBETTİ LAPTOPUN LİNKİ BIRAKIYORUM SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ YORUM VE VARSA TAVSİYELERİNİZİ...
  4. R

Bios erp ayar sorunu

Merhaba gigabyte a620m h anakartım var bilgisayarı kapatınca fan ışıkları yanıl kalıyor bende biostan erp ayarını kapattım bu seferde bişgisayar kapanınca tekrar açmak için power tuşuna basınca pc hiçbir şekilde açılmıyor bilen varmı?
  5. R

işlemcim dengeli mod performans modu gibi

merhaba işelmcim %2 lik kullanımda 4.60ghz de çalışıyor yüksek performansa alıyorum yine aynı dengeli moda alıyorum yine aynı nedeni nedir
  6. R

PC KAPATINCA ARGB FAN YANAN IŞIK SORUNU

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı kapattınca argb fanlarımın fanı duruyor fakat ışıkları yanık kalıyor önceden yoktu yeni başladı bunu yapmaya sebebi nedir
  7. R

Fan Işık yanma sorunu ve argb kontrol

Merhaba gigabyte kontrol merkezinde ARGB fanlarımın ışıklarını değiştiriyorum fakat kontrol merkezinde kırmızı seçiyorum kasada mavi yanıyor bunun sebebi nedir ve ayrıyetten pc yi lapatınca fan ışıkları açık kalıyor fişi çekince sönüyor
  8. R

Gigabyte PCI-e x1 girşi hızı

gigabyte a620m h anakartım var ve bi tane ssd yuvası var oda dolu o yüzden yeni bi ssd takmak için ssd aparatı alıcam ve anakartımda PCIe x1 yuvasına takıcam ama anakartımın PCIe x1 hızını bulamadım sizin bilginiz varmı.
  9. R

Harddisk depolama almak

Merhaba bilgisayarımda sadece oyun oynuyorum ve depolamaya ihtiyacım var haliyle yüksek boyutlu depoya ihtiyacım var ssd fiyatları çok yüksek o yüzden Hdd almak istiyorum sizin görüşleriniz nelerdir.
  10. R

M2 SSD ÖNERİSİ EN AZ 2 TB OLMAK ÜZERE

BU SSD Yİ ALMAK İSTİYORUM BÜTÇE ÇOK FAZLA YOK AMA DEPOLAMA BİRİMİNE İHTİYACIM VAR OYUNLAR İÇİN SİZCE NASIL BÜYÇE 4 BİNE KADAR Dragos DragMode 2TB 2611/1735MB/s NVMe M.2 https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-dragos-dragmode-pci-express-4-0-2-tbm-2-fiyati,660639886.html
  11. R

Hazır sistem masaüstü bilgisayar

Herkese merhaba arkadaşlar çoğunlukla pubg mobile oynuyorum diğer oyunları çok nadiren oynuyorum maks bütçe 20k aşağıda koyduğum iki resimdeki iki sistem arasında kaldım hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum
Geri