Arama sonuçları: *

1. E

Laptop Bakımı İçin Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar, Asus marka bir laptopum var. Sanırsam tek fanlı. Fanının full toz dolduğu görülüyor dışarıdan. Onu temizletmek, hava kanallarını falan da. Ayrıca 1,5 senelik bu yüzden de termal macun değişimlerini yaptırmak istiyorum. Aslında evde yapmayı düşünmüştüm. Babam garantisi yok mu dedi...
  2. E

Yardım Razer Kraken V3 Pro Synapse Sorunu LÜTFEN

Arkadaşlar, kulaklığı Synapse göryor ve bayağıdır sorun olmuyordu. Şimdi ise fotoğraftaki gibi oluyor.
  3. E

Deathadder V3 Pro Vs Waizowl OGM V2 Pro

Arkadaşlar, palm tutan biriyim. Arada claw da tutuyorum ama çok az. Normalde magnezyum mouse istiyorum ama hem gereksiz pahalı gelmeye başladı hem de palm gripe olmaz diyenler var. Bütçem max 5000 ama indirimdeki ürünler için şu anlık 3500
  4. E

Öneri Kablosuz(Kablolu da olur ama dolanmasın) Kulaklık Önerisi Lazım

7.1 iyiyse olsun. Razer tarafı bu yüzden cazip geliyor bana. Bütçe 6.500 falan. Teyzem, G733 alacaktı. Mikrofonu iyi olmadığından fiyatına göre istemedim. Ben Cloud 3 Wireless düşünüyorum. Daha F/P ve iyi öneriler verirseniz memnun olurum. 1- Mikrofon gizlenebilir(SS gibi) veya çıkarılabilir...
  5. E

Cloud 3 Nereden Alınmalı?

Arkadaşlar, uzun danışmalar ve araştırmalar sonucu Cloud III'de karar kıldım. Şu an 2600'e satılıyor, hem Vatan'ın Trendyol sayfasında hem de Teknosa'da. Sizce hangisinden almalıyım?Kargo olarak Gölbaşı/Ankara'dayım.
  6. E

Gümrük Sınırı Hakkında

Arkadaşlar, biliyorsunuz ki 150 euro olan gümrük sınırı 30 euro'ya düşürüldü. Benim sormak istediğim şu:Bu mesela Temu'da veya Aliexpress'te satılan 1 ürün için mi yoksa gümrüge gelen paket için mi? Buna göre alışveriş yapacağım ama maalesef bunun hakkında bilgi bulamadım. Bir de bu 21...
  7. E

Öneri Kumaş Pedli(Terletmesin) 7.1 Kulaküstü Kulaklık Önerisi

7.1 Sanal Çevresel Ses destekleyen ve driverı iyi olan bir kulaklık istiyorum. 2000 falan var bende ama bütün param bu. O yüzden ne kadar ucuz, o kadar iyi. Kablolu olabilir, sorunum yok. USB girişli olsun. Mikrofonu olsun ve çıkarılabilir olursa iyi olur. Triple mod falan da atabilirsiniz...
  8. E

60 bin TL 2k sistem önerisi+Monitör

Arkadaşlar, bir tane 2k monitör istiyorum. 180-165 hz, bir tane de 1080p monitör, o da 144-180 arası. 1080p'yi F/P, 2k'yı kaliteli istiyorum. Ayrıca sistemde AMD işlemci,32 gb ram, 2tb ssd şart. Ekran kartı olarak Nvidia da AMD de olur.Monitörlerde hoparlör olursa iyi olur. 2k monitörün 10 bit...
  9. E

Çözüldü✓ 4070 Super yanına işlemci önerisi(1440p için)

4070 Supe ryanına işlemci arıyorum.Hesaplama sitelerinde ryzen 7 7800x3d ile bile darboğaz yapıyor diye söylüyor.Darboğaz yapmayacak veya çok az yapacak bir işlemci önerin.Amd işlemci tercihimdir.
  10. E

Çözüldü✓ Ak992 mi,Ak820 Pro mu yoksa VGN N75 Pro mu?hangisi alınmalı,bugün alacağım

Arkadaşlar,bugün klavye alacağım.Hepsinin fiyatı yakın.Ak992 Amazon'dan diğerleri Aliexpress'ten.Hızlı olabilirseniz iyi olur.Ben bu gidişler VGN N75 Pro alacağım Steam Wave switchli.
  11. E

DDR5 Ryzen İşlemcili Sistem

Arkadaşlar,monitör olarak AOC'nin 240 Hz 0.5 ms IPS monitör veya daha yeni test edilmiş GamePower monitör düşünüyorum.Ryzen işlemcili DDR5 sistem bakıyorum.AMD ekran kartına da tamamım ve amacım çogunlukla oyun ama bazen başka şeyler de yapabilirim.75 bine hem monitör hem sistem lazım.Daha ucuza...
  12. E

Havit MS963WB için switch almalı Mıyım?

Havit Ms963wb mouseum var.Gayet de güzel lakin switch değiştirmek istedim.Yine de çok bir fark olur mu?Alırsam Kailh GM8.0 alacağım.
  13. E

Çözüldü✓ Masaüstü Almalı Mıyım?

Bende Asus Vivobook laptop var.3050ti ekran kartlı lakin tam performans vermiyor,watt olayından.Yine de iyi fiyata almıştık.Masaüstü bilgisayar almalı mıyım sizce yoksa bu bana yeter mi?Oyunları orta ayarda açması yeterli.RDR2 tarzı ve benzeri.
  14. E

Çözüldü✓ 0-2000 lira klavye öneri

Brown switch veya golden switch tarzı klavye arıyorum.İyi bir red switch klavyeye de açığım.Gümrüğe takılmayacak veya yurt içi satılan herhangi bir klavye olur.Marka çok önemli değil.Aradığım tek şey kalite.Fiyat performans önerebilirseniz daha iyi olur tabii.Anti ghosting ve yazılım desteği...
  15. E

Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır Mı?

İşlemci:Amd Ryzen 9 7900 Tray Anakart:Msi Pro A620M-E DDR5 6000 MHz Ekran Kartı:Msi RTX 4060ti Ventus 2X 16 GB RAM:Corsair Vengeance (2x16) 32 GB 5200 MHz CL40 DDR5 İşlemci Soğutucu:Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu SSD:Samsung 990 PRO...
Geri