Arama sonuçları: *

1. C

Poco x7 Pro vs Redmi Note 15 Pro

İki telefon arasında kaldım. 15 proya o kadar para verip daha kötü özellikler olması içime sinmiyor. Öte yandan x7 pro için de güncelleme desteğinin 3 yıl olması gibi bir kaç şey var. Hangisini almalıyım? Günde 1 2 saat oyun oynarım büyük ihtimalle. Redmi Note 15 Pro kupon ile birlikte 22.499...
  2. C

Ekran kartımın fanları sürekli dönüyor

Yeni sistemimde ekran kartının boşta %0 kullanım ve 32derecede fanlarının sürekli döndüğünü gördüm. Bu durum normal midir? Eski konularda fanların yıpranması vs bir şeyler gördüm. Konu hakkında bilgisi olan abilerim kardeşlerim yardımcı olabilirse çok sevinirim
  3. C

Yeni Bilgisayar İşlemci ve Ekran Kartı Stres Testi Sonuçları

Dün yeni bilgisayarım sonunda geldi. Ekran kartını bugün takmayı becerebildim. Ekran kartı ve işlemciye stres testini de ancak yapabildim. 15 dakikalık stres testinin sonuçları paylaştığım resimdekiler gibi. Furmark ve prime65 testlerini aynı zamanda çalıştırarak denedim. Ekran kartının...
  4. C

Ekran Kartını Kasaya Takamıyorum

12 yılın ardından bugün yeni kasamı teslim almış bulunmaktayım. Fakat ekran kartını takamıyorum. Soldaki 2 tane ızgara olan yere denk geliyor ve giriş kısmı doğal olarak tam denk gelmiyor.Yardımcı olabilir misiniz?
  5. C

65K Hazır Sistem Önerisi

Gamegarajdaki bu sistem bu fiyata alınır mı? Tek tek toplamayla uğraşmak istemiyorum her şeye sürekli zam geliyor. Pazartesi almayı planlıyorum. Yardım için teşekkürler şimdiden
Geri